امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کمونیسم

در ضمن جناب اورمان شوروی سالم با سیستم استالینیسمی زنده بود که آنرا خروشچف خراب کرد
درضمن دولت مدام زیر سوال وبررسی مطبوعات وهزار ارگان است وفساد برایش گران تمام می شود درضمن استالین کاملا با شیوه های پاک سرمایه داری می کرد واین یک چیز واضح است.وتفاوت شیوه پاک با نا پاک این است که1-وجدان خود آدم آسوده است2-هرکس شیوه ناپاک را پیش بگیرد سرانجام چوبش را می خوردوما الآن می بینیم که استالین وهیتلر با چه شیوه های پاکی سرمایه داری می کردند ودنبال دزدی نبودند.این بحث را بعدا ادامه می دهیم نصفه ماند من فعلا مشکلم را با جنب درجست وجوی حقیقت برطرف کنمConfused
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

کمونیسم 7
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
آگهی
جناب نيكلا!
دوباره اعلام مي كنم!
حاشيه نرويد!
يك تايپيك بزنيد و در پست اول به طور واضح مرزبندي كنيد و عقايد و جبهه گيري خودتان را واضح مشخص نماييد!
بعد بحث كنيد!
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
خود آقای فرید می دانند چه قدر در نازی سنتر دشنام داده می شود وچه قدر کاربر اخراج می شود وحتی کسی که باعث اخراج من شد یعنی جنابDخودش هم اخراج شد پیداست که او مهره ای بود تا منرو از صفحه محو کنند ومی بینید که این توطئه را با آمدن به اینجا خنثی کردم.یادتان نیست جناب درجست وجوی حقیقت ما داشتیم صحبت می کردیم که یکهو ایشان آمدند وسط بحث وحایه رفتند.کاملا این توطئه ای آشکار بود وچه توهین ها که به من نشدSadSadAngry.واینجا هم من داشتم به آرامی بحث می کردم که یکهو متن شما رو دیدم درضمن من مجبور نیستم که اگه از نازی سنتر اخراج دم جای دیگه ای نرم.اینترنتو که نخریدیدDodgy
با عرض پوزش ازهمگی تایپیک را فردا می زنم الآن خسته ام واز بعد از ظهر یک سره دارم تایپ می کنمSad
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

کمونیسم 7
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
آقا خاک تو سرشون ولشون کنید انقدر پشت سرشون شمردید خسته نشدید؟Big Grin
من میمونمو سکوتم رو جار میزنم...
پاسخ
آقا
شما خودتان را زيادي دست بالا گرفته ايد!
من با فعاليت شما مشكلي ندارم!
با توهين و جو سازي نا به حق عليه نازي سنتر مشكل دارم!
جناب D قضيه اش جداست كه اخراج شد و هيچ دخلي به شما ندارد!هيچ ربطي هم به شما ندارد!
طوري نوشته ايد با آمدن به اينجا خنثي شد كه انگار رهبر فراكسيون اكثريت مجلس را برايش پاپوش درست كرده و از نازي سنتر اخراج كرده اند!

ما مگر به شما دشنام داديم كه اينجا امده ايد تهمت مي زنيد كه از بزرگ ترين و عظيم ترين گناهان است البته فكر نكنم كه براي شما مشكلي داشته باشد با توجه به سخن گران مايه(!) رهبر عظيم الشان تان جناب فريدريك انگلس:دين افيون ملت هاست!!!!

مگر من به شما نگفتم كه فقط و فقط در تايپيك تزار بحث كنيد و از اين تايپيك خارج نشويد ولي شما همچنان خارج از آن تايپيك به شعار دادن ادامه داديد!تا اين كه سرانجام اخراج شديد!
كدام توهين؟وقتي كه ما با دليل و مدرك به شما ثابت مي كنيم كه استالين و مائو فلان جنايت را انجام دادند اين توهين است؟
واعجبا!
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: در ضمن جناب اورمان شوروی سالم با سیستم استالینیسمی زنده بود که آنرا خروشچف خراب کرد
یکی از جنایت ترین افراد تاریخ استالین است که مدارک و شواهد بسیاری به ویژه مدارک به جا مانده(سوزانده نشده) از حکومت کمونیستی نشان می دهد استالین خود دستور تیر باران خیلی ها مخصوصا زندانیان سیاسی و انتقادګران رو می داد. استالین بود که مانند یک ادم کاملا خنګ دستور داد در دوران جنګی جهانی دوم به دست هر ادمی که می تواند تفنګ در دست بګیرد و دارای دست هست بدهند و مانند وحشی ها به سوی دشمن به اجبار حمله بدهدن(به طوری که اګر سربازان روس عقب نشینی می کردند خود روس ها مدافع سربازان رو می کشتند اون هم به دستور استالین).
استالین بود که خود در پول ها می غلتید ولی مردمش در ګرسنه ګی و بدبختی بودن.
استالین بود که خوشبخت بود ولی مردمش بد بخت.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت
بحث اجبار کردن استالین این است که اگر او این کار را نمی کرد روس ها هیچ کاری نمی کردند وشوروی ازبین می رفت وبدانید اگر آنهارا مجبور به جنگ نمی کرد حتی دفاع هم نمی کردند وتسلیم آلمان می شدند .درضمن سپاه آلمان سپاهی نبود که تنها با دفاع روس ها ازبین برود وهمش تجدید قوا می کرد وهیتلر جنگ را به خوبی فرماندهی می کرد اما نمی دانم چرا هیتلر به لهستان حمله کرد؟وپیمان عدم تجاوز را زیر پا گذاشت واگر این کار را نمی کرد پیروز جنگ علیه فرانسه وانگلیس وامریکا بود زیرا آلمان نازی قدرتمند بود وهمراه ایتالیا وژاپن حریف هرسه آنها می شدند استالین درپولی نمی غلتید واین یک توهم است مردم شوروی خودشان باعث بدبختی خودشان شدند اگر علیه اشتراک سازی وسیاست پولیت بورو مقاومت نمی کردند یا این که کسانی مثل تروتسکی خیانت نمی کردند درضمن دولت استالین می کوشید تا غذای مردم را حتی درزیر فشار جنگ هم تامین کند ونان رایگان به مردم می داد(البته به هرکس که کمونیست بوداون موقع مردم صادق تر بودند ومی گفتند کمونیستند یا خیر)استالین خوش بختی را برای مردمش آورد وآن خوش بختی شوروی صنعتی قدرتمند وابرقدرت بود.
در ضمن جناب درجست وجوی حقیقت جمله دین افیون ملت ها است را لنین گفت نه مارکس وانگلس وجمله کامل آن بدین شرح است:
«مذهب به‌مثابه یوغی ذهنی است که توده‌های زحمت کش را در همه‌جا به‌قبول یک زندگی فقیرانه و منزوی محکوم و مورد تعدی و استثمار دیگران قرار می‌دهد. [...] دین، افیون ملت هاست. مذهب همانند مسکری مجازی است که برده‌گان ِ سرمایه، در نیمه راه تحقق حیثیت انسانی و یک زندگی شرافتمندانه، می‌نوشند.» کتاب سوسیالیسم ومذهب به قلم لنین
می توانید این را در ویکی گفتاورد ببنید
درضمن شما توهین نکردید بلکه جنابdودیگران توهین کردند ومن را بن کردند وشما بحث منطقی می کردید وحتی من در مورد لیو شائو چی هم تا حدی حرف شما را قبول کردم.درضمن موضوع این تایپیک :کمونیسم خود جای بحث دارد ومی توان تمام موضوعات مربوط به کمونیسم را همین جا مطرح کرد
"دختر و افسر مرزی"

کمونیسم 7
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
ببین نیکولا جان من بحث یک شخص مثلا استالین رو نمیکنم
من کاری ندارم که استالین چکار کرده یا گورباچوف چیکار کرده
اون بالای تاپیک نوشته کمونیسم
یعنی موضوع این تاپیک کمونیسمه
بحث در مورد یک ایده است بحث در مورد ایدوئولوژی هستش
ما داریم اینجا معایب و محاسن مکتب کمونیسم رو بررسی میکنیم
پاسخ
نقل قول: درضمن سپاه آلمان سپاهی نبود که تنها با دفاع روس ها ازبین برود وهمش تجدید قوا می کرد وهیتلر جنگ را به خوبی فرماندهی می کرد اما نمی دانم چرا هیتلر به لهستان حمله کرد؟وپیمان عدم تجاوز را زیر پا گذاشت واگر این کار را نمی کرد پیروز جنگ علیه فرانسه وانگلیس وامریکا بود زیرا آلمان نازی قدرتمند بود وهمراه ایتالیا وژاپن حریف هرسه آنها می شدند
هیچی در این مورد نمی دونی !!! پيمان عدم تجاوز رو هیتلر اګر زیر پا نمی ګذاشت استالین زود تر حمله می کرد. از طرفی دیګه هم این علت است که بګوییم هیتلر فرمانده ی خوبی بود. چون هیتلر در جنګ های ګوناګون بسیار اشتباه کرد. او هیچ سر رتشه ای در امور نظامی نداشت. یکی از بزرګ ترین دلیل های شکست المان دخالت بی حدو مرز هیتلر در امور نظامی بود که فرماندهان نظامی باید در ان دخالت می کردن نه هیتلر خام و بی اطلاع از استراتژیک نظامی....
نقل قول: بحث اجبار کردن استالین این است که اگر او این کار را نمی کرد روس ها هیچ کاری نمی کردند وشوروی ازبین می رفت وبدانید اگر آنهارا مجبور به جنگ نمی کرد حتی دفاع هم نمی کردند وتسلیم آلمان می شدند
نه اقا استالین کار اشتباهی کرد. مردم روسیه حاضر دفاع از کشورشون به صورت داوطلبانه بودن. ولی استالین از ان ها درست استفاده نمی کرد. او هم مانند هیتلر خود رو در جزییات امور نظامی دخالت می داد و باعث می شد روسیه الکی کشته های زیادی بده. در حالی که اګه فرماندهان با تجربه رو اعدام نمی کرد(البته بعضی ها رو که نوچه هاش بودن اعدام نشدن) این فرماندهان اعدام شده که از سال های بسیار قبل در ارتش بودند(دلیل اعدام اون ها این بود که کمونیست نبودن و یا این که در دوره لنین فرمانده بودن که اصلا دلایل خوبی نبود).

اګر اقتصاد نظام کمونیستی خوب بود شیلی، شوروی ، کره شمالی ، پرو ، کوبا ، .... در دوره های کمونیستی خود وضع اقتصادی خوبی می داشتن ولی در حقیقت این چنین نیست.
اقای نیکلا شما دوست دارید که اینترنت ازاد از شما ګرفته شود و نتوانید سخنتان رو به دولت بزنید و انتقاد کنید و ....؟؟؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت ، اورمان
نقل قول: درضمن دولت مدام زیر سوال وبررسی مطبوعات وهزار ارگان است وفساد برایش گران تمام می شود
ببین نمیشه که همینجوری یه چیزیرو بگی
تو میگی تو اقتصاد دولتی فساد کمتره؟
اینو دیگه همه میدونن یه بچه مدرسه ای هم میدونه که تو اقتصاد دولتی فساد بیشتره
پیشنهاد میکنم از زوایای دیگری وارد بحث بشیم
جنبه های دیگر کمونیسمو بررسی کنیم
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نظرتون درمورد کمونیسم چیه؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان