به چه دلیل باید به زنها محبت کرد؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: به چه دلیل باید به زنها محبت کرد؟ (/showthread.php?tid=5110) |
به چه دلیل باید به زنها محبت کرد؟ - sanaz_jojo - 10-03-2012 زن عشق مي كارد و كينه درو مي كند... ديه اش نصف ديه توست و مجازات زنايش با تو برابر... مي تواند تنها يك همسر داشته باشد و تو مختار به داشتن چهار همسرهستي .... براي ازدواجش ــ در هر سني ـ اجازه ولي لازم است و تو هر زماني بخواهي به لطف قانونگذار ميتواني ازدواج كني ... در محبسي به نام بكارت زنداني است و تو ... او كتك مي خورد و تو محاكمه نمي شوي ... او مي زايد و تو براي فرزندش نام انتخاب مي كني.... او درد مي كشد و تو نگراني كه كودك دختر نباشد .... او بي خوابي مي كشد و تو خواب حوريان بهشتي را مي بيني .... او مادر مي شود و همه جا مي پرسند نام پدر ... و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد... و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کند چرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت، زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛ گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مرد؛ سینه ای را به یاد می اورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و فقط رفتن را در دل او زنده می کند... و اینها همه کینه است که کاشته می شود در قلب مالامال از درد...! و این رنج است ... RE: به چه دلیل باید به زنها محبت کرد؟ - ♥ Sky Princess♥ - 10-03-2012 آره زنا ی قدیمی و بیشتر زنای حالا اینطورین اما من گفتم یه کاری میکنم که اینطوری نباشه زنا تو تموم سالهای که بودن فقط یه وسیله برای مردا بودن و مردا هرجور دلشون خواست از اونا سواستفاده کردن اینگار خدا فقط مارو برای این آفریده که زجر بکشیم به خاطر همینه که من دوست دارم پسرا رو له کنم شخصیتشونو تموم زندگیشونو تا انتقام تموم زنای که تو تموم این سالها بدی دیدنو بگیرم ومطمئنم که میگیرم RE: به چه دلیل باید به زنها محبت کرد؟ - .ali. - 10-03-2012 خندم می گیره از این حرف شما بدبینی و نفرت شما به پسرا بی مورد هست و شما باید به جنبه طنز این ها رو بخونید نفرت شما یکطرفه هست RE: به چه دلیل باید به زنها محبت کرد؟ - ♥ Sky Princess♥ - 10-03-2012 علی آقا یه سری از دلیلای نفرتمو ساناز جون زحمت کشیده بالا نوشته درسته نفرت من یک طرفه است چون دارم میبینم هرروز داخل خیابون پسرا پیشنهاد دوستی بهم میدن و من هم عقدمو رو سرشون خالی میکنم اینقدر میزنمشون خودشون فرار میکنن و درضمن دلیل من بیمورد نیست RE: به چه دلیل باید به زنها محبت کرد؟ - wushu - 10-03-2012 خوب کار شما اما خانوم به نظر شما درسته کارتون معقول نیست و از روی احساسه اونا یه کار اشتباه کردن شما کار اشتباه تر کردی شما بهتره به جای اینکه اونارو بزنی(خیلی خنده داره ها بیشتر دخترا اینطورین) اطلا محلشون ندی توجه نکنی وقتی اصلا محلشون ندی و توجه بهشون نکنی خودشون میرن من خودم پسرم میدونم دیگه بهتره تو رفتارتون تجدید نظر کنین فک نکنین خیلی کار خوبی می کنین RE: به چه دلیل باید به زنها محبت کرد؟ - ♥ Sky Princess♥ - 10-03-2012 کار خوبی میکنم چون حداقل عقده هام خالی میشه پایان محرومیت مبارک RE: به چه دلیل باید به زنها محبت کرد؟ - p_boy22 - 10-03-2012 (10-03-2012، 19:05)اما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگه آدم بخوادازمردم کینه داشته باشه من سه صفحه ازکینه های مردااززن هامی نویسم هرکس آزادی هاومحدودیت هایی داره واگه قراربودزندگی اونطورکه شمامیخوایدباشه دیگه دنیایی وجودنداشت دنیابهشت میشد این مطلب جنبه ی طنزداره ومن میتونم مشابهشوبرای مردهابنویسم درسته عنوان اصلی مطلب توش پیام داره ولی بیشتزطنزه RE: به چه دلیل باید به زنها محبت کرد؟ - wushu - 10-03-2012 بهتر نیست درمورد کارتون یه مقدار فک کنین و بیشتر از روی عقل منطق رفتار کنین نه احساسات ممنونم RE: به چه دلیل باید به زنها محبت کرد؟ - ♥ Sky Princess♥ - 10-03-2012 (10-03-2012، 21:33)p_boy22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصلا طنز نیست همش واقعیته من با اینکه آدم خیلی مغروریم قبول کردم همین مطلبو من تو قسمت حقوق زن در اسلام خوندم و مطمئنن در اونجا مطلب طنز نمیذارن (10-03-2012، 21:34)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من دختر احساسی نیستم ولی وقتی دارم میبینم دین اسلام داره در حقم ظلم میکنه چه امیدی باید به خدا وپیامبر داشته باشم همش توی جامعه ی ما صحبت از پسراست پسرا در برابر ما دخترا هیچ محدودیتی ندارن و منم لجم گرفته و تموم این محرومیت ها رو زیر پام له میکنم RE: به چه دلیل باید به زنها محبت کرد؟ - p_boy22 - 10-03-2012 بله من هم خیلی ازمواردش روقبول دارم ومعتقدم که حتی زن بایددرجامعه ازمردبالاترباشه البته این نظرشخصی منه وقانون دنیااینه که هرچیزی یه بدی هاویه خوبی هایی داره منظورمن اینه که شمازیادی سخت می گیری |