نقل قول: ۳۲؟ پس متاهل؟
خیر مجرد
نقل قول: چرا مجرد؟این یه مسئله شخصیه
سوال بعدی
نقل قول: پروفایل قبلیت کولتر بود این چیه گذاشتیفقط لبخند چپش
( شما لطفا یه پ.خ به من بفرستید من شمارو بشناسم جالب اومد برام)
|
جواب حرف ناشناس |
|||||||||||||||||||||||||||||
نقل قول: ۳۲؟ پس متاهل؟ خیر مجرد نقل قول: چرا مجرد؟این یه مسئله شخصیه سوال بعدی نقل قول: پروفایل قبلیت کولتر بود این چیه گذاشتیفقط لبخند چپش ( شما لطفا یه پ.خ به من بفرستید من شمارو بشناسم جالب اومد برام)
جدیدی؟ رویا ۵ ساله از اهواز :]
24-11-2021، 21:44
نقل قول: وضعیت اقتصاد مملکت نزاشته قاتی مرغا بشی یا اختیار قلبیفعلا شخص مورد نظر پیدا نشده
24-11-2021، 22:01
عه برداشته بودی که خب !@#٪ که معلوم بود
خیلی دلم میخواد این ادم پست رو بشناسم. از ناشناس ننه جون ما بکش بیرون .
24-11-2021، 23:46
نقل قول: فکر کنم کم کم ازت درباره ادکلن و خوش بود کننده هایی که استفاده میکنی هم بپرسند . موضوع کم نیارن به جای باریک نکشه.? (((: :[ اخیی چندمی؟ مگ کجاشو مشکل داشتی؟ مگه اسایش قسمتی از خوشبختی نیست ؟ هر دوی اونا مهم و برای زندگی ایدهآل لازمن :} چقدر سپاس دوستی تو پسر باجه باجه رومینا جان ، بنویس
خخخخخخخ خرت کردم باران نیستم
...چون میدونستم خرم کردی به باران پ.خ ندادم باران انقد محترمانه نمیگه عنترخان : کی صنم خانوم زیبا روی را نمیشناسد ؟*-* عه صنم زیباروته؟ باشه بای ._. چرا انقد به حرفای من واکنش نشون میدید انقد دوسم دارین؟ همتون زیبا رویین(: من همتونو دوس دارم
25-11-2021، 15:18
نقل قول: دلت برای کدوم دوره از انجمن تنگ شده؟ برای کیا؟ یه دوره بود یه سری انجمن های جدید اومده بودن مثل پاسارگاد خیلی خوب بود برای @
26-11-2021، 11:07
نقل قول: براتون اینجا جالبه؟ شاید ولی یه دوران بودم اینجا..حدود ۷ یا ۸ سال پیش با گیماش حال میکردم..ولی انجمنش نمیومدم
نقل قول: چن سالته اگه تموم دردهایی که کشیدمو تموم دویدنای بی مقصدمو تموم خیابونهایی که گز کردمو و تموم عبورهای موفقیت امیزم از سموم شیشه های بیهودگی رو درنظر بگیریم،۷۰ یا ۸۰ سالمه ولی اگه اینارو فاکتور بگیریم ۳۲ سالمه
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|