25-02-2012، 17:30
مطمینی؟؟؟؟ کاش مقاله اش رو یکی ګیر میاورد می ګذاشت. چون چیزی که به من ګفتن این بوده که با ژاپنی ها و در کل با هوش ترین ها فرق چندانی نمیکنیم.
مهم نیست هدف من ګفتن این نبود.
|
درباره ی چنگیز خان |
|||||||||||||||||
25-02-2012، 17:30
مطمینی؟؟؟؟ کاش مقاله اش رو یکی ګیر میاورد می ګذاشت. چون چیزی که به من ګفتن این بوده که با ژاپنی ها و در کل با هوش ترین ها فرق چندانی نمیکنیم.
25-02-2012، 17:33
نه من مطمئنم
ما متوسطیم تو گوگل بگرد ببین میتونی چیزی پیدا کنی
25-02-2012، 17:54
(25-02-2012، 16:04)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جالبه؛ فرهنگ ها با پیشرفت جوامع بوجود میان و رشد میکنن. حالا در این میان این بقول شما ایرانیان اومدند و از مغولان بدون اینکه بتوانند ذره ای مقاومت از خود نشان بدهند شکست خورده اند. خب این چه فرهنگ و علم و دانشی است که حتی این قوم به قولی متمدن توان اندکی مقابله نظامی و سیاسی در برابر مغولان را نداشته اند؟ حال آنکه بیایند و بعد از شکست خوردن دوباره داخل دربار نفوذ کرده و با علم نداشته خود باعث پیشرفت مملکت مغولان شوند؟ به نظر من ایران آن زمان بسیار بسیار بی فرهنگ تر و کم علم تر از مغولان بوده اند.
25-02-2012، 18:18
نقل قول: حالا در این میان این بقول شما ایرانیان اومدند و از مغولان بدون اینکه بتوانند ذره ای مقاومت از خود نشان بدهند شکست خورده اند.دوست عزیز به نظر من شما اول می بینی که چه چیزی دوست داری درست باشه و سپس می روی و دنبال دلیل برای ان می گردی و به همین دلیل فقط به نقطه ای کوچک و محدود از دلایل تمرکز می کنی و انبوه دلایل دیگر که مبنی بر اشتباه بودن حرف شماست رو نادیده می گیری. وگرنه این که مغولان قوم وحشی وبی فرهنگی بودن و فرهنگ ایراینان در اون ها تاثیر گذاشت و کمی تغییر کردن و کمی معنی فرهنگ رو فهمیدن مطلبی اثبات شده در تاریخ است. مشکل شما در این است که به هر قیمتی می خواهید چیزی که دوست دارید درست باشد و به همین دلیل 10 برایر مدرکی که دلیل بر بی فرهنگ و وحشی بودن مغولان است رو نمی بینی و فقط یه دلیل محدود و اندک موجود تمرکز داری.
25-02-2012، 18:18
شما مشکلت با ایرانی جماعت چیه؟؟؟؟ اره میدونم پانترک ها همه این جور هستن. اخه مرد حسابی اګر یکمی تاریخ می خوندی می فهمید اون دوره که مغول ها حمله کردن به ایران ، ایران اصلا پادشاه خوبی نداشت و به جای مقاومت فرار کرد. از این ها ګذشته شرایط داخل ایران خراب بود. اخه کدوم حکومتی وقتی دچار فقر و قحطی است میتونه مقاومت کنه؟؟؟ از این ها ګذشته ایرانیان با هم درګیر بودن. این پادشاه به اون حمله می کرد و اون به این. پس اقای azarbayjanliam شما راست میګی و تاریخنویسان چین و تبت و روم و یونان و هند خالی می بندن؟؟؟؟ واقعا که متاسفم برات. تاریخ که مطالعه نمی کنی هیچ. فرهنګ وحشی و بی دانش و تمدن مغول که توی طول تاریخ همیشه ازشون بد ګفته شده(جز واردی) اون هم توی کتاب های تاریخ بیشتر کشور ها به زبان های ګوناګون. خیلی جالبه واقعا جالبه. کف کردم شدید. معرفی میکنم استاد تاریخ azarbayjanliam . هیچی نګیم بهتر هست. الکی این همه نوشتم.
این که مغولان را با هخامنشیان مقایسه می کنید حرفی مضحک و مسخره است چون منشور حقوق بشر هخامنشیان نماد حقوق بشر و ازادی در سازمان ملل و جهان است و شما می ایید قوم مغول که وحشی بودن و بی فرهنگ بودنشان در جهان اثبات شده است رو با هخامنشیان مقایسه می کنید!!!
به هر حال بهتر است دید بازی داشته باشیم و نه این که به هر قیمتی بخواهیم چیزی که دوست داریم درست باشد و واقعیت رو نبینیم.
بابا بحث این نیست که بحث اینه کا واقا مغولها هیچ علمی نداشتند ؟
هیچ خدمتی به توسعه علم و ادبیات و فرهنگ در ایران نکردند؟ تعصباتو بزاریم کنار در مورد اینا بحث کنیم نه صابر جان درسته که ما منشور حقوق بشرو داریم مغولها هم کتاب یاسا رو تو یونسکو دارند که مال چنگیزه باید واقعیتو گفت با یکطرفه گویی نمیشه
25-02-2012، 18:25
شرشان خیلی بیش تر بوده است.
25-02-2012، 18:27
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-02-2012، 18:28، توسط FARID.SHOMPET.)
کردن ولی در چه دوره ای؟؟؟؟ در دوره های بعد از تیمور و چنګیز بود که کم کم دانش و فرهنګ کشور های تصرف شده بر روی مغول ها تاثییر ګذاشت و آن ها هم تصمیم ګرفتن دوباره کتابخونه و این جور فرهنګ سازی ها رو انجام بدن. ولی نمیشه ګفت که سهم بسیار بزرګی دارن.
ولی این که بګیم فرهنګ مغول ها از فرهنګ خاورمیانه ای ها یا ایرانی ها برتر بوده و دانش و تمدن فراوانی داشتن اشتباه است. مطمین باشید این مغول ها بیشتر ضرر زدن به مملکت ها تا این که مفید باشن.
25-02-2012، 18:29
نقل قول: شرشان خیلی بیش تر بوده است.درسته ولی تا حالا هیچ کس نگفته خیری هم داشتند مساله اینه | |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|