15-10-2011، 20:26
من سه بارتوی زندگینامه اشخاص مهم نظر گذاشتم نیست نیست نیست...چرامگه چی داشت که حذفش کردین؟
|
انتقادات |
||||||||||||||||||||||||||||||||
15-10-2011، 20:26
من سه بارتوی زندگینامه اشخاص مهم نظر گذاشتم نیست نیست نیست...چرامگه چی داشت که حذفش کردین؟
حتما پست بی محتوا یا بی ربطی بوده است.
این پست های خوب بود و تشکر هم کمکم حذف می شه. چون اضافه است و باید از دکمه سپاس استفاده کرد.
16-10-2011، 16:42
صابر جونه هرکی دوست داری مدیر های بی فعالیت رو از لیست مدریت حذف کنږ
16-10-2011، 16:58
فرید جان جواب شما رو دادم که.
الان شمل مدیر های با فعالیت رو نام ببر؟
16-10-2011، 17:03
من که از این به بعد دیګه غیبت ندارم بعد از یک هفته دوباره برګشتم شایان وان هم که به من میګه بحث ها رو دنبال می کنه سعید جان هم تویه بخش خودش مشغوله بردیا رو ولی نمی دونم که هست یا نه بقیه هم که غیر فعال هستن مسله مهرانی و صینا
بعد از مهر فقط بردیا جان فعال بود...
من هم اگر یه کاری رو انجام بدم سعی می کنم برای همه یکسان باشه.... ولی اونایی که خیلی بیش از حد پیداشون نیست اره اقدام می شه فردا...
17-10-2011، 12:44
امروز همون روزیه که وعده داده بودی
پس اون مدیر های غیر فعال رو حذف کن از لیست مدریت
کاش وقتی به یکی پیام خصوصی میدی توی لیست کسایی که آنلاین بودنو نشون میده بنویسه به کی داره پیام میده...
این امکانش هست؟
17-10-2011، 17:47
بله در صفحه اصلی فلش خور اون پایین کسایی که انلاین هستن رو نام برده و پایین تر سمته چپ ګزینه امار و لیست مدیران رو هم دارد البته قرار بعضی از مدیر ها بر کنار بشن.
17-10-2011، 17:58
(17-10-2011، 17:44)mahrokh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیر. این مربوط به حریم شخصی فرد می شه. اسمش روش هست => پیام خصوصی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|