19-12-2021، 10:48
عه باز اینه که چی میخوای تووو هااا؟
تو رو :v
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||
19-12-2021، 10:48
عه باز اینه که چی میخوای تووو هااا؟
هر کسی و عقیده ی خاص خودش هر کشوری و یک سری خصوصیات خوب و بدش :] نگرفتم منظورتو :] خدایی ول کنید این بنده خدارو شاید دوست نداشته باشه بزاره ب نظرت چرا؟ پسری بد اما خوب ^^ یادمه روز اول وقتی باهات درگیر شدم ، خدا میدونه چقد بدم میومد ازت
19-12-2021، 13:38
منو میخوای چه جالب . ولی من مال یکی دیگم برو ازش بخرم
نه به لحن قبليت نه به لحن الانت! عع خب باشه من خودم صاحاب درم نمرم دزدي((:
19-12-2021، 18:10
یک بار گفتم باز هم میگم چشمان تو سگ دارد و پاچه ام را میگیرد ):
بهش میگم نگیرد ولی تو باعث شدی بفهمم دنیا هنوز قشنگیاشو داره رفیق(((: محی جوووونم بیا دردت ب جووونم(((: شب مهتاب لب دریا واس تو آواز میخونمممم D: بخون بخون با امتحانا میخوای چیکار کنی خانومی؟ ایشالاه خدا بخواد یکی یکی گند میزنم ایمپلنت کره ای ۲،۸۰۰،۰۰۰ (فوری و دیجیتالی) به من چه
حدس بزن کیم الاغ من؟
ليست كسايي كه به من ميگن الاغ طولانيه ولي اصلياش اينان.... مهدي شقايق پارميس حسام حسين (اسكل بيشتر) از ارمينم بعيد ني مهسا هم ميتونه باشه شهيدم الاغ ميگه اما پسوند من نه عاها عرفانم ممكنه باشي ديه يادم نمد
19-12-2021، 21:20
نقل قول: میرود این روزها گل میدهد لبخندها : ) (((:
19-12-2021، 21:21
نقل قول: سلام داداش یه 20،30 میلیارد داری دستی قرض بدی سر 100 قرن دیگه پست میدم داشتم الان ایران نبودم
نقل قول: سلام ناشناس =)سلام بر تو عزیز((:
19-12-2021، 21:22
نقل قول: زندگی بر وفق مراد است؟۰_۰ هیییی شکر((:
19-12-2021، 22:23
نقل قول: في قلبي للأبد❤شکرا (= نقل قول: اون فی قلبی للابد رو با استفاده از گوگل ترنسلیت زدیم دیگه نمیدونم درسته یا نه ♡نه درسته مرسی ^^ منتها اگه همونی ک منو رل همه میدونی باید بگم انقدر مردمو ایسگا نکنید._. نقل قول: چند سالته خانوم؟تو پروف هست ۱۸
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|