امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

به چه دلیل باید به زنها محبت کرد؟

زن عشق مي كارد و كينه درو مي كند...

ديه اش نصف ديه توست و مجازات زنايش با تو برابر...

مي تواند تنها يك همسر داشته باشد

و تو مختار به داشتن چهار همسرهستي ....

براي ازدواجش ــ در هر سني ـ اجازه ولي لازم است

و تو هر زماني بخواهي به لطف قانونگذار ميتواني ازدواج كني ...

در محبسي به نام بكارت زنداني است و تو ...

او كتك مي خورد و تو محاكمه نمي شوي ...

او مي زايد و تو براي فرزندش نام انتخاب مي كني....

او درد مي كشد و تو نگراني كه كودك دختر نباشد ....

او بي خوابي مي كشد و تو خواب حوريان بهشتي را مي بيني ....

او مادر مي شود و همه جا مي پرسند نام پدر ...

و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛

پیر می شود و میمیرد...

و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کند

چرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت،

زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛

گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مرد؛

سینه ای را به یاد می اورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و فقط رفتن را در دل او زنده می کند...

و اینها همه کینه است که کاشته می شود در قلب مالامال از درد...!

و این رنج است ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به چه دلیل باید به زنها محبت کرد؟  1
پاسخ
 سپاس شده توسط ♥ Sky Princess♥ ، ...Sara SHZ... ، .ali. ، ZUSE ، pink devil ، *mahya* ، mohamad66 ، alone girl ، hossein. ، ps3000 ، frozen✘girl ، خانوم گل ، negar98 ، LIGHT ، cute flower ، A * L * O * N * E b * o * y ، gharibe ، پریا2 ، sara ss501 ، Terme30
آگهی
آره زنا ی قدیمی و بیشتر زنای حالا اینطورین اما من گفتم یه کاری میکنم که اینطوری نباشه زنا تو تموم سالهای که بودن فقط یه وسیله برای مردا بودن و مردا هرجور دلشون خواست از اونا سواستفاده کردن اینگار خدا فقط مارو برای این آفریده که زجر بکشیم
به خاطر همینه که من دوست دارم پسرا رو له کنم شخصیتشونو تموم زندگیشونو تا انتقام تموم زنای که تو تموم این سالها بدی دیدنو بگیرم ومطمئنم که میگیرمSleepySleepySleepySleepySleepy
زندگــی ...
به من آموخــــت...
همیشه منتظر حمله ی ....
احتمالیه کسی باشم ..........
که به او...
محبت فراوان کــــــــــردم............
:499:
پاسخ
 سپاس شده توسط ...Sara SHZ... ، ffrr ، sanaz_jojo ، negar98 ، sara ss501
25r3025r3025r30
خندم می گیره از این حرف شما
بدبینی و نفرت شما به پسرا بی مورد هست
و شما باید به جنبه طنز این ها رو بخونید
نفرت شما یکطرفه هست
Big Grin
A little thought can make all the difference
پاسخ
 سپاس شده توسط ffrr ، sanaz_jojo ، sara ss501
علی آقا یه سری از دلیلای نفرتمو ساناز جون زحمت کشیده بالا نوشته درسته نفرت من یک طرفه است چون دارم میبینم هرروز داخل خیابون پسرا پیشنهاد دوستی بهم میدن و من هم عقدمو رو سرشون خالی میکنم اینقدر میزنمشون خودشون فرار میکنن
و درضمن دلیل من بیمورد نیست DodgyDodgy
زندگــی ...
به من آموخــــت...
همیشه منتظر حمله ی ....
که به او...
پاسخ
 سپاس شده توسط pink devil ، sanaz_jojo ، sara ss501
خوب کار شما اما خانوم به نظر شما درسته کارتون معقول نیست و از روی احساسه اونا یه کار اشتباه کردن شما کار اشتباه تر کردی شما بهتره به جای اینکه اونارو بزنی(خیلی خنده داره ها بیشتر دخترا اینطورین) اطلا محلشون ندی توجه نکنی وقتی اصلا محلشون ندی و توجه بهشون نکنی خودشون میرن من خودم پسرم میدونم دیگه بهتره تو رفتارتون تجدید نظر کنین فک نکنین خیلی کار خوبی می کنین Dodgy
پاسخ
 سپاس شده توسط sanaz_jojo ، sara ss501 ، mazii
کار خوبی میکنم چون حداقل عقده هام خالی میشهDodgyDodgy
پایان محرومیت مبارک
زندگــی ...
به من آموخــــت...
همیشه منتظر حمله ی ....
که به او...
پاسخ
 سپاس شده توسط wushu ، sanaz_jojo
(10-03-2012، 19:05)اما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره زنا ی قدیمی و بیشتر زنای حالا اینطورین اما من گفتم یه کاری میکنم که اینطوری نباشه زنا تو تموم سالهای که بودن فقط یه وسیله برای مردا بودن و مردا هرجور دلشون خواست از اونا سواستفاده کردن اینگار خدا فقط مارو برای این آفریده که زجر بکشیم
به خاطر همینه که من دوست دارم پسرا رو له کنم شخصیتشونو تموم زندگیشونو تا انتقام تموم زنای که تو تموم این سالها بدی دیدنو بگیرم ومطمئنم که میگیرمSleepySleepySleepySleepySleepy

اگه آدم بخوادازمردم کینه داشته باشه من سه صفحه ازکینه های مردااززن هامی نویسم
هرکس آزادی هاومحدودیت هایی داره واگه قراربودزندگی اونطورکه شمامیخوایدباشه دیگه دنیایی وجودنداشت دنیابهشت میشد
این مطلب جنبه ی طنزداره ومن میتونم مشابهشوبرای مردهابنویسم
درسته عنوان اصلی مطلب توش پیام داره ولی بیشتزطنزه
پاسخ
 سپاس شده توسط sanaz_jojo ، mazii
بهتر نیست درمورد کارتون یه مقدار فک کنین و بیشتر از روی عقل منطق رفتار کنین نه احساسات ممنونم Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط sanaz_jojo ، mazii
(10-03-2012، 21:33)p_boy22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2012، 19:05)اما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه آدم بخوادازمردم کینه داشته باشه من سه صفحه ازکینه های مردااززن هامی نویسم
هرکس آزادی هاومحدودیت هایی داره واگه قراربودزندگی اونطورکه شمامیخوایدباشه دیگه دنیایی وجودنداشت دنیابهشت میشد
این مطلب جنبه ی طنزداره ومن میتونم مشابهشوبرای مردهابنویسم
درسته عنوان اصلی مطلب توش پیام داره ولی بیشتزطنزه
اصلا طنز نیست همش واقعیته من با اینکه آدم خیلی مغروریم قبول کردم همین مطلبو من تو قسمت حقوق زن در اسلام خوندم و مطمئنن در اونجا مطلب طنز نمیذارنDodgyDodgyDodgy

(10-03-2012، 21:34)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتر نیست درمورد کارتون یه مقدار فک کنین و بیشتر از روی عقل منطق رفتار کنین نه احساسات ممنونم Heart

من دختر احساسی نیستم ولی وقتی دارم میبینم دین اسلام داره در حقم ظلم میکنه چه امیدی باید به خدا وپیامبر داشته باشم همش توی جامعه ی ما صحبت از پسراست
پسرا در برابر ما دخترا هیچ محدودیتی ندارن و منم لجم گرفته و تموم این محرومیت ها رو زیر پام له میکنمDodgy
زندگــی ...
به من آموخــــت...
همیشه منتظر حمله ی ....
که به او...
پاسخ
 سپاس شده توسط sanaz_jojo
بله من هم خیلی ازمواردش روقبول دارم ومعتقدم که حتی زن بایددرجامعه ازمردبالاترباشه البته این نظرشخصی منه وقانون دنیااینه که هرچیزی یه بدی هاویه خوبی هایی داره
منظورمن اینه که شمازیادی سخت می گیری
پاسخ
 سپاس شده توسط ...Sara SHZ... ، sanaz_jojo ، mazii

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ۵ مهارت که باید تا ۲۵ سالگی یادبگیری + (‌منابع آموزشی)
  فقط باید توجه کنی تا بفهمی مشکلشون کجاس!!!
  هنگام خرید کلاه گیس زنانه باید به چه نکاتی توجه کنیم؟
  یه دختر خوب چه کارایی باید بکنه چه کارایی نباید بکنه(آخر خنده)
  لباس‌های بچگانه چه ویژگی هایی باید داشته باشند؟
  اظهارنامه مالیاتی چیست؟ چه زمانی باید آن را تکمیل کرد؟
  تصاویری که با دیدن آن باید بگوییم "اللهم عجل لولیک الفرج"
  بر اساس ماه تولدت، دلیل مرگتو بدون...!
  به بعضیام باید گف:
  مدرسه رو دوس داری؟ چرا؟ (هرکی ی دلیل خوب بیاره جایزه داره!)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان