موضوعها: 41
سپاس ها 11500
سپاس شده 26576 بار در 10700 ارسال
حالت من: هیچ کدام
طبق این گفته بسته شده10. از این به بعد در گذاشتن تاپیک های گفتگوی آزاد سخت گیری بیشتری بکنید زیرا باید تاپیک های بی کیفیت به حداقل برسند .
در مورد موضوعات دیگه من برسم همرو میبندم ولی منم بیکار نیسم صب تا شب پای نت باشم خوب؟پس هرچی دم دسم باشه و بی کیفیت باشه میبندم
اول اینکه گفتیم تاپیکی که تصاویره تویه تصاویره دیدنی ارسال شه که شما توجهی نکردی موضوعی که در جای مناسب بسته نشه طبق قوانین بی کیفیته
و اینکه سما اومدی جدا کننده گذاشتی خوب حالا اول که من درک نمی کنم چه چیزه مفید یا اموزنده ای داره و کاربرا میان چی میگن؟مرسی خوب بود دستت درد نکنه زحمت کشیدی؟یا مثلا من از سومیه خوشم اومد؟
A Friend is nothing but a known enemy
موضوعها: 43
سپاس ها 2780
سپاس شده 1422 بار در 536 ارسال
نه خب میتونن استفاده کنن تو امضاشون.من خودم کسی از این چیزا بذاره استقبال میکنم.چیزی که شما خوشتون نیاد دلیل نمیشه بقیه هم خوششون نیاد.من دنبال دستت درد نکنه زحمت کشیدی نیستم.
دوست دارم بقیه استفاده کنن تا پروفایلشون زیبا تر شه در کنارش به منم سپاس بدن چون میدونم تشکر نوشتن اسپمه.
در ضمن من خواستم در قسمت تصاویر دیدنی بذارم ولی به نظرم اینا جز تصاویر دیدنی به حساب نمیومد.آخه نمیشد گفت عکسن.
در ضمن کسی نگفت شما بیکاری و صب تا شب پای نتی.ولی اینکه بخوای چون بیکار نیستی به قول خودت هرچی دم دستت اومد ببندی درست نیست.
اگه مشکل این بود که در جای مناسب نذاشته بودم یه چیزی.هر چند که هنوزم شک دارم این موضوع جز تصاویر دیدنی حساب میشد یا نه.
به هر حال یه کم حالا که مدیری رفتار یه مدیر خوبو داشته باش که همه بگن ملودی بهترین مدیره نه اینکه بهت اعتراض کنن
هیـچ میدانـی؟
جای "عزیزم غصه نخور"های تو را
دیازپام گرفته؟
موضوعها: 43
سپاس ها 2780
سپاس شده 1422 بار در 536 ارسال
من به شما توهین نکردم.
دیدی که موضوعم رو بستی و توضیحشو گفتی اومدم ازت تشکر کردم.
اسم اونا هم جداکننده بود نه امضا.به نظرم چیز به درد بخوری بود.پیام نداشت واسه قشنگی بود.من باهات برخورد نداشتم ولی هم حرفای تو رو دیده بودم هم نظرای بقیه رو خونده بودم.
توهین بهت نکردم که.دیدم در جواب انتقاد ss.ss که انتقاد منم بود اونجوری گفتی به منم برخورد چون منم اومده بودم همونو بگم.
هیـچ میدانـی؟
جای "عزیزم غصه نخور"های تو را
دیازپام گرفته؟