امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تفاوت مدرسه رفتن دختر و پسر

من که خدایی تا تختم مرتب نباشه نمیتونم بلندشم بعدشم که صورت الزامی وبعدشم مسواک من بدون مسواک نمی تونم حرف بزنم فکر میکنم دندونام کثیف وبعدم صبحانه که اگه نخورم حالم بد میشه وبعدشم عطر خیلی برام مهمه و بعدشم لباس های مرتب که جای مشخص داشته باشن و توی تابستون عطر که از دو متری بوش بیاد البته عطرای خوش بو و بعدشم کفشام اگه مخمل بودن با کمی اب که میززنم به دستم تمیز می کنم و اگه هم چرم بود واکس اگه هم ورنی بود بازم با اب و بعدشم چون برای مدرسه کفشام اسپرتن بند های کفشامو میبندم و اولین نفر توی مدرسه ام SmileBlush
سپاس بدید منم تلافی میکنم

پاسخ
آگهی
woooooooooooooooooooow
c246gdاگر میم مشکلات را برداریم زندگی شیرین می شود::
پاسخ
واقعا مال پسرا حقیقت داره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تفاوت مدرسه رفتن دختر و پسر 7
پاسخ
(06-02-2013، 21:27)000sara نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که خدایی تا تختم مرتب نباشه نمیتونم بلندشم بعدشم که صورت الزامی وبعدشم مسواک من بدون مسواک نمی تونم حرف بزنم فکر میکنم دندونام کثیف وبعدم صبحانه که اگه نخورم حالم بد میشه وبعدشم عطر خیلی برام مهمه و بعدشم لباس های مرتب که جای مشخص داشته باشن و توی تابستون عطر که از دو متری بوش بیاد البته عطرای خوش بو و بعدشم کفشام اگه مخمل بودن با کمی اب که میززنم به دستم تمیز می کنم و اگه هم چرم بود واکس اگه هم ورنی بود بازم با اب و بعدشم چون برای مدرسه کفشام اسپرتن بند های کفشامو میبندم و اولین نفر توی مدرسه ام SmileBlush

خوشوقتم.....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعلــه اینجوریاس^_-
پاسخ
 سپاس شده توسط šhεïdα
کاملا درستهTongue

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

پاسخ
سلام بر خلاف نظرات بقیه من می کم خیلی مطلبتون قشنگ بود!
موفق باشینSmileSmile
پاسخ
بستگی به حوصله,شخصیت,زندگی,شرایط موجود,اطرافیان و..... داره. وقتی با اینا روبه رو میشیم چه واکنشی نشون بدیم مهمه پسر و دخترم فرق نمکنه من دختر میشناسم از 10تا پسر شلخته ر و برعکس .10تا پسر میشناسم از100تا دختر تمیز تر و برعکس .
مرسی جالب بودSmile
تو یادت نیست اما من خوب به یاد دارم که برای داشتنت دلی را به دریا زدم که از اب واهمه داشت... .
پاسخ
 سپاس شده توسط reza40
(15-12-2012، 19:26)poyan lover you1377 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی دخترا اینجورین؟؟؟
ما پسرا که آره و.لی نمیدونم دخترا اینجورین یا ن؟؟؟

نه بابا پویان باورت نشه من که تا حالا نه ساعت 6ونیم پا شدم نه تختم رو مرتب کردم فقط بعضی وقتا صورتم رو می شورم ومسواک میزنم
vبـیـرَحـْمی ر‍ا بَـلَـد نیستـَمـ ،

‍امــّــا حو‍اسَـتــ رو جَـمـْع کُن :

‍ِ‍اِسْتعد‍ادَمـ دَر یادْگیر‍ی فُوق ‍العادِه ‍استــ ...!تفاوت مدرسه رفتن دختر و پسر 7
پاسخ
ههههههههههههههههههههههههههه25r3025r3025r3025r3025r30
من به قلبم افتخار میکنم.
با آن بازی شد،
زخمی شد،
به آن خیانت شد،
سوخت و شکست،
اما به طریقی هنوز کار می کند.
Heart
پاسخ
that is gooooooooooooooood
گذشته دیگر وجود ندارد آینده هم هنوز نیامده پس فقط امروز را داریم چرا فقط برای امروز شادی نکنیم؟
پاسخ
 سپاس شده توسط R gh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ⌟ سابلیمینال قبولی در مدرسه و دانشگاه⌜
  نامه ی یک دختر کم توقع
  وقتی یه دختر گریه میکنه ..
  متن های فوق العاده زیبا در مورد دختر
  تفاوت عروسی رفتن دخترها با پسرها(مخصوص با جنبه ها)
  تفاوت درس کردن تخم مرغ در دخترا و پسرا!!!!!!!!!!!!
  تفاوت دستگاه ایرواشر و زنت در چیست؟
Star دختر بود یعنی...........!
  مسابقه بین دختر ها و پسر ها ببینیم کی باهوش تره؟
  به نظرتون پسر خیانت کرده یا دختر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 53 مهمان