25-02-2012، 21:48
البته کمونیسم ستالین آدم رو یاد نظام اقتصادی پاک بهره برداری از هزار پروژه صنعتی مثل مترو در دهه 30 ورفتن به فضا در دهه 60 برای اولین بار ومقاومت در برابر جنگ هم هست البته فقر وخرابی را جنگ برق آسای هیتلر بوجود آورد
|
کمونیسم |
|||||||||||
25-02-2012، 21:48
البته کمونیسم ستالین آدم رو یاد نظام اقتصادی پاک بهره برداری از هزار پروژه صنعتی مثل مترو در دهه 30 ورفتن به فضا در دهه 60 برای اولین بار ومقاومت در برابر جنگ هم هست البته فقر وخرابی را جنگ برق آسای هیتلر بوجود آورد
26-02-2012، 12:37
پس شما میګید کمونیسم خوبه؟؟؟؟ ولی ما شاهد خیلی از نظام های کمونیسمی بودیم که جنایات و خرابی به بار اوردن.
26-02-2012، 14:49
البته پیشرفت های بسیاری کرد(شوروی استالین)دردهه 1930مترو را بهره برداری کردند ودر دهه 60اولین انسان را به فضا فرستادند ودرجنگ جهانی دوم پیروز شدند وسرانجام به یکی از دوابر قدرت جهان به قول استالین تبدیل شد وفقر ثمره جنگ هیتلر وقبل از آن خیانت سران حزب به استالین یاسیاست های غلط لنین بود.درضمن انقلاب های پس از اکتبر کاملا انقلاب اکتبر را الگو قرار دادند وتمام کشورهای تحت سیطره امریکا با شیوه انقلاب اکتبر بسات سرمایه دارها وکپیتالیسم ها را جمع کردند مثل کوبا کره شمالی و...
26-02-2012، 14:51
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-02-2012، 14:52، توسط FARID.SHOMPET.)
اقا شما هر چی رو میګی جز این که موافق کمونیسم هستی یا مخالف!
کره شمالیو کوبا وضعیت خوبی دارن؟؟؟ من که چنین اندیشه ای نمی کنم. استالین جنایت نکرد؟؟؟؟ من که عقیده دارم جنایات بسیاری کرد و ازادی بیان را سرکوب چیزی به نام ازادی بیان اصلا در دوره استالین و در کل در همه نظام ها و دولت های کمونیست دیده نشده.
کارهای پل پوت درکمونیسم جنایت بود اما استالین کارش پاکسازی بود پاکسازی افراد دشمن شوروی وآنها جنایت نبود واستالین همیشه می کوشید از جنگ اجتناب کند.درضمن نظام های کمونیستی آثار کپیتالیستی وامریکایی قبلی را خراب کردند مانند انقلاب اکتبر که در طی آن کاخ ها بانک ها وسازمان های سرمایه داری فاسد خراب یا غارت شده یا عموما به اشتراک گذاشته می شد مانند زمانی که روس ها(امپراتوری روسیه) کل دریای خزر را دراختیار داشتندوحتی ایرانیان نمی توانستند درآن ماهیگیری کنند اما با وقوع انقلاب اکتبر دریای خزر به اتراک گذاشته شد طوری که ایرانی ها تا آستراخان می توانستند آزادانه کشتیرانی کنند ودریای خزر اشتراکی بود وپروژه های اشتراکی موفق دیگر
من با کمونیسم استالین یا استالینیسم موافقم ومارکسیسم لنینیسم را ناقص می دانم ضمن آنکه طرفدار امپراتور نیکلای دوم هستم وکشتن او توس کمونیست هارا محکوم می کنم
26-02-2012، 15:01
اقا چرا پرسش هایم رو پاسخ ندادی؟؟؟ شما که فقط یکی رو پاسخ دادی . شما موافق کمونیست هستی یا مخالف؟؟؟
درسته که استالین کار های مفیدی هم کرد ولی بیشتر کار های او غیر مفید بودن و ضرر های زیادی به جهان و مردم خودش زد. اون انتقاد پذیر نبود. هر کی که مخالف عقیده کمون و عقاید او بود سرکوب می شد. درسته که شعار های نظام کمونیسمی شعار های خوبی است(برابری اجتماعی ، رعایت حقوق کارګران،....) ولی در کل نظام اقتصادی کمونیست به درد نمی خوره. که خود دلایل زیادی داره. این که همه چیز واسه دولت باشه(نظام سرمایه ګذاری دولتی) خوب نیست.
26-02-2012، 15:01
از این گروه ها متنفرم
![]() ![]()
26-02-2012، 15:05
من موافقم
26-02-2012، 15:06
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-02-2012، 15:07، توسط FARID.SHOMPET.)
![]() یا خدا.....از هر فرقه و عقیده ای توی سایت و انجمن داشتیم جز دوستداران عقیده کمون که اون هم جور شد. یکی از عقیده های بیشتر کمونیست ها این است که بشریت رو قبول دارن ولی خدا رو نه. و به همین دلیل یکمی هم به عقیده مارکسیست نزدیک هستن شما که این رو قبول نداری؟؟؟ داری؟؟؟
26-02-2012، 15:15
این همونی هستش که در جستجوی حقیقت میگفت
بنده چند روز پیش تو نازی سنتر بودم شما نرفتید نازی سنتر ولی ایشون امدند
| |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
نظرتون درمورد کمونیسم چیه؟ |