19-03-2013، 13:24
ای ولی
|
نمی بخشمت ........... |
|||||||||||||||||
19-03-2013، 13:24
ای ولی
19-03-2013، 13:28
فکر میکردم تو همدردی ! ولی نه تو هم دردی
19-03-2013، 18:42
باز کلمه کم آورده ام ، برای احوالاتم ،
بروید یک سیگار بکشید ، تلخی اش که ماند ته گلویتان ، فکر کنید همان بغضی است که توی گلوی من نه بالا میرود و نه پایین ...
19-03-2013، 18:43
هـمـه گفـتـند : "او" کـه رفــت ، زنـدگی کــن !
ولـــی... کـسـی درک نـکـرد کــه "او" ... خـود زنــدگــی ام بــود....
19-03-2013، 22:47
رنـگــِ تـازِگی میــگیـــرد
آنــجا کــه تــو فقـــط یـکـــ بار پــا به آن میــگـُذاری… حــالا تــو هی بگــو ایـــن دل… کـُـهنـــه به نظـــر میـرسَـد!!!
20-03-2013، 17:48
مــَن یــــه روزے دخــــترے بـــودَم کــه از تـــه دل مــے خَـــندیدَم...!!!
مــــَن یـــه روز آروم تــــَرین اعــــصآب دُنیـــآ رو دآشــــتَم...!!! اکــــنون بــے آنکـــــه شآد بـــآشَــم نـــفس مــے کشَـــم... بـــے آنکــــه شآد بآشــــم زیــــر بآرآن رآه مـــی رَوم... بــے آنکـــــه شآد بآشــــم زنــدگــے مــے کـــــُنَم... دیگـــــرآن از کـــنآرم عبــــور مـــے کـننـــد... ســــرد و سنگـــــین... بــے آنکــــه نآمــــم رآ بــه خآطـــر بیآورنــد... جــورے عبـــــور مـــے کننــد کــــه انگـــــآر مـــن نیســـــتم.... حـــــرفــے نیــــست...فقـــط خســـته ام ... مــن دخــــــترے هـــستم کـــــه بآتمـــــآم تـــوآن بآ ســـرنوشـــت مــے جنگـــــد... وچــــه جنگــــ نآبـــــرآبرے... مـــن خـــــسته ام ولـــے مــَغــــــلوب نخــوآهــــَم شــــُد...!!!
21-03-2013، 13:29
خیلی داغونم
خیلی دلم گرفته خدایا کی راحتم میکنی؟ کی خلاصم میکنی از زندگیی که داره ختم میشه به دیوانگی؟
21-03-2013، 15:27
جائي كه وقتي زانوهايت را از شدت تنهائي به زمين ميزني به جاي دلداري و محبت....
برايت سكه مي اندازند...! اينجا جائيست كه حتي پشت دوستت دارم ها هم نوشته ساخت چين..!
30-04-2013، 18:43
تلخترین حرف : دوستت دارم ، اما …
شیرین ترین حرف : اما دوستت دارم ! به همین راحتی جابه جایی کلمات زندگی را دگرگون میکند … .
02-05-2013، 8:13
آسمان سربیرنگ
من درون قفس سرداتاقم دلتنگ می پرد مرغ نگاهم تا دور آه باران باران پر مرغان نگاهم راشست از دل من اما چه کسی نقش او را خواهدشست؟ | |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|