02-11-2012، 12:22
زندگی عشق است و عشق زندگی.
هردو را داری همیشه خوشبختی
خیلی قشنگ و احساسی بود مرسی
هردو را داری همیشه خوشبختی
خیلی قشنگ و احساسی بود مرسی
|
" داستــآن هــآی عــآشقــآنه " |
||||||||||||||||||||||||||
02-11-2012، 12:22
زندگی عشق است و عشق زندگی.
هردو را داری همیشه خوشبختی خیلی قشنگ و احساسی بود مرسی
27-11-2012، 17:06
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee man ke ashegh naboDam vaLi khobe mer30
27-11-2012، 18:34
mamnoon hamashon ghashang bodan
04-12-2012، 14:19
زندگي مثل پيانوست . . .
دکمه هاي سياه براي غم ها. . . و دکمه هاي سفيد براي شادي ها. . . اما زماني ميتواني آهنگي زيبا بنوازي که. . . دکمه هاي سفيد و سياه را با هم فشار دهي . . .
11-12-2012، 12:58
داستان عاشقانه زیبا
زن وشوهر جوانی سوار برموتورسیکلت در دل شب می راندند. انها از صمیم قلب یکدیگر را دوست داشتند. زن جوان: یواشتر برو من می ترسم مرد جوان: نه ، اینجوری خیلی بهتره! زن جوان: خواهش می کنم ، من خیلی میترسم مردجوان: خوب، اما اول باید بگی دوستم داری زن جوان: دوستت دارم ، حالامی شه یواشتر برونی مرد جوان: مرا محکم بگیر زن جوان: خوب، حالا می شه یواشتر برونی؟ مرد جوان: باشه ، به شرط این که کلاه کاسکت مرا برداری و روی سرت بذاری، اخه نمی تونم راحت برونم، اذیتم می کنه روز بعد روزنامه ها نوشتند برخورد یک موتورسیکلت با ساختمانی حادثه آفرید.در این سانحه که بدلیل بریدن ترمز موتور سیکلت رخ داد، یکی از دو سرنشین زنده ماند و دیگری در گذشت مرد جوان از خالی شدن ترمز آگاهی یافته بود پس بدون این که زن جوان را مطلع کند با ترفندی کلاه کاسکت خود را بر سر او گذاشت و خواست برای آخرین بار دوستت دارم را از زبان او بشنود و خودش رفت تا او زنده بماند و این است عشق واقعی. عشقی زیبا
11-12-2012، 16:56
تمام سیگارهای دنیا را هم دود کنی
کسی متوجه تنهایی تو نمی شود به جز پیرمرد سیگار فروش...
به دنیایی تعلق دارم ای داد
که انسانیتش در انقراض است من آنقدر زخم ها خوردم که دیگر همیشه چشم هایم باز باز است!!!!
11-12-2012، 19:22
چشــم هـــای تــــــو
همیشــه چـــای را از دهـــان می انـــدازد! و دستهایتـــــ .. آه .. وقتـــی دستهایتــــ را مـــی گیـــرم .. تـــازه می فهمــــم دوستـــــ داشتــن را بایـَـد میان گرمـــای دستانتـــــ احساس کنـــم ..
12-12-2012، 15:23
◆ بــــَ ـــعضے وَقتـآ بـــآیَـב ►
◆ یَقـِـﮧ ے {!!! اِحســآســـآتـــــــــ !!!} روُ بگیــــرے ► ◆ بزَنـے تــُــو ///گـــُوشِشـــ/// ► ◆ بـآ تـــَـمـآمـ< قُـבرَتـــــ > سَرش בآב بـزَنے بگے : ► ◆ خـــــــَــــفِـﮧ شُو בیگِـﮧ بَسِـﮧ ) ► ◆ تـــآ اَلآטּ ـهــَ ـــــــ ــــــر چــــــے ڪِشیـבَمـ ► ◆ بـﮧ خـــآطـِر تــــُــــــو بــُوבه ) ►
12-12-2012، 21:37
درد دارد....
وقتی چیزی را کسر میکنی که روزی با وجودت جمع زده ای
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
داستــآن|سهراب و گردآفريد| | |||||
داستــآن|سياوش و سودابه| | |||||
داستــآن|شاهنامه_زال| | |||||
داستــآن "ویتــآتو ژیلینسـ ـ ــکآی" |