18-03-2013، 10:43
خداوندا......
قیامتت را بر پا کن!!!!!!!
تو اگر خسته نشدی ، ما عجیب خسته ایم......
قیامتت را بر پا کن!!!!!!!
تو اگر خسته نشدی ، ما عجیب خسته ایم......
|
" داستــآن هــآی عــآشقــآنه " |
|||||||||||||||||||||||
18-03-2013، 10:43
خداوندا......
قیامتت را بر پا کن!!!!!!! تو اگر خسته نشدی ، ما عجیب خسته ایم......
18-03-2013، 13:44
آدمـــ برفــی همـ کهـ بآشـــی٬
دلتــــ میخوآهـــد کســی در آغوشــتـــ بگــیرد دلتـــــ میخوآهــد کســـی کنآرتــــ بآشــد... تا گرمتــــ کنــد٬ تا رامــــت کنـد٬ مهــم نیستــ آبـــ شـدن٬ نیستــــ شــدن٬ مهـــم آن آرامش استـــ حتـــــی برآی چنـد لحظهــــ...!!
18-03-2013، 18:17
رفتی دلم "زخم" شد ...
نیستی دلم "شور" می زند ، تو میدانی نمک بازخم چه می کند .!؟ مگر نه عزیز لعنتیم !؟؟؟
18-03-2013، 21:53
هی دنیا
میشه یه کم بگازی و کم دور خودت بچرخی نگاه چیزی نمونده تا اون دنیا
18-03-2013، 22:04
گاهـــــی آدم دلـــــش میخواهد کفش هایش را در بیاورد، یواشکــــی نوک پا نوک پا از خودش دور شـــــــــود، بعد بزند به چاک فرار کند از خودش …..
18-03-2013، 22:44
. . . دیگر از این شهر . . .
. . . میخواهم سفر کنم . . . . . . چمدانم را بسته ام . . . . . . اگر خدا بخواهد امروز میروم . . . . . . نشسته ام منتظر قطار . . . . . . اما نه در ایستگاه . . . . . . روی ریل قطار . . .
18-03-2013، 22:45
هنوز هم فراموشت نـکرده ام بـا این که فراموش شده ام
هنوز هم صدایت را می شنوم بـا اینکه صــدایم نـکرده ای هنوز هم همه جا می بینمت با اینکه به دیدنم نیامده ای هنوز هم با عشـق تو پا برجـام بـا اینکه خـودت را زیــر پا عــشق دیــگری شــکسـته ای هنوز هم همان طور مقدس دوست دارم با اینکه زندگی خود را داری به تباهی می کشانی هنوز هم چشمانی به اشتیاق نگاهت منتظرند با اینکه چشم برچشم دیگری دوخته ای هنوز هم دلواپس دلنگرانی های توام با اینکه از همه آدمها بریده ای به هزاران شادی نفروشم غم پنهان تو را
19-03-2013، 12:33
کاش می دیدمت فقط یک بار
اندوه جانکاهی است که من چنین دوست می دارمت و نمی دانم تو کیستی تنها عطر تو در دلم پیچیدست تمام رؤیاها را به دنبالت گشته ام قلب من از خیال تو سنگین است و آغوشم از لمس تو خالی شب من از ماه تو مهتابی است و من تو را در هیچ آسمانی نمی یابم
19-03-2013، 12:45
دِلَمْ مےْ خوآهَد دُنیآ رآ از نو بِسآزیمْ...
زیبآ تَر و عآشِقآنه تَر!!! اَگر حَوّآ شَوَمْ... قولْ مےْدَهےْ آدَمْ شَوےْ؟!
19-03-2013، 13:34
چند ساعتی با هم بودیم!
من به تو نگاه میکردم... و.. تو به ساعتت تو قرار داشتی و... من بی قراری | |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
داستــآن|سهراب و گردآفريد| | |||||
داستــآن|سياوش و سودابه| | |||||
داستــآن|شاهنامه_زال| | |||||
داستــآن "ویتــآتو ژیلینسـ ـ ــکآی" |