19-12-2021، 23:19
نقل قول: مملکت دست کیا بیفته بهترهدست آدمای خوب
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
19-12-2021، 23:19
نقل قول: مملکت دست کیا بیفته بهترهدست آدمای خوب
20-12-2021، 0:04
نقل قول: ناموصا چند تارفيق داري؟ واقعيش|:۳.۴ تا فکر کنم
نقل قول: پسر جذاب میشناسی معرفی کنینه والا همشون مثل خودم نچسبن((: نقل قول: پناه میبری از غصّهها به شانهی کی؟!هیچ ، جز شانه خودم غمخواری نیست مرا
20-12-2021، 7:43
نقل قول: اره دیگه با ۱۲۰ درصد تخفیف باید یه چیزیم دستی بهت بدم بیای ت کلاسا شرکت کنیخب بیا در مورد اینکه میخوای چی بدی مشورت کنیم، پر رو هم خودتی D: نقل قول: مهسا ? خیلی دوست داشتنی هستیفدا شما بشم خب مهربون &_& نقل قول: دختر چقدر موهات بلنده!آره .-. تا پایین کمرمه
چه توهین بزرگی باشه قبول نگا چ خوبم اصلاح : به جای دلقک ، گزارشگر :] مرسی
20-12-2021، 9:17
نقل قول: خیلی زیرکینباشی که زندگی میبلعتت
نقل قول: دلم از تو چون برنجد که به وهم درنگنجد که جواب تلخ گویی تو بدین شکردهانی من : سُکوت ... نقل قول: راسته که میگن شما خیلی خوبی؟ شایعه است ، شایعه ...
20-12-2021، 14:32
نقل قول: چہ پسر ترسناکی خصوصا آواتارشاز دلایلی که نمیخواستم پیام ناشناس بذارم یکیش این بود که باید حدس بزنم کسی که پیام داده کیه، الان تا چند روز باید به میام تمان کاربرا دقت کنم که ببینم کی ه رو اینطوری مینویسه. بگذریم... عه آقا هایزنبرگو میگی؟ اگه میدونستی چه زن ذلیلیه نمیگفتی نقل قول: عععععع بالاخره زدی، نمیدونی چقدر رو مخ همه راه رفتم تا بهت بگن ناشناس بزنی از این به بعد اونیکه آخر پیاماش ۱ میزاره یعنی منم*گیف عالی و قوی* نقل قول: خیلی دوست دارم پسر ۱چاکر شما نقل قول: محمد روت کراش زدم افتضاح ۱دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. گل برای گل
20-12-2021، 17:28
نقل قول: خب بیا در مورد اینکه میخوای چی بدی مشورت کنیم، پر رو هم خودتی D: بیا ناهار و صبحانتو من میدم??? آی زهرمار ، چه میخنده هم، بچه پررو
نقل قول: کار میکنه کهالان کار کرد .. تو هر کی هستی ، پا قدمت خیلی خوبه ، ایول ! هر ازگاهی بیا بزار این ناشناس ما درست کار کنه نقل قول: كدوم شهر زندگي ميكني؟بهش میگن تبریز نقل قول: ماهي دوست داري؟ماهی دوست ندارم ولی تن ماهی دوست دارم !
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|