30-11-2021، 13:23
روت کراش زدم
وای ایسگا شدم.____.
خیلی چوبی
مرسی چوبی از خودتونه
وای ایسگا شدم.____.
خیلی چوبی
مرسی چوبی از خودتونه
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
30-11-2021، 13:23
روت کراش زدم
وای ایسگا شدم.____. خیلی چوبی مرسی چوبی از خودتونه
30-11-2021، 13:28
انابلی که خون آشام باشه ندیده یودم
الان دیدی هیول؟
°نههه من شوكولات و پاستيل دوست دارممم:
°منم عسل دوس ندارم ای بابا حالا چیکار کنیم=/ خب اوجولاتِ من هستی °تو بیا تا دور تو گَردُم من ی دور بیشتر دورت میگردم
30-11-2021، 16:04
نقل قول: : "ی" عربیه کبیورد لب تاپمه ژیگرم(: اگه کیبوردت عربیه چجوری پژگ داریییی
30-11-2021، 17:10
بنظرت فلشخور به كدوم سمت داره ميره؟
هیچکس نمیدونه و قرار نیست کسی بفهمه
نقل قول: چرا واسه خودت ناشناس مینویسی وقتی میتونی بری و با آدمای عادی حرف بزنی؟بچه مگه مریضم برا خودم بنویسم؟ چه حالتیه واقعا (من با ادمای "عادی" میل سخن ندارم :v)
30-11-2021، 17:44
نقل قول: داداش،فرمانده،عیزم منو از محرومیت در بیار یا حداقل کم ترش بکنحقیقتا میخوام بیشترش کنم ارامش داریم
نقل قول: . هلاکتیممخلصم نقل قول: مملكت ما چي زياد داره؟اوسکولایی که تا یجا میشینن میگن ژاپن مردمش فرهنگ دارن و دم از فرهنگ میزنن اما از کوچیکترین کارهاشون اینه که نت همسایه رو میدزدن (((: در همین حد گاو نقل قول: ممد بیا بریم کوه شکار اهوآهو دیگه کدوم خریه همش گرازه و شغال نقل قول: بین سه شیر کدومشو دوست داری؟همونی که اولش ک داره نقل قول: بیا بریم بیرجندبیرجند نذری میدن ؟
30-11-2021، 19:18
دلم خواس ماچت کنم -_-
دلت بسوزه من به کسی ماچ نمیدم چادر گل گلیتو دوست داریم باو قابلتونو داره بانو((: یه جوری میگه بنویسید انگار جواب میده. صلاح بدونم جواب میدم عزیزم ادم باش(: در شان من نیست تنهات بزارم): لااااشی تو حتی نمیدونی معنی لاشی چیه "الان یه سریا میان میگن نه فقط تو میدونی"
30-11-2021، 19:35
نقل قول: ببین این پرهام تو دیس همه رو به فحش کشید و گفته از سگ کمتره اگه بیاد. دیگه خود دانید میگم یه امتحانی هم شده ازادش کنید ببینید میاد یا نه?? شما چرا راهش دادید اون تو؟
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|