10-12-2021، 18:27
نقل قول: سوال سوم* اینجا رو کسی کراش داری؟!؟ اگ آره حرف اول اسمشو بگو داداچ ، نه و اما و دوتا سوال شد هم نداریم :دی
آره حرف اول اسمشم ص
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
10-12-2021، 18:27
نقل قول: سوال سوم* اینجا رو کسی کراش داری؟!؟ اگ آره حرف اول اسمشو بگو داداچ ، نه و اما و دوتا سوال شد هم نداریم :دی آره حرف اول اسمشم ص
10-12-2021، 19:34
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s4.uupload.ir/files/=)_6umj.jpg =(((( آه از زندگی که فقط مرا شرمنده کرد ... خیلی ها ازم گله دارند تو اینجا هم کم نیستند بزار برات از احکام بگم: یه سگ نجس العینه یعنی خود نجاسته متنجس محسوب میشه اما وقتی یه مدتی تو نمکزار باشه پاک محسوب میشه حالا یه حکم دیگه یه آب قلیل وقتی نجس شه یه لحظه وصل شه به آب جاری حکم آب جاری رو داره و پاکه منم دوست دارم فقط پاک باشم و با تموم بدی هام این اجازه بهم داده شده رفیق جان ممنونم بابت نظر زیبات سعی میکنم خودمو درست کنم ممنونم
نقل قول: سوال چهارم* تو طول چن روز دقت کردم کاربرایی که میگم آنلاین شدند ، اسم هر کدوم رو که میگم بگو چجور شخصیتی داره ، اونیم که نمیشناسی رو جواب نده ولی به تعداد جواب ندادنات به تعداد سوالاتت اضافه میشه :دی ، تو پیام بعدی میزارم لیست رو :دی منقرض نشده بود مگه؟ خیلی زیادن. تو هم همه رو گفتی منم که همه رو نمیشناسم. پس فقط اونایی که میشناسم رو میگم. محمّد: zoomer امیرحسین: پر ایده ولی بی بستر صابر: آروم و صبور shghyegh: میانگرا TinaMk: برونگرا βάરãɲ: پرتلاش Emmɑ: بیپروا _Strawberry_: از اینا که همه دوسش دارن شـــقآیــق: قوی و بااراده SouL: خیلی عجیب و دارک Mohlek: بااستعداد و اهل مباحثه Đęąđ.ğïřł: بامزه و خوش ذوق _sehun_: گوگولیییی. میدونم گوگولی ویژگی شخصیتی نیست ولی آخه هستتت מַברִיק: به کسی که مداومت و پشتکار خیلی زیادی داره چی میگن؟ یه جنگجوی واقعی Prometheus: رپکن بیمیکروفون. صدا قشنگ. استاااد اسطورهه آهن سنگین ولی لاغر خر زور خاور ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ: خوش قلب و خیلی وفادار و مهربون خب بقیه رو یا ننوشته بودی یا من نمیشناختم زیاد یا اینکه اسم جدیدشونو نمیشناختم :/ نقل قول: هووووف ، خستم کرد حسابی ! خب اونم لیست ، نمیدونم اسما چطور تایپ شدن اگ بد هم بود که بود دیگه ! خودت درستش کن... و اینکه این فروم چقدر دختر داره دقت کردی؟!خیلی بد بود. کل سیستم ناشناس باز بهم ریخت الان باز باید سهند ۱ و ۲ و ۳ بزنم. پسرم زیاد داره که
10-12-2021، 23:33
نقل قول: خسیس خود شیفته نخاستیم کتابات برا خودت تشریف بیارید پ.خ
10-12-2021، 23:35
°رفیقت خیلی بیشعوره بهش بگو.
من رفیق بیشور ندالم که ---------- °با مهدی رلی؟ نه آقا عه --------- °تو بايد ادامه بدي اما يادت باشه قرار نيست كسي مراقبت باشه|: صددرصد ولی بعضی وقتا خیلی همه چی خسته کننده و بی فایده میشه اونقد که یادت میره انگیزت چی بود=)
11-12-2021، 0:14
(ايموجي گل و يونيكورن) بای بای
باييييييييييييي جيگيلي._. (ايموجي گل)بای بای گوسفند من مود تو را ميخرم .... چند؟ چه خشگل شدئ نگووووو بگو بزرگ شدي...من اخر سر بر سر به بلوغ رسيدن قيافم پير ميشم._. در مورد عکسی که گذاشتی سمت چپیه فاجعه بود سمت راست پایین کیوت بود سمت راست بالا بد نبود ريلي؟....مهم اين بود كه من دوستش درم._. و درك ميكنم جدي بودن بم نمياد (قلب مشكي) این اسکله به جان خودت و خودم اسکله به جان خودمو خودت اشتب اومدي ناشناسو عزيز
11-12-2021، 7:04
نقل قول: به کسی که ازش خوشم میومد گفتم بره دوباره ب اکسش پیام بده عادیه؟ عاوره. چرا عادی نباشه. ادما کارای این مدلی زیاد میکنن
نقل قول: سهند(: هيچ وقت به راحتي به كسي نگو ببخشيد! طرف گفته پروفايلت زشته نبايد بگي ببخشيد بايد بگي مهم اينه كه من خودم دوستش دارم! آخه مشکل اینه که خودمم دوسش ندارم و خب آسون تره که بگی ببخشید نقل قول: سهند بم بر خورد منو نميشناسي._.؟ (همون فوضول پرحرفه) من کی گفتم تورو نمیشناسم آخه نقل قول: سوال پنجم*بالاخره این سوال علم بهتر است یا ثروت به نتیجه رسید یا نه؟ علم همون ثروته. نبود آگاهی منجر میشه به فقر. نقل قول: دلم میخواد بهت پیام بدم حرف بزنم ام حرفام گفتنی نیس♡ من حرفایی که گفتنی نیست دوس دارم. بیا. (11-12-2021، 10:41)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آها فهمیدم این چیه بابا اسماتونو عوض کردین من این جدیدا هنوز تو حافظم ثبت نشده. الان مینویسم
°ی سر ب ما نزنی ):
اِواااا خاک عالم منکه ب همه سر میزنم =( ______ °چرا؟اخه چرا؟چرا ننه جون کم میااد؟ آی ام اوری ور خودت کم میای بی هدب ن راس میگی الان ک فک میکنم دارم کم میام@_@ ______ °اون بیشعورم حتما با منه ن ب خودت نگیر اصن اینجا بیشور نداریم جانِ تو _____ °جون جون لباتو عاشق اون لپاتو .____. چی شد ولی این چ سمی بود یهو دیدم
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|