موضوعها: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 16 بار در 6 ارسال
حالت من: هیچ کدام
حسین اقای عزیز سلام
ممنون از جواب به وقت شما من توی فروم های مختلف خوندم در رابطه با کامپونت هد یونیت امپلی منویا جفت و تیوتر وخیلی مطالب حتی باکس با اگزوز یعنی هیچکدوم لازم نیست مثلا برای بلنگوهای جلو چیزی نباید عوض کنم یا مثلا خازن نیازندارم بابت کمک به باطری اگه لازمه بفرمائید من توی این فرومها دیدم امپلی 2200معرفی میکننایا 300 کافیه ویا هزارتا مطلب دیگه اگه واقعا لازم نیست بفرمائید وایا جای مطمئنی باید برم ایا واقعا در درجه اول کیفیت وبعد صدای خوبی داره
مجدد بابت راهنمائی ممنونم
سپاس ها 0
حسین جان
ممنون بابت جوابهای به وقت شما میشه بپرسم اینجوری اونی که عقب بشینه اذیت نمیشه و جلوصدا کم باشه بعدش منظور شما امپلی فایر 300 واته درسته؟ چه مدلی چه مارکی با چه مشخصاتی لطفا دقیقتر بقرمائید وبعدا من احتمالا باید تاقچه بندازم برای 4 تا باند درسته جای مناسبی برای مراحعه میشناسید باطری من 80 امپر باطری خشک هم هست خوبه ؟
منتظر م با تشکر
سپاس ها 0
ممنون حسین جان میرم میگیرم راستی امپلی فایر هر مارکی باشه مهم نیست یا مارک خاصی میخواد یا مثلا مدل داره به عنوانمثال 2 خروجی یا 4 خروجی منتظرجوابم ممنون
موضوعها: 151
سپاس ها 2213
سپاس شده 3968 بار در 1148 ارسال
آمپر پایونیر بگیر 4خروجی مدلش فرقی نداره اما الان که نگاه کردم 300وات کمه چون باند ها میشن320وات شمابیشتر ببند1000کافیه.
1-دوجفت باند پایونیر6975
2-یک خازن
3-یک آمپر 1000وات
4-سیم کشی سیستم اسمشو یادم نیست اما بگو سیم کشی هم باید بشه برای سیستم چون سیم کشی سیستم با سیم معمولی فرق داره و مثل کابل بزرگه
من میمونمو سکوتم رو جار میزنم...
سپاس ها 0
حسین جان ممنون من تهران هستم وگرنه حتما یه ملاقات باهم داشتیم میگیرم اینارو راستی گفتی اگه بعدا بخوام ساب هم میشه رواینا بست درسته ؟
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 1 ارسال
با سلام
من میخوام یه سیستم رو 206 ببندم میشه کمکم کنید
1300 پول دارم