امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تفاوت مدرسه رفتن دختر و پسر

دخترا همینجوریشم به زور شوهر گیرشون میاد وای به روزی که بخوان شلخته بازی دربیارن
پاسخ
آگهی
دخترا اینجوری هستن ولی بغضی هاشون نه اینقدر مرتب هستن و نه نامرتب.پسرا هم که اینقدر شدید شلخته نیستن و مرتب هستم و بعضی هاشونم از دخترا مرتب ترن
عشق چیست؟
پاسخ
دم پسرا گرمBig GrinBig GrinTongue
تفاوت مدرسه رفتن دختر و پسر 9

پاسخ
 سپاس شده توسط reza40
اینا که در مورد دخترا نوشتی همش دروغ بود کجا دخترا این جورین من خودم ساعت7 بیدار می شوم . معلماهم ساعت 7:30 میان کلاس از خونه ما تا مدرسه ام 35 دقیقه راهه حالا مانتومو می خوام بپوشم می بینم علاوه بر کثیفی چروکه تو همون زمان کم بدوبدو تمیز و مرتب می کنم حالا مقنعه یک عالمه مقنعه جلومه اخه کدوم مال منه همرو امتحان می کنم می بینم همش گشاده یکی بر می دارم وحالا شلوار شلوار که دیگه اصلا چروکی ازش میباره ولی همیشه بهش محل نمیدم اه اه اه جوراب که دیگه خداحافظ یکیش تو لباسای کثیفه بو گند میده جواراب شسته ام ندارم اون یکیم تو کتابخونم لابه لای کتابام تختمم همون جوری نا مرتب شلوارمم همون جا ولش کردم اه این جورابه پیدا نمی شه انقدر تو کتابخونم شلوغه بالاخره پیدا می شه تند تند برناممو اماده می کنم سری می رم یک مسواک سرسری میزنم صورتمو می شورم صبحانه که اصلا هیچی انقدر صبحا صبحانه نخوردم که اسمش برام غریب شده ساعت 7:20 شد دیگه خیلی دیرم شده آژانس می گیرم میرم مدرسه تو مدرسه میرم تو دفتر می بینم صف ادما تاخیری که تا تو سالن او مده سر کلاسم نصف بچه ها مقنعه های اتو نزده دارن معاونم که هی از تاخیری ها ناله می کنه مخصوصا من نو کلاس ما 23 تاییم حداقل 16 تا مثل منن.

به جاش پسرا فامیل ما اشپزی ام می کنند خوشم میاد که دختراش نمی کنداBlush
پاسخ
من همه ی اینا رو انجام میدم ولی با یه ذره عجله .......
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

پاسخ
والا ما که دختریم من که همیشه خدا ساعت 7:15 بیدارم شاید هفت و بیست مرتب هستم ولی نه به این شدت پسرا هم شلخته هستن دیگه نه این قدر که جوراب شون از تو یخچال در بیادBig GrinHeartBig Grin
پاسخ
خیلی خیلی باحال بود ممنونTongueTongue
پاسخ
دخترا اینن دیگه نظم و ترتیب از سرو روشون میباره.ExclamationExclamationExclamation
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
پاسخ
برا پسرا یه کوچولوی کوچولو چرب و چیلیش کردی . اما قربون خودمون دخترا بشم که اینقدر با نظمیم . البته ماییم دیگه SmileSmile
آدما مثل عکسا هستند .
زیادی که بزرگشون کنی
کیفیتشون میاد پایین HeartHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ
نه اینجوریام نیس.من همیشه ساعت 9 یا 9:30مدرسه میرم ولی نه به این دلایل
تفاوت مدرسه رفتن دختر و پسر 9
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ⌟ سابلیمینال قبولی در مدرسه و دانشگاه⌜
  نامه ی یک دختر کم توقع
  وقتی یه دختر گریه میکنه ..
  متن های فوق العاده زیبا در مورد دختر
  تفاوت عروسی رفتن دخترها با پسرها(مخصوص با جنبه ها)
  تفاوت درس کردن تخم مرغ در دخترا و پسرا!!!!!!!!!!!!
  تفاوت دستگاه ایرواشر و زنت در چیست؟
Star دختر بود یعنی...........!
  مسابقه بین دختر ها و پسر ها ببینیم کی باهوش تره؟
  به نظرتون پسر خیانت کرده یا دختر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان