نقل قول: دارم کاری میکنم که همه نشناس هاشون رو بردارن(:
کاری میکردی همه باهم دوست باشن
یا
ناشناس به هم عشق بورزن بهتر بود
نقل قول: از شما برکت از حسام حرکت دیگهD:
(((:
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
نقل قول: دارم کاری میکنم که همه نشناس هاشون رو بردارن(: کاری میکردی همه باهم دوست باشن یا ناشناس به هم عشق بورزن بهتر بود نقل قول: از شما برکت از حسام حرکت دیگهD: (((:
نقل قول: این یک دیدگاه نازیسته.هر کسی که مخالف عقاید خودمون باشه باید بمیره اگر کسی بخواد باهامون بجنگه خب بجنگه ما کسی رو به جنگ کردن مجبور نمیکنیم وقتی واسه یه هدف به دنیا اومدی اگه یه لحظه بهش فکر نکنی دیوونه میشی و هدف ت زندگی کردنه.تکراریه مگه نه؟هنوز نفهمیدی ما به بهشت یا جهنم نمیریم؟بعد از مرگ مثل یک پلیر توی دنیا فرود میایم.من از کره زمین نیستم شاید این برای کسی اهمیت نداشته باشه ولی اتیش و خون و جنازه های اینده شاهد و مدارک این قضین و هدف تو اینه که منو بکشی هوم؟ نقل قول: ایا تو فکر میکنی همه تو ناشناس به هم عشق میورزن؟نه ولي تو سهم خودتو انجام بده
21-11-2021، 18:01
نقل قول: ادمای اینجا یعنی ادمای فلشخور پررو ترین ادمای کره زمینن،به جمع کردن چند تا نوچه مثل تو و حسام و دخترای دیگه و یه مشت لاسر مثل سهند و حسین و مجید،psd میگویند توي مغز كوچكت بايد پشكل ريخت .. واسه همينه جهان سومي نه ، جهان هفتم هشتميم كه هنوز نفهميديم صحبت كردن خنديدن شوخي كردن با جنس مخالف صرفا لاس زدن نيست....
22-11-2021، 0:17
نقل قول: واکسن زدی؟ دوز اولو اره دوز دوم ۱۹ آذره ولی فک کنم به تاخیر بندازمش... حس میکنم واکسنه اذیت میکنه
مچکر پسر جان ، خیلی قشنگ بود ^^ دقیقا :[ سبک مورد علاقم:} مرسی :] مرسی انرژیزا جان نظر لطفته گلی
22-11-2021، 13:08
کلا میای یه عکس میزاری بعد تا دفعه بعدی خدانگهدار؟ گ.آ هم بیا
قبلا جز فعال ترینا بودم ولی الان دیگه وقتشو ندارم متاسفانه درگیر درسامم ایشالا بعد کنکور دوباره به اوج برمیگردم چه خوش استایل? خیلی ممنون عزیزم لطف داری شما
22-11-2021، 13:11
نقل قول: ریهام اسم پرنده نیست؟(: قشنگهنه رهام که اسم پسره اسم یه پرنده اس ریهام ولی میشه نم نم باران نقل قول: دراز؟ چرا دراز اخه؟ بگو بلندبه بچم برخورده)= نقل قول: گلی اورم برایت زیبا شود بهارت با حضور نابت بگو هر چه میخواهی.شاید شوم فدایتتشکرات(=
:[ حسام؟ میاد میاد :} باید این ریهامو کتک کاری کنیم ک دیگ ب بچه هاش بی مهری نکنه تاحالا بهش فکر نکردم ب نظرت کدوممون اروم تره؟ :} @моои من فهمیدم کیه توام فهمیدی؟ تو ناشناست از منم مینویسن؟
رو کسی کراش داری اینجا؟
اهم اهم:> نه ندارم چون ترجيح ميدم ب يه حس زود گذر پايبند نباشم تازشم تا وقتي كاراكتر هاي انيمه و مانهوا هستن چرا رو ادماي واقعي بكراشم؟:> هر چند كراشاي انيمه ايمم بعد هر انيمه تغيير ميكنه:> دوست داررررمممممم منم دوست دارم❤ https://s4.uupload.ir/files/25ede92274cbd1548c901477d2927b38_0bkv.jpg این بره کوچولو بغل خودته؟ 1.پوست من انقد سفيد ني._.سبزس 2.انقد طبيعي عاخه._.؟ پرو بچه باز اين موبايلو داديد دست بچه ها؟ در جواب اون عزيزي كه گفت چرا بش پيام نميدم: اخــــــــــــــــه لــــــــــــــآمصب من از كجــــــــــــــآ بدونــــــــــــــــــم كي اـــــــــــــــــي؟
فقط ؟ من هستم ک مرسی مهربون بوس به پیشونیت :}
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|