01-12-2021، 7:53
عسلو با کره بخور خیلی بهشتیهههه
._. بابا منظورم اين نبود ك عسل خوشم نمياد ك منظورم اين بود ك دوست ندارم عسل شقا باشم:>

._. بابا منظورم اين نبود ك عسل خوشم نمياد ك منظورم اين بود ك دوست ندارم عسل شقا باشم:>
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
01-12-2021، 7:53
عسلو با کره بخور خیلی بهشتیهههه
![]() ._. بابا منظورم اين نبود ك عسل خوشم نمياد ك منظورم اين بود ك دوست ندارم عسل شقا باشم:>
01-12-2021، 8:23
نقل قول: عربيه كامل نه عربي كه با فارسي مخلوط شدههه: كيبورد ادوب كانكت ك ميشه باش فارسي نوشت توش._. در ضمن شيف + ط بگيري ي اينطوري ميشه(: ممنونم از توضیحات کاملتون + متوجه شدم ![]()
![]() غروب قشنگه ، بخصوص غروب هایی ک جای قشنگی سپری بشه ، مث غروب لب دریا ![]() ![]() ![]() ب هیچ وجه چنین کاری نکردم و نمیکنم و نخواهم کرد :|||| خواب دیدی ، خیر باشه ![]() ببخشید خون اشام جان اشتباهی شده ![]() ![]() خیلی کم پیش میاد بابت انجام نداده هایی پشیمون بشم ولی زیاد بابت انجام داده هایی پشیمون شدم :] مچکر ![]() ![]()
نقل قول: يه سوال! بقيه عادت دارن بت فش بدن تو چرا اجازشو ميدي؟ اصل اول تئوری انتخاب: ما مالک هیچکس نیستیم و نمیتوانیم رفتارهای دیگران را کنترل کنیم. ما فقط میتوانیم رفتارهای خودمان را کنترل کنیم. نقل قول: چرا نبودی بیبی؟ و چرا برگشتی؟ یه ماه بود کلا فک کنم ![]()
01-12-2021، 13:44
ولت نمیکنم خیخیخی
|: ..... نباید میشدی ببخشید معذرت میخوام .... لازمه گاهی اوقات به همراه ساندویچ مقداری مخلفات هم بریزین توروخدااا ![]() ...... تو خیلی آدم فوق العاده ای هستی ??? به دوستی باهات افتخار میکنم عزیز منی♥️ ...... ببین ارتش فمنیست یه ارتش ناقصه.اسلحه نداره نه مقامی نه سناریویی و نه هیچی.فقط حرفه و نمیشه با این حرفا به نتیجه رسید،نتیجه هر حرف فمنیست تجاوز و ته تهش مرگیه زن و چاپ عکس اون روی روزنامه های آمریکایی میشه خفه شو پرهام
01-12-2021، 21:19
نقل قول: مضطرب نباش این نیز میگذرد? عمریست با میگذرد،میگذرد... نقل قول: خیلی خودتو دست کم گرفتی چون خودتو از همه کشیدی کنار بقیه فک میکنن مغروری و نمیان سمتت ، جم کن خودتو مرد اندازه عطسه بزی مهم نیستی ینی چی ، هر ادمی ارزش خودشو داره نفهمیدم الان زیادی خودمو میگیرم یا زیادی خاکی هستم ![]() اشکال نداره ، این وسط یکی خلاصه میاد پیدامون میکنه ![]() نقل قول: تو هم عادی هستی مثل همه ما ❤ای جانم ، مرسی ![]() نقل قول: بشین و تماشا کن بچه بیا پایین ، شعر نگو سرمون درد گرفت ، بیا پایین بابا ، بیا پایین .. این آخرین جوابیه که دارم بهت میدم ، از تو گنده تر هاش نتونستن کاری کنن ، با این کارات فقط خودتو خراب میکنی.
02-12-2021، 9:42
من براش انار بودم اون عنارو دوس داشت حق چندشی بود
والا دیگه ![]() حال دلتون چطوره ![]() خوبه سعی میکنه خوب باشه: )
02-12-2021، 15:10
(01-12-2021، 11:59)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نقل قول: ولی میتونی جوری رفتار کنی که ب خودشون اجازه این کارو ندن مثلا چطوری؟
02-12-2021، 16:43
نقل قول: هه برو پیش تیناجونت((:حالا اینو که به شوخی گفتی ولی خب زشته پشت سر دختر مردم اینجوری حرف زدن نقل قول: خرابم مثل برجای دوقلو تو یازده سپتامبرچه باحال میدونستی مورچه ها مبتونن صد برابر وزن خودشون بلند کنن ؟ نقل قول: جوجه خودمیییییی ولمون نکنی هیچکقت?چشم چشم ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|