05-04-2012، 11:47
من عاشق تاریخم وکتاب تاریخی زیاد می خونم ولی کتاب تاریخ درسیمو نو خیلی از مطالبشو باور نمی کنم.
|
تاریخ دوستان |
|||||||||||||||||||||||
05-04-2012، 11:47
من عاشق تاریخم وکتاب تاریخی زیاد می خونم ولی کتاب تاریخ درسیمو نو خیلی از مطالبشو باور نمی کنم.
05-04-2012، 12:55
کتاب درسی واقعا ناقصه
کتاب هایی از قبیل تاریخ اسلام تاریخ ایران
انقلاب کبیره روسیه تاریخ ترسناک تاریخ انبیا(قصه های قرانی) می خوانم یک.کتابم.هست به نام تاریخ معاصر فصل 5 موضوع تقسیم افریقا در کنفرانس برلین در این کتاب زیبا است
25-06-2012، 13:24
عاشق تاریخم
26-06-2012، 11:51
پیش نهاد میکنم اینا رو هم بخونین..
1-چه گوارا(چهره ی یک انقلابی) 2-یه قرن سکوت(تاریخ ایران از اسلام به بعد) کتابای خیلی قشنگی هستن...
24-07-2012، 12:43
درباره مضوعات تاریخی:دلیل شکست جنگ داریوش واسکندر این بوده که سپاهیان قبل از جنگ قورمه سبزی خورده بودند:229:
24-07-2012، 13:34
من خیلی خیلی کتاب دارم
ولی اون هایی رو که خیلی مطالعه کردم و دوست دارم : از مسکو تا برلین اثر سیمونوف (به زبان روسی ) اسنکدر دروغ تاریخ بزرگترین نبرد تاریخ از پل کارل (به زبان انگلیسی) تاریخ جنگ سرد از اندره فونتن تاریخ جهان از دولاندلن (به زبان انگلیسی) تاریخ روسیه از کلنل والتر تاریخ کشور های متحد امریکا جنگ کره چهره واقعی هیتلر از جان تواند (به زبان انگلیسی) خاطرات جنگ جهانی دوم از چرچیل روم باستان از فئودور کوروفکین (انگلیسی) قرون عثمانی از لردکین راس (انگلیسی) ناپلئون از تارله (نسخه انگلیسی ) تاریخ مغول نگاهی به تاریخ جهان از نهرو ترجمه انتشارات امیر کبیر اطلس نبرد های ماندگار از نیروی زمینی ارتش نبرد های بزرگ نادر شاه تاریخ ایران از سرپرسی سایکس (نسخه انگلیسی) روزگاران (تاریخ ایران) جدیدترین کتاب هایی هم که دارم می خونم : انحطاط و سقوط امپراطوری روم تاریخ جهان در قرن بیستم (انگلیسی که همین دیروز یکی اشنایان برام اورد )
24-07-2012، 13:52
ببخشید خاطرات چرچیل نسخه ی فارسی ان هست؟
خودم اول انگلیسی شو داشتم ولی
یه نسخه فارسی هست که خودم هم دارم ترجمه تورج فرازمند هسته که توسط انتشارات نیل چاپ شده
درود.اولین کتاب تاریخی که خوندم کتاب کورش کبیر بود نوشته ی فرشاد ابریشمی این کتاب رو من حدودا 8 سال پیش خوندم.از بین کتابهای محبوبی که خوندم کتاب 4 جلدی تاریخ 10000 ساله ایران نوشته ی دکتر علدالعظیم رضایی هست.همچنین کتاب عقاب ایران که زندگی نامه ی نادرشاه هست رو خوندم و کتاب صد جنگ بزرگ تاریخ.
در بین کتابهای نازیسمی هم کتاب نبرد من،فاجعه لنینگراد و خاطرات هانس رودل رو خوندم.کتابهای جناب نبک بخش رو هم همشو خوندم.کتاب ظهور و سقوط رایش سوم رو هم تقریبا دو سومشو تموم کردم
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|