23-09-2021، 18:26
زیبا بانوی من کیه؟*-* اگه گفتی من کیم؟
بارااان؟ رومینا؟ حسام؟ حسین؟ سهون؟
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
23-09-2021، 18:26
زیبا بانوی من کیه؟*-* اگه گفتی من کیم؟
23-09-2021، 20:38
نقل قول: میترکه یه روز و نفس بر میگرده
23-09-2021، 21:05
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در میزنم اگه کسی نبود میرم عر میزنم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نوچ ندوس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هنوز به حدی که لازمه نرسیدم
اگ قرار باشع با صابر بری شهر بازی کدوم وسیلع رو انتخاب میکنی؟
اقا من براچی باید با صابر برم شهربازی؟ استخرتوپ گوشیتو روشن میکنی و میبینی ی پیام برات اومده از طرف شماره ناشناس و واست نوشتع: دیگع باهات قهرم بعد میفهمی کیع و میخوای واسش بصورت ناشناس استوری کنی خوببببب چی مینویسی؟ مینویسم بدرک:>
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با چو منی به غیر محبت روا نبود(: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. These are just feelings They’ll go away دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. I tell you When i actually die Some people are gonna get seriously haunted دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ترجیح میدم در اون حد ارتباطمو نزدیک نکنم دیگه (شوخی) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هیچوقت نه اخر مینشستم نه جلو اون وسطاا اکیپمم معمولا ۱۰/۱۱نفر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: چرا بازدیدتو ورداشتیتا کسی ، احوال ما جوید ، خودش پیگیر شود
نقل قول: چه قلمتونو دوست داشتم)) دوست دختر داری؟مرسی عزیزم نه ، ندارم
26-09-2021، 22:48
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. واقعا که شما انسان های باطن کُش ظاهر پرست. من اینهمه حرف میزنم تنها چیزی که مینویسین تو ناشناس "سهندددددددددددددددددددددددددددد"عه بعد یه عکس به مدت دو ساعت اونجا بود ۵-۶ تا چیز نوشتین. متاسفم واستون. به همین دلیل سهند ۴ کنسل شد و سهند ۵ بازگشایی شد.
27-09-2021، 0:01
نقل قول: وقتی modern family رو میدیدی پیش خودت نگفتی کاش منم یه همچین خانواده ای داشتم یا چیزای مثل این؟ نه خدایی. ۳ تا خونوادن که همشون خیلییی حاشیه دارن. من زندگی آروم میخوام. یدونه کَم(کمرون) دور و ور من باشه دیوونه میشم رسما با اینکه خیلی شخصیت باحالیه و خیلی دوسش دارم سریال حال خوب کنیه در کل شاید زیاد فانی نباشه ولی فانه. بزرگ شدن بچه ها تو سریال خیلی ناراحت کننده س
27-09-2021، 21:21
نقل قول: اوه اوه حتما یه ۵۰۰۰، ۶۰۰۰ هزار نفر دیگه روت کراش شدن ععع برو بابا کی رو ما کراش بیزنه؟
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|