امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کسب درآمد اپل از اچ تی سیی

#1
دو روز پیش از توافق 10 ساله اپل و اچ تی سی بر سر پتنت ها خبر دادیم اما جزئیاتی از این موضوع که کدام هر کدام از دو کمپانی چه سودی از این موضوع می‌برند مشخص نشد.

شاو وو تحلیلگر در Sterne Agee اعلام کرده که تصور می‌کند اپل به احتمال زیاد بابت هر گوشی هوشمندی که اچ تی سی به فروش برساند مبلغی برابر 6 تا 8 دلار دریافت کند. اگر بخواهیم این مبلغ را در فروش احتمالی اچ تی سی در سال 2013 که تقریبا 30 تا 35 میلیون گوشی خواهد بود ضرب کنیم بدین معنی می‌شود که اپل مبلغی در حدود 180 تا 280 میلیون دلار از اچ تی سی دریافت کند.
این ادعای Wu برمی‌گردد به گزارشی از وال استریت ژورنال که در خبری از یک منبع ناشناس اعلام کرده بود که از این توافق خبر دارد.

البته نمی‌توان به طور دقیق بر روی صحت این موضوع تایید کرد اما به نظر می‌آید که اپل می‌تواند از این موضوع به عنوان یک الگو برای دیگر کمپانی‌هایی مانند سامسونگ و موتورولا که با آن‌ها بر سر موضوع پتنت‌ها جنگ دارد استفاده کند.
به سه چیز تکیه نکن

غرور، دروغ و عشق

آدم با غرور می تازد

با دروغ می بازد

و با عشق می میرد
پاسخ
 سپاس شده توسط serpico
آگهی
#2
خدایی تعهد رو نگاه کن تو شرکت هایی هم که رقیب اصلی هم هستن وجود داره
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان