امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یک داستان کاملا واقعی که در چین اتفاق افتاد!!!

من که نفهمیدم
  we are live for our self not for showing that to 
otherBlush
پاسخ
آگهی
اینجای داستان که پایین نوشتم واقعا اتفاق افتاده بود؟
だ羅山な滝さやかあ なやマヌらは坂花やまあ傘話間に 魚玉らはがやわまぁはがやわまぁら
پاسخ
ن ایول خوشم اومدخیلی باهال بودعالللللللللیTongue
حذرازعشق ندانم سفرازپیش توهرگزنتوانم...نتوانم
پاسخ
بی مزهBig GrinBig Grin
من از اینکه فرزندانم. در آینده چه مامان باحالی دارن بهشون غبطه میخورمBig Grin
پاسخ
cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
(این اکانت ساخته ی زمان کودکی بنده هست و فقط جهت مرور خاطرات امضا و بایو و آواتار عوض نشده پس لطفا قضاوت نکنید♥)

خداوند زمین را آفرید و گفت :
به به چه زیباست سپس مرد را آفرید و گفت : جانمی این دیگه آخرشه
و بعد هم زن را آفرید و با کمی اخم گفت : اشکالی نداره آرایش میکنه 
پاسخ
من که چیزی نفهمیدمAngryAngryAngryAngryAngry
سلطان انجمنHeart
پاسخ
cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
دیدی چه جوری بااحساساتش بازی کردBig Grin
پاسخ
من توی گوگل ترنسلتر ترجمش کردم این شد:ConfusedConfusedConfused
سدیم دا ریخته や در لو WA کارشناسی ارشد بله NA نام تا や پروب گسترش می یابد، تا کی پس از DUI سو انگشت های دست فاصله مش اشاره دارد گسترش می یابد، به سر دوستان اشاره گسترش می یابد تفاوت آن سو انگشت های دست فاصله NA تا さ انگشت های دست فاصله KA NA دا روشن NA Takizawa さ や KA تو در NA به کارشناسی ارشد ヌ حمل و نقل WA ساکاموتو صرف や بین چتر تو کنجد، سپس نیکل ماهی یشم حمل و نقل WA اما や WA را دوست دارم کارشناسی ارشد ぁ حمل و نقل گل や NA تا کارشناسی ارشد や KA تو さ در حمل و نقل به WA WA さ や WA تا NA NA تا کی تا NA یو کی さ WA در اوایل به عنوان TA KA دیدن تو や نمرات کامل نیکل KA WA بینی بالا NA WA دره تو دا نام WA さ NA تا KA NA تو کا سایاکا در NA به کارشناسی ارشد NA تا تو کا さ در NA به بادبان NA گوشت نقض آره NA در دا در لو به WA کارشناسی ارشد بله NA نام تا ریختن や پروب زیر گسترش می یابد، تا کی DUI سو انگشت های دست فاصله مش اشاره دارد گسترش می یابد، به سر دوستان اشاره تفاوت گسترش آن سو انگشت های دست فاصله NA تا را دوست دارم さ انگشت های دست فاصله KA NA دا روشن NA Takizawa さ や KA تو در NA به کارشناسی ارشد ヌ حمل و نقل WA ساکاموتو صرف や بین چتر تو کنجد، سپس نیکل ماهی یشم حمل و نقل WA اما や WA کارشناسی ارشد ぁحمل و نقل صرف や さ حمل و نقل NA تا کارشناسی ارشد や KA تو さ や WA WA تا NA WA や NA تا کی تا NA یو کی さ WA در اوایل به عنوان TA KA دیدن تو や نمرات کامل نیکل KA WA بینی بالا NA WA دره تو دا نام WA さ NA تا KA NA تو کا سایاکا در NA به کارشناسی ارشد NA تا تو کا さ در NA به بادبان NA گوشت نقض آره NA داや قانون や WA کارشناسی ارشد بله NA نام تا ریختن や پروب گسترش زیر تا کی DUI سو انگشت های دست فاصله مش اشاره دارد گسترش می یابد، به سر یکی از دوستان اشاره دارد، گسترش می یابد تفاوت آن سو انگشت های دست فاصله NA تا را دوست دارم さ انگشت های دست فاصله KA NA دا روشن NA Takizawa さ や KA تو NA や کارشناسی ارشد ヌ حمل و نقل WA ساکاموتو صرف や بین تو چتر کنجد، سپس نیکل اما や ماهی یشم حمل و نقل WA WA کارشناسی ارشد و ぁ حمل و نقل، در گل به NA تا کارشناسی ارشد や KA تو さ در حمل و نقل به WA WA さ や WA تا NA NA تا کی تا NA یو کی さ WA در اوایل به عنوان TA KA دیدن تو や کامل نمرات نیکل KA WA بینی بالا NA WA دره تو دا نام WA さ NA تا KA NA تو کا سایاکا در NA به کارشناسی ارشد NA تا تو کا さ در NA به بادبان NA گوشت نقض آره NA دا やدر لو به WA کارشناسی ارشد بله NA نام TA در استودیو به بررسی گسترش می یابد، تغییر تا زیر کی سو انگشت های دست فاصله مش اشاره دارد گسترش می یابد، به سر دوستان اشاره گسترش می یابد تفاوت آن عاشق سو انگشت های دست فاصله NA تا さ انگشت های دست فاصله KA NA دا روشن NA Takizawa さ や KA تو NA や کارشناسی ارشد ヌ حمل و نقل WA ساکاموتو صرف や بین چتر تو کنجد، سپس نیکل ماهی یشم حمل و نقل WA اما や WA کارشناسی ارشد ぁ گل حمل و نقلや NA تا کارشناسی ارشد や さ از کا تو さ حمل و نقل や WA WA تا NA WA や NA تا کی تا NA یو کی さ WA در اوایل به عنوان TA KA دیدن تو や کامل نمرات نیکل KA WA بینی بالا NA WA دره تو دا نام WA さ NA تا KA NA تو کا سایاکا در NA به کارشناسی ارشد NA تا تو کا さ در NA به بادبان NA گوشت نقض آره NA دا や لوや WA کارشناسی ارشد بله NA نام تا ریختن や پروب گسترش زیر تا کی DUI سو انگشت های دست فاصله مش اشاره دارد گسترش می یابد، به سر یکی از دوستان اشاره تفاوت گسترش آن سو انگشت های دست فاصله NA تا را دوست دارم さ انگشت های دست فاصله KA NA دا روشن NA Takizawa さ や KA تو NA や کارشناسی ارشد ヌ حمل و نقل WA ساکاموتو صرف や بین چتر تو کنجد، سپس نیکل ماهی یشم حمل و نقل WA اما や WA کارشناسی ارشد ぁ گل حمل و نقل やNA تا کارشناسی ارشد や さ کا تو さ حمل و نقل や WA WA تا NA WA や NA تا کی تا NA یو کی さ WA در اوایل به عنوان TA KA دیدن تو や کامل نمرات نیکل KA WA بینی بالا NA WA دره تو دا نام WA さ KA TA NA NA تو کا سایاکا در NA به کارشناسی ارشد NA تا تو کا さ در NA به بادبان NA گوشت نقض آره NA دا や در لو به کتا کارشناسی ارشد بله NA نام تا ریختن や پروب گسترش می یابد، تا کی پس از DUI سو انگشت های دست فاصله مش اشاره دارد گسترش می یابد، به سر یکی از دوستان اشاره گسترش پور اما عشق سو انگشت های دست فاصله NA تا さ انگشت های دست فاصله KA NA دا روشن NA Takizawa さ や KA تو NA や کارشناسی ارشد ヌ حمل و نقل WA ساکاموتو صرف や بین چتر تو کنجد، سپس نیکل ماهی یشم حمل و نقل WA اما や WA کارشناسی ارشد ぁ حمل و نقل در گل به NA کارشناسی ارشد تا や KA تو さ در حمل و نقل به WA WA さ تا NA WA や NA تا کی تا NA یو کی さ WA در اوایل به عنوان TA KA دیدن تو や کامل نمرات نیکل KA WA بینی بالا NA WA دره تو دا نام WA さ KA TA NA NA تو کا سایاکا در NA به کارشناسی ارشد NA تا KA تو さ در NA به بادبان NA گوشت نقض آره NA دا や در لو WA کارشناسی ارشد بله NA به نام تا ریختن や پروب گسترش زیر تا کی DUI سو انگشت های دست فاصله مش اشاره دارد گسترش می یابد، به سر یکی از دوستان اشاره تفاوت گسترش آن سو انگشت های دست فاصله NA تا さ انگشت های دست فاصله KA NA دا روشن NA Takizawa さ や KA تو NA や کارشناسی ارشد ヌ حمل و نقل WA ساکاموتو صرف や بین چتر تو کنجد، سپس نیکل اما や از ماهی یشم حمل و نقل WA WA کارشناسی ارشد ぁ گل حمل و نقل や NA تا کارشناسی ارشد や را دوست دارم KA تو さ در حمل و نقل به WA WA さ や WA تا NA NA تا کی تا NA یو کی さ WA در اوایل به عنوان TA KA دیدن تو や نمرات کامل نیکل KA WA بینی بالا NA WA دره تو دا نام WA さ NA تا KA NA تو کا سایاکا در NA به کارشناسی ارشد NA تا تو کا さ در NA به بادبان گوشت نقض آره NA NA دا NA や در لو WA کارشناسی ارشد بله نام TA ریخته や پروب گسترش DUI سو انگشت های دست فاصله مش اشاره دارد گسترش می یابد، به سر یکی از دوستان اشاره تفاوت گسترش آن عشق سو انگشت های دست فاصله NA تا さ انگشت های دست فاصله KA NA دا روشن NA Takizawa さ や KA تو در NA به کارشناسی ارشد ヌ حمل و نقل WA ساکاموتو صرف や بین چتر تو کنجد، سپس نیکل اما や ماهی یشم حمل و نقل WA WA کارشناسی ارشد ぁ گل حمل و نقل や NA تا کارشناسی ارشد や کا تا کی به دنبال تو さ در حمل و نقل به WA WA さ تا NA WA や NA تا کی تا NA یو کی さ WA در اوایل به عنوان TA KA دیدن تو や نمرات کامل نیکل KA WA بینی بالا NA WA دره تو دا نام WA さ تا KA NA NA تو کا سایاکا در NA به کارشناسی ارشد NA تا تو کا さ در NA NA گوشت نقض عیسی به بادبان

ههههههBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
یک داستان کاملا واقعی که در چین اتفاق افتاد!!! 2
پاسخ
چرا چانگ چینگ چونگ و بانگ بینگ بونگ و سانگ سینگ سونگ با هم دعوا کردن؟ولی خانگ خینگ خونگ کار بدی کرداTongueBig GrinWinkShySleepySmileBlushAngel
قدر لحظه ها را بدان.لحظه ای خواهد رسید که تو دیگر قادر نیستی بگویی:جبران می کنم
پاسخ
 سپاس شده توسط تر گل
سپاس دادممممممممممممممممممRolleyes
بی مزهRolleyes
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان