17-12-2021، 11:06
نقل قول: انا قادر بتکلم عربی.
هی ماشاالله برافووو
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
17-12-2021، 11:06
نقل قول: انا قادر بتکلم عربی. هی ماشاالله برافووو
17-12-2021، 11:07
نقل قول: من اگ باز ازت سوال پرسیدم__قهر قهر تا قیامت چرا مگه چیشد
17-12-2021، 11:59
نقل قول: خوبی؟ خوبم شکر ^^ ممنون که پرسیدی ♥ نقل قول: توهم دختر خوبی هستیاشما لطف داری به من ♥
17-12-2021، 12:23
نقل قول: سلام. من تورو میشناسم؟سلام عزیز ، من که نمیدونم تو کی هستی ! ولی به احتمال زیاد نه ..
17-12-2021، 12:27
نقل قول: چطوری گل پسر ؟؟ خوب و خسته و منتظر نقل قول: همه فکر میکنن مشکل از دیگرانه هیچوقت فکر نمیکنن که مشکل از خودشونه شاید من اسمشو مشکل نمیذارم
17-12-2021، 12:43
نقل قول: عاجقتم (:*چشمان وی قلب می شود* ♥ نقل قول: دلبر من کیه کیه ؟؟ خوشگل من کیه کیه ؟؟ گوگولی من کیه کیه ؟؟ اوووووووه اوه اوهمنم؟ ![]()
17-12-2021، 13:07
نقل قول: به نظرت مرگ ترسناکه؟ یا دوست داری تجربش کنی؟ بیشتر هیجان انگیزه فک کنم. و قطعا دوس دارم تجربهش کنم. میل به مرگ تو همه وجود داره
17-12-2021، 13:47
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-12-2021، 13:50، توسط THEDARKNESS.)
مشخصه تو و شقا باهم رلین چرا خب نمیگین ؟
الان ما دوتا رل بزنیم مشکلات تو حل میشه؟ اینهمه دختر چرا با ریهام رلی کثافت؟ حاجی بیخیال ما شو. من شرقم ریهام غربه. این و بالایی قطعا یکی هستن ![]() احوال آقا مهدی ؟؟ مهدیمون میزونه ؟؟ هی بد نیست خوبه میزونه[/color]
○میدونستی اگه اسمتو برعکس میکنی میشه قیاقش؟ اول قِی داره. شاید میخواد بگه تو قِی هستی
قِی چیه دیگه --------------------- ○محمد کیه اقا؟ محمد محمده دیگه عهههه -------------------- ○سلام متفاوت ترین بی تفاوت ، حال شما ؟؟ واااییی شما چقد قشنگ حرف میزنین قبول نیییسسست ![]() نه خوب نه بد . تو بی تفاوت ترین حال ممکنم ![]() ------------------- ○خودت واسه خودت ناشناس مینویسی ÷"÷$+-؟:|تو فقط از :/ استفاده میکنی چقدر تو فریکی ="$'÷ اولا اینقد تربیت قشنگتو ب رخ نکش فهمیدیم بز کوهی از تو با ادب تره دوما هووووف آخه ینی چی ک خودت واسه خودت ناشناس میزاری ؟ دوستان من فقط از :/ استفاده میکنم اوکی؟ دیگه نبینم بقیه ازش استفاده کننا ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. https://s4.uupload.ir/files/screenshot_20211217-145205_chrome_uxjv.jpg عا اینم بود یادم رف سم این هفته هم جور شد ![]() پرهام تورو خدا منو نکش من هنو جوونم آرزو دارم ![]() تو ناشناسم بوی ماتحتِ سوخته میاد تمومش کن
نقل قول: انا اُحِبُّ انتِ وری ماچ D : خلاصه اگ اشکالی چیزی تو عربی داشتی بیا از من بپرس قشنگم ، ماچ به تو! اَنا نیز احِبُ (انتَ/ انتِ) سو ماچ منتها (انتَ/انتِ) عربیت واید نایس هااا(= پ.ن: معرفی میکنم لهجه جدید عربی._.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|