13-08-2013، 20:20
خوانند خودمم :cool:
|
بگین خواننده کــیــه؟؟؟(خعـــلی خفنه) |
||
13-08-2013، 20:20
خوانند خودمم :cool:
13-08-2013، 20:35
نفهمیدم چی شد
13-08-2013، 20:40
یکی جای من بنویسه
13-08-2013، 20:53
اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووفففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففف
خر کشتم!!!!! بابا شما چرا دس گیرتون نمیشه چی کار کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
13-08-2013، 20:53
امشب چه رویایی شدی عشقم نما شادی شدی
قلبم تند تند میزنه عشقم آخه پیش منه
13-08-2013، 21:05
نمیدونم........
گل گلخونه من یکی یکدونه من چراغ خونه من اومدم باز اومدم باز نمی خوام گریه کنم واسه مرگ غنچه ها تو به من هدیه بکن پر پرواز پر پرواز خسته دل داری می خواد از شما یاری می خواد توی قحطی بهار دل پرستاری می خواد گل گلخونه من یکی یکدونه من چراغ خونه من اومدم باز اومدم باز نمی خوام گریه کنم واسه مرگ غنچه ها تو به من هدیه بکن پر پرواز پر پرواز به من غم زده ی دل مرده دوباره درس محبت بدهید منه افسرده ی نا امیدو دوباره به خنده عادت بدهید خسته دل داری می خواد از شما یاری می خواد توی قحطی بهار دل پرستاری می خواد گل گلخونه من یکی یکدونه من چراغ خونه من اومدم باز اومدم باز نمی خوام گریه کنم واسه مرگ غنچه ها تو به من هدیه بکن پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز به من غم زده ی دل مرده دوباره درس محبت بدهید منه افسرده ی نا امیدو دوباره به خنده عادت بدهید خسته دل داری می خواد از شما یاری می خواد توی قحطی بهار دل پرستاری می خواد گل گلخونه من یکی یکدونه من چراغ خونه من اومدم باز اومدم باز نمی خوام گریه کنم واسه مرگ غنچه ها تو به من هدیه بکن پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز پر پرواز
13-08-2013، 21:06
من یه پرندم ارزو دارم کنارم باشی
13-08-2013، 21:34
(13-08-2013، 21:05)mahyar 021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خدایا....گیر چه خنگایی افتادیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! باید خواننده و اسم آهنگ قبلی رو بگی بعد مال خودتو بعدم: دو بیت باید بگی نه مثل شما که کل آهنگ گل گلدون عارف(که عاشقشم البته بعد سلطان قلب ها)رو نوشتی
14-08-2013، 1:48
بچه هااول اون چیزایی ک نوشتم رو بخونین بعد بیایید بازی...خـــواهش
15-08-2013، 16:22
اهنگ قبلی از عارف گل گلدون
حالا اینو بگو ای شاه عشق پرور مانند شیر مادر ای شیر دوش درو جان پدر برقصا امد بهار جانها ای شاخ تر برقصا ای شاخ تر برقصا ای شاخ تر برقصا جان پدر برقصا جان پدر برقصا | ||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|