08-05-2014، 20:18
[rtl]
یکی از غذاهای خوشمزه کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .
مواد لازم برای 4 الی 5 نفر :
گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان
300 الی 400 گرم
برنج
نصف پیمانه
عدس
1 پیمانه
کشک پاستوریزه
5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر 3 لیوان)
زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز
به میزان لازم
سینه مرغ
برای کوفته ریزه
پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن
به مقدار لازم
نعناع داغ
برای تزئین
طرز تهیه :
یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .
که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنید ، در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود .
در این آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم .[/rtl]
یکی از غذاهای خوشمزه کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .
مواد لازم برای 4 الی 5 نفر :
گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان
300 الی 400 گرم
برنج
نصف پیمانه
عدس
1 پیمانه
کشک پاستوریزه
5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر 3 لیوان)
زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز
به میزان لازم
سینه مرغ
برای کوفته ریزه
پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن
به مقدار لازم
نعناع داغ
برای تزئین
طرز تهیه :
یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .
که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنید ، در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود .
در این آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم .[/rtl]