21-12-2021، 23:53
☆یلدات مبارک خواهر ❤️
همچنین عزیزِ دلممم
همچنین عزیزِ دلممم
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
21-12-2021، 23:53
☆یلدات مبارک خواهر ❤️
همچنین عزیزِ دلممم
نقل قول: من ازتو بزرگترم عسل(: شعر عربي در وصف رفيق صميمي ترجمش كن بي زحمت ك من عربي اصلا نميتونم|:شعر در وصف رفیق صمیمی بلد نیستم منتها شعری رو مینویسم برات ک خودمم دوسش دارم خیلی شیرین(= چنت انه ارسمچ بلدمع ( من با اشک تو را رسم میکردم) و اغفه و احضنچ و اقتنع(و بغلت میکردم و خوابم میبرد و این چنین قانع میشدم) بلکت یمرنی اطیوفچ(تا شاید به خوابم بیایی) بس هسه لا عشت ابجرح(ولی الان نه...با درد زندگی کردم) و ابصدری یتمرجح رُمُح(و در سینه ام سر نیزه ای فرو رفته است) غَروچ یَم شعر السَرِح(مغرورت کرده اند ای دارای موهای لخت) لبست الحلقه اچفوفچ(که انگشت هایت را حلقه پوشانده است) و تبقین بحضانه صدگ؟(و واقعا در آغوشش میمانی؟) و ابراسی تبقه ایامچ(در حالی که در سرم خاطره هایت مانده است) یلرحتی منهوبه ابسلف ماضل اثر لجدامچ والله انعصر عصرت گبر( به خدا مثل فشار قبر میماند) لو شممونی اثیابچ(وقتی که لباسهایت را بو میکنم) و ادریچ شگگتی الصور(و میدانم عکس هایمان رو پاره کردی) و دفعولچ ادموعی مهر(و اشک هایم به عنوان مهریه ی تو پرداخته شدند) و بصماتی لبچفچ گبل(و اثر انگشت هایم بر دستت ) راحن ابلون الحنه(با رنگ حنا پاک شدند) اشگد علی نیتی و صدگت(چقد ساده بودم و باورت کردم) و ابلیس طب للجنه(و اینچنین شیطان وارد بهشت شد) ترجمش زیاد جالب نیست منتها خود شعر خیلی زیباس(= اون دو تا بیت رو معنی نکردم چون راستش نفهمیدم چجوری باید معنیش کنم معنیش خیلی طولانی میشه._. اگه میخوای بیا پ.خ اونجا توضیح میدم. نقل قول: الهی یعنی چی؟یعنی عید هایی که خدا تو قران ذکر کرده(= نقل قول: یلدا برای عرب و فارس نداره شما عربین ، عرب ایرانید(اگه ریشتون خارج از ایران نباشه) یعنی ایرانی هستید یکی ترکه و ترک ایرانه یکی گیلکه یکی کرده و... ایران تنها کشوریه که از چندتا قوم تشکیل شده که این قوم ها ریشه در خود ایران دارن اعیاد مذهبی رو باشکوه برگزار نمیکنیم چون مردم دلسرد شدن نسبت به مراسمات مذهبی...من نمیخواستم سوتفاهم و بحث پیش بیاد منتها خودتون میپرسید(= درسته ما جزء ایرانیم ولی ریشمون از ایران نیست خب شما اعیاد مذهبی رو نمیگیرید باشه قبول ما عربا یه رسمی داریم به نام گرگیعان که اصلا به مذهب و اینا ربط نداره . مطمئنم حتی اسمشم نشنیدید چه برسه بگیریدش . و حق هم دارید که نگیرید بالاخره رسم شما نیست (= به عقاید هم احترام بزاریم یلدای همه هم مبارک باشه ♡
چقد ناز بود ووش ووش ووش
عسلی جیگری جلل خالق! زیبایی دیگه (ایموجی پسری ک میره) بوج بوج بوج آرمی بلی؟
22-12-2021، 1:04
یلدات مبارک عزیز (((:
مرسی که آخرین یلدامو تبریک میگین....
22-12-2021، 1:09
نقل قول: جون بابا غیرت : غیرت مثل عشقه ، یادت بشه بدونی که داری صرف کی میکنیش (;
22-12-2021، 8:33
نقل قول: با دروس چه میکنی؟چ کنیم دیگه باید خوند
رانا؟چه اسم قشنگی فرانسویه؟
رانا نه رعنا یلدات مبارک عزیز (((: همچنین برای شما cute
نقل قول: الان ینی عاشقی؟دکتر ، گفتم مثل عشقِ باید بدونی چجوری و کجا و برای کی خرجش کنی مثل معرفت .. اینو تو کدپم جمله مشخص کرد که یعنی عاشقم؟
نقل قول: نمي رسي به والله... به کجا یکی هم شعر نوشته بود منو یاد شعرایی که تو سرویس مدرسه میخوندیم انداخت
22-12-2021، 15:01
نقل قول: ای بابا اخرین پیشنهاد. یه شوهر خوشتیپ پولدار با شخصیت با مادر شوهر و خواهر شوهر های مهربان و عاشق عروسشون و پدرشوهری پولدار تر از شوهر و کلا خانواده دامادی تک و گرامی را بهت پیشنهاد میکنم. قبوله؟ بله رو میگی یا نه؟ ?????رد دادم دیگه? پیشنهاد جالبیه :>> ولی من آدم ازدواجی ای نیستم عزیزم :v
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|