23-04-2022، 12:46
چه جالب خب بیا بگو بشناسم!! : بیام که بم برینی قلبمو بشکنی؟(= فقط میخوام باشی باهام همین...
: /////
|
جواب حرف ناشناس |
|||||||||||||||||
23-04-2022، 12:46
چه جالب خب بیا بگو بشناسم!! : بیام که بم برینی قلبمو بشکنی؟(= فقط میخوام باشی باهام همین...
27-04-2022، 17:07
از نظر خودت چطور آدمی هستی؟
احساس میکنم قبلا گفتم اینو اما دو نا تو ناشناس هست... ولی هر چی گفتم نظرمو پس میگیرم هر چی ادم رک و بی ادبی بودم الان نیستم معمولی (:
28-04-2022، 11:15
از همون اولین باری که باهات حرف زدم عاشقت شدم
حداقل اسمتو بگو : /
30-04-2022، 7:56
نقل قول: خلاصه رخ بنما رویا بانو{:هستم ک :} هر چند دیر ب دیر ولی خب رخ نمایان کردن من چ فایده جدیدا کسی نیست حتی دیگ مث قبل اطلاعیه ندارم البته ب جز ناشناس های تو :}
06-05-2022، 16:32
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-05-2022، 16:34، توسط Ξrιc logιc.)
از نظر خودت چطور آدمی هستی؟
سعی میکنم ادم خوبی باشم اگہ کسی بی دلیل بھت فحش بدہ چہ حسی بھت دست میدہ؟ هیچ حسی تعجب میکنم معمولا میخندم [rtl]چقدر طول کشید موهات انقدر بشه؟[/rtl] دوسال
06-05-2022، 20:28
آرنجت به هم میرسه ؟ .__.
دودددد Only legends understand this
13-05-2022، 11:25
نقل قول: سلام عاشقتمسلام ؛ معرفی نمیکنی؟ :> نقل قول: عزیزم بیا ... (کلا سانسور ) ...مرتیکه بیناموسِ ح*** گمشو برو با خواهر مادر خودت همین غلطا رو بکن بیشعور نقل قول: میشہ وصیت نامہ تو ببینم؟ندارم والا زود نیست از الان برا وصیت نامه؟!
نقل قول: ازم خاطره موند درسته؟ -卍چ خاطره ایی ؟ نقل قول: .... رخ بنما رخ بنما ... -卍you? ^^
19-05-2022، 15:03
حرامه حرامه رفاقت وی زمانه دی حرامه....
تو تنها کاربری بودی که هیچ هدفی برای نفع خودت نکردی...چه خوب -卍 بله
روبلا***پک جدید اسکینای شیطان پرستی و ال جی بی تی زده...دنیای زشتی شده -卍
اول یکی بگم برا اون "*" متاسفانه موبایل با ادبی دارم قسمت دوم کلمه روبلاکسو اشتب بیناموسی گرفته سانسور شده ولی جدا از اینا ناموسا ال جی بی تی عب نداره ولی خدایی شیطان پرستی تهشه مثل همیشه عالی هستی رمیناجان (: ( آخرین عکسی که از خودت گذاشتیو میگم ) بوس به تو گل گلی*-* از شما زیباتر نی بانو
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|