انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه آش سه نگه سیر غذای محلی کردستان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه آش سه نگه سیر غذای محلی کردستان (/showthread.php?tid=106905)



طرز تهیه آش سه نگه سیر غذای محلی کردستان - امیررضا* - 08-05-2014

طرز تهیه آش سه نگه سیر غذای محلی کردستان 1
[rtl] 
یکی از غذاهای خوشمزه کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .
 
مواد لازم برای  4 الی 5 نفر :
 
 گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان
300 الی 400  گرم
 برنج
نصف پیمانه
 عدس
1 پیمانه
 کشک پاستوریزه
 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر 3 لیوان)
 زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز
به میزان لازم
 سینه مرغ
برای کوفته ریزه
 پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن
به مقدار لازم
 نعناع داغ
برای تزئین

طرز تهیه :

یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .

که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن،  رنگ و میزان نمک را تعیین کنید ،  در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود .

در این آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم .
[/rtl]