21-12-2021، 21:09
نقل قول: یلدات مبارک عزیز (((:مرسی
|
جواب حرف ناشناس |
|||||||||||||||||||||||||||||
21-12-2021، 21:09
نقل قول: یلدات مبارک عزیز (((:مرسی
21-12-2021، 21:58
نقل قول: امیر آقا☺️ جون دلم
21-12-2021، 21:59
نقل قول: این قلب سرد من همیشه برف روشه ، یه دل که پاک و ساده ست و کلی حرف توشه ، همینه ثروت من منی که توی قلبم ، یه جنگل خزون پر از درخت زرد پوشه ... #صبر۲ از شایع هوم
21-12-2021، 21:59
نقل قول: یلدات مبارک عزیز (((: مرسی عزیزم
نقل قول: دوست دارم امشب از اون خورشت محلي هاتون عكس بذاري امیر آقا☺️عزیز دلم من از چیزای خوراکیم عکس نمیذارم،عکس میگیرما برای یادگاری ولی نمیذارم ...((: ولی خب یکیو میذارم که توی نت بود ، من اخیرا خوردم عکس نگرفتم رو برات میذارم بهش میگن گمج کباب گمج: یه نوع دیگ گِلی هست که توش غذا میپزن گمج کباب: کباب رو میپزن یکم روی آتیش بعد میریزن توی همین گمجه ، بعد با سبزی های معطر(چوچاق به زبان محلی) و مغز گردو و آب میذارن قُل بخوره و جا بیوفته ..
21-12-2021، 22:36
نقل قول: چ قسمت يلدا برات عجيب؟نمیدونم جزء رسوم شماست(= باید چیز عجیبی داشته باشه؟ نقل قول: يه شعر ميگي برام(:عربی یا فارسی میخواهی فرزندم؟(=
21-12-2021، 22:42
نقل قول: يلدات زيباا*.*مرسی مهربون، همچنین ♡ نقل قول: مهسا آهنگي كه هميشه مي گوشي؟مدت هاست گوش میدم: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. https://dl.ahaang.com/99/08/30/Frank%20Sinatra%20-%20Killing%20Me%20Softly.mp3 نقل قول: مطمعن باشم داري ميخوري ديگه(((:چیو نقل قول: تو همانی هستی که در شب های طولانی زمستان قلبم به یادت گرم می شود از تو دورم و امسال یلدایم طولانی تر از هزاران شب سال است یلدایت مبارک مهسای من❤️?چقدر قشنگ و پر احساس *-* خیلی ممنونم ازت، یلدای تو هم خیلی مبارک باشه ♡ نقل قول: امممم بیا به جاش بهت یه دونه عروسک میدم? فک کنم قبلی به جای عروسک عروس خورد خواستم بدونی اشتباه تایپی شده اگه باشه اره قبلی عروس نوشته بودی ، حالا من یدور برگام ریخت اونجا D: عروسک؟ نمیگم بده هاا ولی خب تو این موقعیت به چه درد من میخوره؟ D:
21-12-2021، 23:11
نقل قول: آبجي موز چند تا برا خودت نگه ......(سانسور)....خیلی بی شخصیت و خیلی بی شعور و بی تربیت هستی ! خجالت بکش ! نقل قول: سياست دوستانه ازنظرشخص مهسا خانوم برام مهم شده((:من؟ چطور؟
واقعا باعث تاسفه بعضی رفتار بعضی دوستان.
------ نقل قول: سن؟دارم ۱۸ رو پر میکنم. نقل قول: محمد یلدات مبارک پسر۱ نقل قول: یلدات مبارک عزیز (((:یلدای شما و بقیه بچه های فلشخورم مبارک (هنوز ساعت دوازدهه میتونم تبریک بگم) نقل قول: منم وقتی میخوام بهت پیام ناشناس بدم ۱ میزارم که نتونی تشخیص بدی پیام منه یا پیام اون ?خیلی عالی و خیلی قوی! شماره ۱ باید بیاد خودشو معرفی کنه پس (هرچند یه احتمال ۸۰ درصدی میدم کی باشه) نقل قول: محمد فکر میکنی من پسرم یا دختر؟ ۱احتمالا این ۱ اورجینال باشه، مگه نه؟ دختر شاید. مگر اینکه اون ۲۰ درصدی که حدس نمیزنم باشی لینک پیام ناشناس من برای افرادی که میخوان ابراز محبت یا نفرت بکنن: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. https://harfeto.timefriend.net/16398561909272
نقل قول: گفتی جزء رسوم شماست ، مگه خودت ایرانی نیستی؟من ایرانی ام منتها عربم و یلدا جزء رسوماتمون نیست . زمانی میتونم یلدا و نوروز و کریسمس و هالویین و هر مناسبت دیگه ای رو جشن بگیرم که تمام اعیاد و مناسبات اعراب رو جشن بگیرم. در حالی که من عید فطر رو بزور میگیرم.___. الان شما عید فطر رو مثل نوروز باشکوه میگیرید؟ نه چون جزء رسومات اصلیتون نیست با اینکه یک عید الهی هستش(=
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|