02-01-2022، 21:08
نقل قول: عکسی ک گذاشتی پروفایلت رو تشریح کنلوگو زبان برنامه نویسی پایتونه ، پایتون هم اسم یه نوع مار هست .. برای همین لوگوش اینجوری شده
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
02-01-2022، 21:08
نقل قول: عکسی ک گذاشتی پروفایلت رو تشریح کنلوگو زبان برنامه نویسی پایتونه ، پایتون هم اسم یه نوع مار هست .. برای همین لوگوش اینجوری شده
نقل قول: آها ینی میخوای این زبون رو یادبگیری؟ موفق باشی گوگول جان ❤️?چه ربطی داره دوست عزیز .. قبل این هم css و php هم گذاشته بودم. اینو ترم دوم دانشگاه یاد گرفته بودم
02-01-2022، 22:42
نقل قول: آها باشه خب . حالا چه شد که یاد اینی که تو ترم دوم یاد گرفتی افتادی ؟ ببخشید زیاد میپرسما کلا واسم سوال شد خو فیلم یادهندوستان کرده بیا پی وی بپرس بهتر پاسخگو باشم @Mohlek
02-01-2022، 22:49
نقل قول: پیاز دوست داری؟؟اره داداش ولی دکتر گفته زیاد نخورم خلط آوره
03-01-2022، 16:52
من دوسِت دارم زنیکه
عع پ چرا پ.خ نمیدیدیم نه ب دوست نه ب زنیکه
04-01-2022، 12:13
فرق دوتا عکس تو چی بود؟
یکیش یه ملیکای کاملا صافت بود و اون یکی قسمت تیره وجود ملیکا بود اه چرا انقدر زود برداشتی ))): به یه سری دلایل...
نقل قول: میشه من دوست دخترت نباشمنمیدونم کی هستی ولی میل داشتن دوست دختر و روابط عاطفی-عاشقونه رو با احدی ندارم
نقل قول: جوک. بخند به همین^^ مچکر :] نقل قول: به ریهام بگو زود به زود بیاداینو چن ماه بعد میگمش حتما ^^ نقل قول: نیستیهستم :}
05-01-2022، 11:27
همون همیشگی
یکم واضح تر معرفی کن هاپو خودتیییی بیشعور نخیر توییی تووو
نقل قول: خنده رو اینطوری بزرار لطفا (: وقتی اینطوری میزاری:} حس خنده یه ادم کریه بهم دست میده.^^ بش فکر میکنم حتما خاص نیست :[ ؟ ب نظرم ک خیلی خاصه
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|