امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جواب حرف ناشناس

نقل قول: واقعا برات متاسفم لیاقت اون ادما چیزی بجز بی توجهی نیست تو خودتو بخاطر اونا تغییر داری من فکر کردم تو عاقلی
توجهی جز به افراد مهم زندگیم ندارم
پاسخ
 سپاس شده توسط Prometheus ، THEDARKNESS ، shghyegh ، شـــقآیــق ، DarkLight
آگهی
نقل قول: سلام من مریمم اگه پسورد ناشناستو بدی باهات دوست میشم
ای جان ای جان
پسوردمو میدادم ، اما یه سریا چیزایی نوشتن که نخواستن جایی مطرح بشه ، وگرنه چیزی جز یه سری افراد خوش قلب چیزای خوب خوب نوشتن و یه سری شل مغز عقده هاشونو نوشتن چیز خاصی نیست
پاسخ
 سپاس شده توسط _sehun_ ، THEDARKNESS ، shghyegh ، شـــقآیــق ، DarkLight
نقل قول: دابش منو از محرومیت در بیار منو برکنار بکن میبینی که همه از من ناراضین اگه در بیاری همین الان برم و برنگردم خیالشون راحتتره.اقا خوش حال شدیم باهات بودیم.من قربانی عقاید خودم و دیگران شدم.من بر سر قانون و غیرتی کمه رو کاربرا داشتم خودمو قربانی کردم طابع به جمع نباش پسر روزی همینا همین بلا رو سر تو میارن.حالا هر جور راحتی

نقل قول: ببین من محروم شدم همه دارن حرف میزنم شادن خوشحالن میبینی؟همش تقصیر منه اصن من شخصیت منفی بودم دمت گرم قهرمان داستان شدی همه دوستت دارن 500000 تا xp برو نوش جونت
جایی نیاز باشه خودم میرم ، لزومی نداره بلایی سرم بیارن ، جایی که نخوانم و حق باهاشون باشه نمیمونم ..
دیگه خود صابر ببینیم چ تصمیمی برات میگیره ، ولی جدی جدی دیگه بازیهای کامپیوتری بازی نکن اینجارو با پادگان اشتباه گرفتی
پاسخ
 سپاس شده توسط Prometheus ، _sehun_ ، THEDARKNESS ، shghyegh ، شـــقآیــق ، DarkLight
نقل قول: تو پسرت بنظرت مي شه مثل خودت@_@
نمیدونم ، بنظرت خوبه که بشه؟
به هر حال هرچی هست بهتر از من باید بشه
پاسخ
 سپاس شده توسط _sehun_ ، THEDARKNESS ، shghyegh ، شـــقآیــق ، DarkLight
هیچکس: 

تبلیغ اَپ های دوست یابی:

خب داداش گلم متاهلی یا مجرد؟ زن خواستی بگیری بگو خودم بیام بهت بگم خر نشی زن بگیری.? به هرکی گفته تو کمتر از ۲ هفته زن گرفته??
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
پاسخ
 سپاس شده توسط _sehun_ ، THEDARKNESS ، shghyegh ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، DarkLight
خببب بعد مدتها اومدم ناشناسمو چک کنم
چرا اخيرا كسي رو شوهر ندادي؟!
نمیدونم ):
سهون رو خریدم دلت بسوزه
ناراحتم ._.
زیبا ترین گل رو زمین(: بهترین خودت باش
رومینااا*-*
رفتار تو میتونست واسه بقیه عبرت بشه که چطور خودم بردمت بالا و خودم اوردمت پایین.ولی نشد.همه رو مثل خودت آلوده کردی و اخرش شکست خوردی
جواب حرف ناشناس 33
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
پاسخ
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، THEDARKNESS ، ραтяιcια ، shghyegh ، *Aɴѕel* ، Prometheus ، امیر‌حسین ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق ، DarkLight
جواب حرف ناشناس 33
ن بابا این چ حرفیه(:
(((:

•ناشناس•
پاسخ
 سپاس شده توسط _sehun_ ، *Aɴѕel* ، THEDARKNESS
http://dl.akskhor.ir/uploads1/image_2dc13.jpg

آهای !
اونی که توی ناشناس گفته بودی رمانم بخون  ، یکم وقت پیدا کردم و دارم رمان میخونم  ، رمان "میراث" از "احمدشاملو" 
پاسخ
 سپاس شده توسط _sehun_ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، THEDARKNESS ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، DarkLight ، Mohlek
Loving you is one of the most magical feelings I have ever felt.I want to feel this magic for the rest of my life ??❤?
-
I watch to my road
Im but never be free
For the others i know
Cant be know to be see
My heart never loved
My heart for the friends
So much hadded my life
But it make up tge path
Help me faith Heart
Everything is Temporary(:
پاسخ
نقل قول: چقدر لب لب میکنی جدیدا خبریه دادا؟
خبری باشه بازم زوده ، مرحله اول عُشاق از گیسو های یار شروع میشه
پاسخ
 سپاس شده توسط Prometheus ، _sehun_ ، DarkLight ، Mohlek ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  قبل از اینکه بمیرم دوست دارم.....؟؟؟ بیا تو جواب بده
  سوال نفر قبلیتو فقط با یه سوال جواب بده...
  همه فلش خوریا جواب بدن
Tongue بیاید هر سوالی دوست دارید از نفر قبلیتون و من بپرسید باید صادقانه جواب بدیم
  هر كسي به لهجه ي خودش يه جمله با ترجمه بنويسه... {خواهشن همه جواب بدن}
  سوال قبلی رو معکوس جواب بده و یه سوال از بعدی بپرس [نسخه ۲ ]
  یه سوال که جواب شو باید صادقانه بدی
  سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان