امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کمونیسم

تو اومدي به من ميخواي ياد بدي كه جمله "دين افيون ملتهاست" رو كي گفته؟؟؟؟AngryAngry
حالا خوبه كه من عمرم رو در راه خوندن كتابهاي نظريات و تئوري ها گذاشتم

دوستان جواب ندهيد به ايشان چون اينطوري به هيچ نتيجه اي نخواهيم رسيد
براي اين كه ايشون از اين شاخه به اون شاخه خواهند پريد و دائما مواضع خود را عوض خواهند كرد!

جناب نيكلا يك تايپيك بزنيد و عقايد خود را بطور واضح بنويسيد و بطور روشن مرزبندي كنيد سپس به بحث بپردازيم
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط اورمان
آگهی
این جمله را در بخش گفتاورد های مربوط به مذهب در ویکی گفتاورد مشاهده کنید که معلوم است لنین آنرا گفته ویا کتاب سویالیسم ومذهب اثر لنین را بخوانید که آنرا خود لنین گفته.درضمن من موضعی عوض نکردم وشما قصد پاپوش دوختن وبه هم زدن نظم این جا را دارید.درضمن من درمورد استالین تایپیکی را زدم خیلی علاقه به تایپیک من داشتیدBig Grinدرضمن درهر موضوعی در این زیر شاخه ها بازهم تایپیک می زنم لطفا شما عصبانی نشو شما که اونقدر آدم منطقی بودید ودرنازی سنتر باهم منطقی بحث می کردیم چه شد این طوری شدید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

کمونیسم 8
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط اورمان
(26-02-2012، 21:30)در جستجوی حقیقت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا
شما خودتان را زيادي دست بالا گرفته ايد!
من با فعاليت شما مشكلي ندارم!
با توهين و جو سازي نا به حق عليه نازي سنتر مشكل دارم!
جناب D قضيه اش جداست كه اخراج شد و هيچ دخلي به شما ندارد!هيچ ربطي هم به شما ندارد!
طوري نوشته ايد با آمدن به اينجا خنثي شد كه انگار رهبر فراكسيون اكثريت مجلس را برايش پاپوش درست كرده و از نازي سنتر اخراج كرده اند!

ما مگر به شما دشنام داديم كه اينجا امده ايد تهمت مي زنيد كه از بزرگ ترين و عظيم ترين گناهان است البته فكر نكنم كه براي شما مشكلي داشته باشد با توجه به سخن گران مايه(!) رهبر عظيم الشان تان جناب فريدريك انگلس:دين افيون ملت هاست!!!!

مگر من به شما نگفتم كه فقط و فقط در تايپيك تزار بحث كنيد و از اين تايپيك خارج نشويد ولي شما همچنان خارج از آن تايپيك به شعار دادن ادامه داديد!تا اين كه سرانجام اخراج شديد!
كدام توهين؟وقتي كه ما با دليل و مدرك به شما ثابت مي كنيم كه استالين و مائو فلان جنايت را انجام دادند اين توهين است؟
واعجبا!
آقا سینا من منظورم اون نبود من صفحه اول پست دادم و افتاده بود بعد از پست شما بعد فکر کردید من با نازی سنتر هستم اما نبودم

من میمونمو سکوتم رو جار میزنم...
پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت
حسين جان شما ناراحت نشو من طرف صحبتم شما نبودي
با جناب نيكلا بودم

جناب نيكلا ببينيد من از دست شما عصباني بودم چون رمسا به قول ترك ها داشتيد:qabırqivı verisən
يه جورايي بر اين دلالت مي كنه كه داري خودتو مي زني به اون راه!

عصبانيتم از اينه كه علاوه بر اين كه خودتو زدي به اون راه ، به جاي بحث هي حاشيه ميري و شعار ميدي
تازه وقتي اخراجت كرديم رفتي براي خودت يه آي دي ديگه ساختي و انگار مديريت برگ چغندره!
الان هم اينجا هي بهم اعتبار منفي ميدي:به جهنم!

چند بار بهت بگم؟زبونم مو در آورد بين خطوط فاصله بذار اينقدر هم پست هات رو طولاني ننويس چون وقت ندارم بخونم!من كه بيكار نيستم!

الان هم داري به رويه قبلي ات ادامه ميدي!

اينطوري نميشه من خودم يه تايپيك مي زنم در مورد ات اونجا بيا صحبت كنيم!اونجا ديگه بدون عصبانيتس با حوصله مي شينم جواب مي نويسم برات ولي بدين شرط كه حاشيه نري اگه حاشيه بري شعار بدي ديگه نميشه

لنين هم اون جمله مشهور رو از طرف خودش نگفته بلكه شعار متعلق به فريدريك انگلس است و تك تك سران كمونيسم بعد از او اين شعار را تكرار كرده اند(كتاب مكاتب و احزاب سياسي و كتاب آشنايي با مكاتب سياسي و كتاب انديشه هاي سياسي در قرن بيستم)
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
ولی من اون جمله رو توی ویکی گفتاورد وکتاب سوسیالیسم ومذهب از لنین خوندم ولی چشم توی یک تایپیک دیگه صحبت می کنیم .درضمن اعتبار منفی ها رو به خاطر مطلبتون توی قسمت ج ج 1 دادم که گفتید من اطلاعات ندارم وکشکی حرف می زنم وبه من برخورد که موهایم رو در تاریخ سفید کردم ومنظورم از (لنین)نقل قول از اون یارو بود نه اینکه لنین کپیتالیسمه.اگه گفته تان رو ویرایش کنید وتوهین به من رو پاک کنید من هم اعتبر منفی ها رو پاک می کنمBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

کمونیسم 8
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
راستی جناب فرید استالین اصلا شرایط حمله به آلمان رو نداشت وخود استالین از خوش حالی امضای پیمان عدم تجاوز بال بال می زد وقصد داشت اون چند ساله فنلاند روتصرف کنه (دلیل حمله استالین به فنلاند برای من واضح نیست ولی فکر کنم فنلاندی ها که تحت تاثیر نازیسم بودن می خواستن حمله کنن ودراینصورت راحت لنینگاد سقوط می کرد)همه فرماندهانو ااعدام کرده بود که می فهمیم اصلا ارتش آماده نبود تا با کشور

قدرتمندی مثل آلمان روبرو شود وموقع حمله هیتلر حتی استالین هم وضعیتو می دونست ومی خواست فرار کنه اما لحظه آخر چند حقه به

ذهنش رسید ونظرش عوض شد که شامل باز کردن کلیساها واعلام کردن جنگ میهنی وتقویت مواضع دفاعی وگذاشتن سیم خاردار بود واین که

روسیه از موهبت سرمای شدید برخوردار بود که یک موضع دفاعی خاص بود واقدام استالین سبب شد همه مردم به ارتش بیایند وعلیه آلمان

دلیرانه بجنگند وجان فشانی کنند.واین که استالین دو فرمانده جوان مثل ژوکوف وواسیلیوفسکی را به دستیاری خود انتخاب کرد وبا وجود تازه

کاری آنها در پیروزی نقش مهمی ایفا کردند استراتژی های شوروی را آماده کردند وراه حمله به برلین رو هموار ساختن که ثابت می کند نسل

جوان شوروی بسیار بهتر از نسل قبلی روسیه است
درضمن هیتلر در امور نظامی وارد بود وحتی از ویلهلم دوم که در هلند بود کمک می گرفت وباهم تلگراف مخابره می کردند(تا4ژوئن1941که ویلهلم

مردودر22ژوئن هیتلر به آلمان حمله ور شد درحالی که کوه های کارپات را که ویلهلم کلید پیروزی می دانست در دست داشت)اگر هم هیتلر

سررشته ای نداشت فرانسه رو نمی گرفت وپاریس رو ظرف دوهفته تصرف نمی کرد وخط دفاعی فرانسه رو با خط دفاعی خودش از بین نمی

برد اوواقعا شخص قدرتمندی بود وکابوسی برای هرکشوری که به آن حمله می کرد .

مردم روسیه هم تنبل بودند واگر استالین نمی گفت بروند جنگ وجنگ رامیهنی نمی کرد مثل زمان اشتراکی ساختن مزارع مقاومت می کردند

درنتیجه شوروی سقوط می کرد.

دلیل مشکلات اقتصادی برخی کشورهای کمونیستی اخاص فاسد راس آن است اما سرمایه داری دولتی خوب است واگر شخص راس آن مثل

استالین پاک باشد موفق است درضمن چه طور است که اقتصاد چین پیرفت کرد واقتصاد همه کشور های جهان سومی مثل ما وجهان دومی

ها رو در دست داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درضمن اون فرماندهان استالین طرح کودتا ضد او چیده بودند اما استالین دردم خنثی کرد وهمه اون فرماندها در دادگاه به گناه کاری خود در

نقش در کودتا ونابودی وبراندازی شوروی اعتراف کردند.

هیتلر هم فرمانده عالی بود واین که در شکست آلمان او مقصر است نادرسته هیتلر فرمانده عالی بود وکسیس بود که ظرف پنج سال آلمان رو

به ان قدرت برتر رساند که آلمان توانست از 1939تا پایان جنگ سرسختانه با فرماندهی هیتلر مقاومت وجنگ کند واین دلیل بر قدرت زیاد هیتلر
هست.درضمن جناب فرید شما به هیتلر گفتید خام وبی اطلاع از استراتژیک نظامی؟؟؟؟؟/ این واقعا خنده دارهBig Grin
"دختر و افسر مرزی"

کمونیسم 8
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
آقا!
قرارمون چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا گوش تون بدهکار نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قرار شد فقط در دو تای‍یک بحث کنیم و در تای‍یک های دیگر از این جور چیز ها حرف نزنیم
جواب یه تیکه از این تایپیک رو هم در تایپیک بحث می دهم
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
بخشید این رو فقط در پاسخ آخر جناب فرید دادم که جای ابهامی نباشه
"دختر و افسر مرزی"

کمونیسم 8
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نظرتون درمورد کمونیسم چیه؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان