16-03-2013، 19:37
جنگ خان ها رو نمیشه حذف کرد!!!!
|
سوالات متداول انجمن |
|||||||||||||||||||||||
16-03-2013، 19:37
جنگ خان ها رو نمیشه حذف کرد!!!!
16-03-2013، 19:49
(16-03-2013، 19:37)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیلی تو مخه کاشکی برش دارن
16-03-2013، 22:20
من هر وقت برا مشکلم مطلب می نویسم
کسی جواب نمی ده .. .. .. ..
17-03-2013، 20:51
(16-03-2013، 22:20)beautiful gril نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وقتی کسی جواب شمارو نمیده یعنی قطعا تو صفحات قبل میتونی جوابتو پیدا کنی
18-03-2013، 10:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-03-2013، 10:28، توسط ღ دختـــر آسمان ღ.)
راسته که میگن هر کی مطلب زیاد بزاره اونو محرومش از سایت میکنن و اگه کسانی که فقط بازدید کنن و نظرو ساس هم ندن بازدید ها میتونه اونو از محروم کردن به دلیل بازید نکردن محروم کنن
18-03-2013، 10:25
نقل قول: راسته که میگن هر کی مطلب زیاد بزاره اونو محرومش از سایت میکنناگر اسپم و بی محتوا نباشد، خیر.
18-03-2013، 10:37
ببخشید شما اموزش اپلود رو گذاشتید من فقط تونستم تا مر حله پنجم برم بهد هر چی ادرس میزدم نیمومد فقط اون قسمت سفید بود یا اون هیچ من اصلا دکمه ادامه رو ندیدم بهد هی ادرسو میزدم یه چیزی می نوشت نوشتش این بود Upload interface is taking a long time to load or the load has failed. Please make sure that the Flash Plugin is enabled and that a working version of the Flash Player is installed.
Alternately you can use the single file upload interface من تونستم بخونم ولی نمی فهمم چی میگه چیکار باید تو فلش خور بکنیم تورو به خدا کمکم کن --------------------------------------------------------------------------------
18-03-2013، 10:56
نقل قول: ببخشید شما اموزش اپلود رو گذاشتید من فقط تونستم تا مر حله پنجم برم بهد هر چی ادرس میزدم نیمومد فقط اون قسمت سفید بود یا اون هیچ من اصلا دکمه ادامه رو ندیدم بهد هی ادرسو میزدم یه چیزی می نوشت نوشتش این بود Upload interface is taking a long time to load or the load has failed. Please make sure that the Flash Plugin is enabled and that a working version of the Flash Player is installed.شما باید فلش پلیر نصب کنید. بعد از نصب فلش پلیر مرورگر خود را ببندید و دوباره باز کنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://p30download.com/fa/entry/227/software/design-graphics/flash/دانلود-adobe-flash-player-نرم-افزار-فلش-پلیر-جهت-مشاهده-و-اجرای-فایل-فلش/
18-03-2013، 12:06
با سلام میشه بهم بگین چجوری میتونم مطلبی رو بهمراه عکس برای انجمن ارسال کنم؟
18-03-2013، 12:07
بالای هر بخش موضوع آموزشش هست.
یکم دقت کن.
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|