08-08-2024، 17:57
سالاد کینوا و مرکبات
کینوا ۱ فنجان
پرتقال ۱ عدد
نارنگی ۱ عدد
کاهو به میزان لازم
خیار ۱ عدد
سیر ۲ حبه
پیاز قرمز ۱ عدد
لوبیا یا نخود ۱ فنجان
پسته یا گردو ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سرکه یا آب لیمو ترش به دلخواه
کینوا آب کش شده را به همراه آب درون یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بذارید و اجازه دهید تا آرام بجوشد. بعد از گذشت یک ربع قابلمه را از روی حرارت بردارید و درب آن را به مدت چند دقیقه بگذارید تا کمی پف کند.
در کاسه ای کاهو، خیار، پیاز، نخود و لوبیا، پسته، پرنقال، نارنگی را بریزید و باهم مخلوط کنید.
برای تهیه سس سالاد در کاسه دیگری روغن زیتون، سرکه یا آب لیمو، سیر له شده، نمک و فلفل سیاه و را بریزید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.
کینوا را پس از کمی خنک شدن در ظرف کاهو و مواد دیگر بریزید و سس را روی آن بریزید و به خوبی هم بزنید تا کاملا تمام آن مخلوط شود. صبر کنید تا چند دقیقه بماند تا طعم مواد با هم ترکیب شوند و سپس آن را سرو کنید.