امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

درباره ی چنگیز خان

نقل قول: اولا چنگیز ترک نیست کی گفته ترکه؟ دوما من از اون طرفداری نمیکنم من واقعیت انچه که هست رو میگم
شما جوری دارین مینویسین که انگار عامل تمام بدبختیهای ما مغولها هستند
اگه اونا خراب کردند بعدش درست کردند این یک واقعیت تاریخیه
شما که دلیل قانع کننده ای نیاوردید اخر هم بحث رو به بیراهه کشاندید که چون فقط به مردم تبریز امان داد کافی است و جوانمرد است و بقیه رو ولش کن.(یعنی چون من دوست دارم این طوری باشه این طور است)

پان ترک ها می گویند او ترک است و بدون دلیل از او جمایت می کنند و می گویند مد بزرگی است(چون ترک است و من دوست دارم این طور باشه!!!)
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
(25-02-2012، 20:24)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: صابر جان قرار بود به هم توهین نکنیما
این چه حرفیه میزنی؟
من توهین نمی کنم.

وقتی که این چنگیز فقط و فقط به علتی که ترک است ازش طرفداری می کتید و از خودتان مطلب یکطرفه در می اورید دیگه چه معنی می ده؟

البته اگه ناراحت شدید لفظ دیگه ای می گم.
طرفداری از هر کس که ترک است حتی اگر جنایتکار باشد، حتی اگر دلیلی وجود نداشته باشد، چون من دوست دارم.

جناب صابر

منطق شما در پاسخ دادن به نظرات:

چون چنگیز ترک است پس بدون هیچ عذر و بهانه ای وحشی و خونریز است، چون من دوست دارم.

چون چنگیز ترک است و در شاهنامه و... خوانده ایم که ترکان با پارسیان دشمن اند. پس بجای خواندن نظرات دیگران و پاسخ دادن به آنها، دیگران را پان ترکیست خوانده و خود را از پاسخ دادن به ایشان منع میکنیم.

چون از کسانی که به هر نحوی پارسیان را شکست داده و بر آنان حکومت کرده اند بدمان می آید، پس بایستی آنان را وحشی و بی تمدن خطاب کنیم ، چون در تاریخ خوانده ایم که تمدن را پارسیان ساخته اند و تمدن ازآن آنان است.
و بسیار رفتارهای مشکل دار دیگر که در این بحث از شما دیده شد.
درباره ی چنگیز خان 13
پاسخ
نقل قول: برادر ګرامی رشد اقتصادی در اولویت نیست. رشد اقتصادی رو در درجه دوم نګاه میکنن. به تورم نخست نګاه میکنن.زمان شوروی یک کارګر ازبک کشت پنبه معادل ۳۰۰ دلار تا ۵۰۰ دلار امروز درامد داشته. در حالی که امروزه بین ۵ تا ۵۰ دلار کارګران پنبه در امد دارن. این فقط پنبه بود. دیګه بقیه کار هاشون هم خوابیده و اګه برید در شهر های ازبکستان مرد های کمی رو میبینید چون بسیاری از مرد ها به مسکو میرن تا کارګری کنن و پول بفرستن.
نخیر تورمو نگاه نمیکنن چون رشد اقتصادی خودش تورم میاره( من تخصصم در اقتصاد لیسانس اقتصادم)
در این مورد با من بحث نکن
پاسخ
نقل قول: یک سوال دارم انگلیسا و روسها بیشتر به ما ظلم کردن یا مغولها؟
اون موقع که در مورد مغول ها نوشته شده(دست نوشته ها) اصلا انګلیس و روسیه ای وجود نداشته.
ربطی نداره سخن شما. چرا؟؟؟ چون این دست نوشته های تاریخی که از چنګیزیان میګه مربوط به تاریخنویسان چینی ، تبتی ، هند است.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
نقل قول: پان ترک ها می گویند او ترک است و بدون دلیل از او جمایت می کنند و می گویند مد بزرگی است(چون ترک است و من دوست دارم این طور باشه!!!)
نه نه نه این حرف اشتباهیه مغولها ترک نیستن برید مطالعه کنید کسی هم مغولهارو ترک نمیدونه
البته مغولها و ترکها ریشه شون یکیه
پاسخ
نقل قول: جناب صابر

منطق شما در پاسخ دادن به نظرات:

چون چنگیز ترک است پس بدون هیچ عذر و بهانه ای وحشی و خونریز است، چون من دوست دارم.

چون چنگیز ترک است و در شاهنامه و... خوانده ایم که ترکان با پارسیان دشمن اند. پس بجای خواندن نظرات دیگران و پاسخ دادن به آنها، دیگران را پان ترکیست خوانده و خود را از پاسخ دادن به ایشان منع میکنیم.

چون از کسانی که به هر نحوی پارسیان را شکست داده و بر آنان حکومت کرده اند بدمان می آید، پس بایستی آنان را وحشی و بی تمدن خطاب کنیم ، چون در تاریخ خوانده ایم که تمدن را پارسیان ساخته اند و تمدن ازآن آنان است.
و بسیار رفتارهای مشکل دار دیگر که در این بحث از شما دیده شد.

بله شما که خود نظریه پرداز تاریخ هستید و از خودتان نظریات و تئوری بیرون می دهید و کلا تاریخ رو چیز بیهوده ای می دانید!!!(البته بدون مدرک در راستای ان چه دوست دارید)

خوب در مورد بنده هم نظریه پردازی کنید بنده در برابر تاریخ جهان که عددی نیستم شما نظریه پرداز صاحب نظری هستید که کل تاریخ جهان رو رد کرد و از خودتون تاریخ در می اوردید...
نقل قول: البته مغولها و ترکها ریشه شون یکیه
خوب شما خودتان هم تایید کردید حرف بنده رو !!!

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
نقل قول: اون موقع که در مورد مغول ها نوشته شده(دست نوشته ها) اصلا انګلیس و روسیه ای وجود نداشته.
ربطی نداره سخن شما. چرا؟؟؟ چون این دست نوشته های تاریخی که از چنګیزیان میګه مربوط به تاریخنویسان چینی ، تبتی ، هند است.
نه بحث من اینه اگه مغولها وحشی و بی فرهنگن اونوقت انگلیسا و روسها وحشیترو بی فرهنگترند چرا همه گیر دادن به مغولها؟
پاسخ
نقل قول: نه بحث من اینه اگه مغولها وحشی و بی فرهنگن اونوقت انگلیسا و روسها وحشیترو بی فرهنگترند چرا همه گیر دادن به مغولها؟
این یک فراکنی و عوض کردن بحث است.
وحشی بودن ان ها یا نبودنش بحث دیگه ای است چه ربطی داره؟؟؟

پاسخ
ببینید اینا همش سیاسته یکیرو بیشتر وحشی جلوه میدن یکی رو زیادی متمدن جلوه میدن میخوان به اون اهدافشون برسن قضیه اینجوری نیست که ما میبینیم
نقل قول: این یک فراکنی و عوض کردن بحث است.
وحشی بودن ان ها یا نبودنش بحث دیگه ای است چه ربطی داره؟؟؟

ربط داره تو نمی گیری
چرا چینیها با ژاپنیها هندیها با پاکستانیا ایرانیها با ترکا و الا ماشاالله همه تو آسیا باهم دشمنند ؟
پاسخ
نقل قول: ببینید اینا همش سیاسته یکیرو بیشتر وحشی جلوه میدن یکی رو زیادی متمدن جلوه میدن میخوان به اون اهدافشون برسن قضیه اینجوری نیست که ما میبینیم
پس تاریخ رو کلا بریزیم دور.
می خواهید شما نظریه و تئوری بدهید بنویسند در ان ها...

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  حقایقی درباره زندگی در قرون وسطی
  نظرتون درباره اسکندر مقدونی چیه؟؟
  دانستنی​هایی درباره پرچم ایران؛ از باستان تا امروز..
  همه چیز درباره عید نوروز باستانی ایران...
  حقایقی درباره اسکندر مقدونی!
  درباره کوروش
  نظرتون درباره ی داریوش سوم چیه؟؟
  درباره زئوس خدای خدایان یونان
  همه چیز درباره ی چین باستان
  مطالبی جالب و خواندنی درباره " اژدها " و جایگاه آن در ایران باستان...!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان