امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

من ♥تیانا♥هستم

من ♥تیانا♥هستم ولی به خاطر تایپک های زیاد حزفم کردن منو یادتون میاد دیگه برید پروفایلمو ببینید
پاسخ
 سپاس شده توسط zahra160 ، TinaMk ، shawkila
آگهی
چرا خودتو جا من میزاری فک کردی چون یدونه و بیشتر اضافه کردی کسی نمیفهمهDodgyDodgy
پاسخ
 سپاس شده توسط آدنیوس2
من نفهمیدم تو تیاناهستی یا؟؟؟

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من ♥تیانا♥هستم 1
پاسخ
 سپاس شده توسط TinaMk
من قبلا اسمم ستایش بوده برا همین این خانم یکم دیرن  اسمشو گزاشته ستایش بعد دیده گفت عجب قلطی کردم بعد این موضوع را درست کردDodgyDodgy
پاسخ
الان جریان چیه؟
پاسخ
 سپاس شده توسط TinaMk ، *Armila*
(24-08-2013، 14:24)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان جریان چیه؟

منم درست حسابی نفهمیدم .

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من ♥تیانا♥هستم 1
پاسخ
 سپاس شده توسط امیررضا* ، TinaMk
ببینید این خانم خوب اومده قبلا دیده اسم من ستایش جووووووون بوده بعد اونم گزاشته که جای من باشه ولی من اسممو عوض کردم گرفتید؟
پاسخ
 سپاس شده توسط PROOSHAT
من که قاطی کردمHuh
من ♥تیانا♥هستم 1
پاسخ
(19-08-2013، 9:01)ستایش جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ♥تیانا♥هستم ولی به خاطر تایپک های زیاد حزفم کردن منو یادتون میاد دیگه برید پروفایلمو ببینید
حزف یا حذفDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
من ♥تیانا♥هستم 1

پاسخ
(24-08-2013، 14:33)♥ تیانا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینید این خانم خوب اومده قبلا دیده اسم من ستایش جووووووون بوده بعد اونم گزاشته که جای من باشه ولی من اسممو عوض کردم گرفتید؟

گرفتم

Bring it on back to me

من ♥تیانا♥هستم 1
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چالش انفجار تتلیتی(من هم یک زیر زمینی هستم)تتلیتیا واس خاطر امیر بیاید
  دنیای پسرونه من اینه(با این که دختر هستم)
  من كه هستم؟ ✿دخترونه✿
  من دختری هستم که....
Photo من که هستم ، تو کجایی!!!!!.
  هـــی با تو هستم
Thumbs Up همانگونه که هستم دوستم بدارم
  در جواب دوستان که میگم من چه رفیقی هستم؟!
  شباهت خيلي خيلي زياد دو كاربر در فلش خور كه يكيش من هستم
Star من چه رنگی هستم؟؟؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان