15-12-2021، 20:26
نقل قول: الان مثلا خیلی باهوشی؟
خیلی رو نمیدونم ولی خودم رو باهوش میدونم قطعا
نقل قول: سوال دوازدهم* زندگی که بود چه کرد؟؟(۲ نمره)
زندگی دقیقا همون چیزیه که تو میخوای باشه
نقل قول: سهند نگفتی این ص کیه
صابر دیگه
|
جواب حرف ناشناس |
|||||||||||||||||||||||||||||
15-12-2021، 20:26
نقل قول: الان مثلا خیلی باهوشی؟ خیلی رو نمیدونم ولی خودم رو باهوش میدونم قطعا نقل قول: سوال دوازدهم* زندگی که بود چه کرد؟؟(۲ نمره) زندگی دقیقا همون چیزیه که تو میخوای باشه نقل قول: سهند نگفتی این ص کیه صابر دیگه
15-12-2021، 20:52
اخلاقت هم اگه حس میکنی خوب نیستی میتونی تغییرش بدی
باور کن خیلی سعی میکنم ولی نمیتونم ادما سمین
15-12-2021، 21:30
نقل قول: فيلم ترسناك دوست داري؟ اصلا اصلا اصلا تنها ژانری که هیچ علاقه ای بهش ندارم. اکشن هم زیاد دوس ندارم کمدی هم خیلی کم میبینم فانتزی هم معمولا چیزای خوب کم میاد. فیلمای مارول و دیسی خوبه بعضیاش فقط میتونم بگم درام خیلی دوس دارم
15-12-2021، 22:34
°دوس داری یه شغل تاثیرگذار رو جامعه و دنیا داشته باشی که واقعا دوسش داری ولی درآمدش کمه یا یه شغلی که زیاد تاثیر گذار نیست و دوسش نداری ولی درآمدش زیاده؟
من درآمد زیادو ترجیح میدم ولی بحث دوس داشتن جداس چون میتونم خودمو با شرایط وقف بدمو ب مرور زمان از شغلم خوشم بیاد
15-12-2021، 22:38
وای رومینا تاحالا بهت گفتم چقدر عاشقتم؟ خب اگه نگفتم لابد نیستم دیگه
تو تا حالا ديدي من عاشق بشم._.؟لابد دوص نعرم خدايي چرا مياين تو ناشناس من سم ميگين ميرين؟ دلم واست تنگ میشه عزیزم منم دلم براتون نتگ ميشه(ايموجي گوگولي)
نقل قول: زردی نیمی از حیات رو گرفته. این پاییز عجب آشغالیه. کاتاین پاییز مال رل و رل بازیه رل بزن بمولامپ نقل قول: رو الكل ضد عفوني كراشي....بايخب اونم اولش الف داره نه ض نقل قول: حسام فهمیدم رو ضربه فنی کراشی. بازم مهدیعا ماشالله نقل قول: تو همه چي داري جز مظلوميتواقعا ؟ چرا ؟ نقل قول: تا حالا شده حس کنی جزو هیچ گروهی نیستی؟ نه اینوری نه اونوری. دقیقا وسطی. و هیچکس دیگه ای پیدا نمیکنی که باهات هم نظر باشه. انگار که عضو هیچ جای خاصی نیستی..دقیقا تقریبا اکثر اوقات یه همچین شکلیه ینی نه میتونم اینوری باشم نه میتونیم اینورو بگیرم خیلی عجیبه و رو مخ شایدم جالبه نقل قول: بزار عموهای فیتیله به بچه هات درس بدن! ۵۰٪ تخفیفباشه ولی قبلش باید بچه دار شیم
16-12-2021، 11:59
تو خیلی هم زیبایی
مرسی. ذوق مرگ شدم
16-12-2021، 14:58
نقل قول: وووییی ، چقد بامزه ای تو ((: مرسی از این عکس بامزه تر خیلی دارم(=
16-12-2021، 15:11
°ولی مثلا اگه بری دنبال درآمد زیاد ولی علاقت یه چیز دیگه باشه ته ته دلت احساس خوشبختی و رضایت میکنی؟
خب نه مسلما . خیلی از تصمیمات زندگیم همینجوری بوده، ینی اکثرا دنبال علاقم نرفتم ، هیچوقتم راضی نبودم بیشتر بقیه رو راضی نگه داشتم. ی جورایی عادت کردم=/ ولی در مورد شغل اول درامدمو ب اون مقدار که بخوام میرسونم بعد دنبال علاقم میرم . ی تیرو دو نشون هم درآمد هم علاقه
16-12-2021، 17:26
نقل قول: سوال سیزدهم*بزار سوال نپرسم در عوض یه چیزی ازت بخوام که مثل عددش نحس باشه خخخخ___سهند تو پیام بعدی بهت یه جمله میگم اینو به همه دخترای انجمن تو پ.خ بگو و جواب همشونو شات بگیر بزار تو یه تاپیکی بود که اسکرین شات و اینا بود خو؟بزار اونجا__ افتاد؟؟؟ معلومه که نه. این چه کاریه دیگه | |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|