15-08-2013، 13:18
چرا هیچ امکاناتا جدیدی نمیذارید.مثله ارسال پاسخ سریع تو پیام خصوصی. یا پخش هنگ تو کل انجمن. یا عوض کردن نوع ستاره ها . و ترفیع ها . و عوض کردن عنوان های کاربری. و....
|
انتقادات |
|||||||||||
15-08-2013، 13:18
چرا هیچ امکاناتا جدیدی نمیذارید.مثله ارسال پاسخ سریع تو پیام خصوصی. یا پخش هنگ تو کل انجمن. یا عوض کردن نوع ستاره ها . و ترفیع ها . و عوض کردن عنوان های کاربری. و....
15-08-2013، 14:01
نقل قول: اخه وقتی 5تا از این تبلیغ های متحرک می زارید انجمن سنگین میشه حتا اگر خیلی سبک باشداین تبلیغ ها نباشه شما پول انجمن رو میدی؟ :|
دوستان اقا صابر تا جایی که بشه داره رسیدگی می کنه
سایت به این بزرگی مگه الکیه ![]() دیروز هم که نام کاربری ها رو ویرایش کرد برای تبلیغ ها هم اگر نباشند پولش رو کی میده؟ مخصوصا الان که هزینه ی بیشتری باید برای سرور سایت داد پس اون ها لازمه
17-08-2013، 20:28
سلام لطفا اگر میشود به بخش درخواست تغیر نام کاربری رسیدگی شود .
ممنون میشم.
17-08-2013، 20:58
(17-08-2013، 20:28)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رسیدگی شده سر هر ماه
17-08-2013، 22:15
this is.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
18-08-2013، 8:44
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-08-2013، 9:03، توسط Hamidreza jefri HHH.)
(15-08-2013، 12:29)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اينم كه همش از جمله هاي ما استفاده ميكنه :| شما خودت امضاتو تغيير بده انجمن سبك ميشه ببخشيد ولي خوب همين قالب مگه چشه ؟ هم سادس هم قشنگه ![]() (13-08-2013، 15:26)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حتما با هوشو حواستم ميخواي مدير شي ![]() نقل قول: این تصویر صفحه ی پست ها ی ملودی هست به نظر شما این همه پست برای یه مدیر کم نیست که تازه کلیش گفتگوی ازاده یعنی وقتی که مدیر شده بوده؟ملودي كه فقط ١٥تا نسخه ي گفتو گو باز كرده چرا چرت ميگي ![]() در ضمن مديريت كه همش تاپيك زدن نيس ![]() ملودي هر وقت مياد موضوهاي زياد بي كيفيتيو ميبنده ![]() در ضمن با اين كارا مطمئن باش مدير نميشي والا ![]() نقل قول: نه خدا وکیلی این وضشه ؟اخه تو مدیر شی مثلا میخوای چیکار کنی ؟ ![]() هنوز فرق اسپم و تاپیکو نمیتونی تشخیص بدی هی میای زیر مدیرارو میزنی ؟ ![]() یکم حیا داشته باش باوو همین مدیرا باید تاییدت کنن (که عمرا تاییدت کنن ![]() ![]() نقل قول: ببین این گروه کاربری برای تشویق بیشتر هست و خیلی هم کنترل روشون بیشتره چون مدیر ها از بین این ها برگزیده میشن.الان شما خیلی کنترلتون زیاده که ss.mu ایشونو نویسنده کردین ؟ ![]() فرید اینو نزار از روی دشمنی ولی خوب خودت برو ارسالاشو ببین 150 تاش فقط نوشته اسپم ندید ![]() نقل قول: من اون افراد را خودم گزارش کردمتو خودت دسته کمی از اون نداری تا حالا به صفحه ی ارسسالای خودت رفتی هر 100 تا یکیش مفیده ![]()
18-08-2013، 15:09
(18-08-2013، 8:44)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کسی با شما نبود اگر هم من چند با ر گفتم اسپم ندید گزارش دادم و در جواب یا زیر اسپم گفتم تا مدیر ها ببینند شما هم اون روار عرفان شنیدید که گفته 150تا من کلا بیشتر از 50بار تو کل فعالیت یک سالو نمیمم نگفتم ببین امضا من قبلا از این سنگین تر بود من 20تا از حجمش کم کردم ولی حجم این تبلیغات هر کدام 2برابر امضا من هست
18-08-2013، 15:13
نقل قول: کسی با شما نبودخودم امروز داشتم ميديدم ![]() نميتوني جواب بدي الكي شر نگو ![]() در ضمن هيچكسم واسه اسپم گزارش نميده باهوش ![]() بالاخره امضات متحركه و حجمش از ماله بقيه بيشتره پس چرت نگو
18-08-2013، 15:17
گزارش این ارسال به یک مدیر نقل قول: شما تنها میتوانید ارسالهایی را که هرز و شامل تبلیغ و توهین و محتوای غیراخلاقی هستند، گزارش دهید. دلیل شما برای گزارش این ارسال: می بینی که نوشته هرز= اسپم | |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|