29-08-2021، 18:56
رلم شو قول میدم حمایت مالی و معنوی عالی ازت داشته باشم. تا ماهی ۱۰ میلیون پایتم
: / مگه داریم معامله میکنیم
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
29-08-2021، 18:56
رلم شو قول میدم حمایت مالی و معنوی عالی ازت داشته باشم. تا ماهی ۱۰ میلیون پایتم
29-08-2021، 19:18
زن زندگیم فقط خودت. راستی اصلا چن سالته؟ اهل کجایی؟
بدون تحقیق که زن نمیگیرن باوا بیا رلم شو من عاشقتم معامله چیه . اصلا بیا ازدواج کنیم کل داراییم مال تو . خونه و ماشینم برات میخرم تو کل دارییتو واس خودت نگه دار فردا لازمت میشه
29-08-2021، 20:01
(29-08-2021، 18:41)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دعا کردن هیچی رو درست نمیکنه. ولی حرف زدن میتونه خیلی کمک کنه
29-08-2021، 22:30
هی میخواد انجام بشه ولی نمیشه که در بخش دیگری از این به معنای واقعی کلمه عبور از این رو به افزایش است
سهندی ,نه؟ سلام سلام علیک سلام خیلی رو اعصابی خوشگل بی اعصاب الان به ساز کدومتون برقصم؟._. این کفش را با 50هزار تومان تخفیف زیر قیمت بازار بخرید!!! لینکشو بده عسیسم
30-08-2021، 9:40
قلب من مال توعه چی از قلبم با ارزش تره که میگی داراییت برای خودت؟ من دارم داراییمو میدم تا قلبمو اروم کنم
واو چه عاشقانه :/
اذیت کردنت بسه ؟یا ادامه بدم؟ خوش گذشت بهم
نه دیگه بسه
30-08-2021، 15:14
نقل قول: لیمو سیاه v: حسامممم -_- @Mohlek نقل قول: امیدوارم همیشه حالت خوب خوب باشه ممنونD: نقل قول: کم پیدایی لیموو بنده اسم دارم |= آره دیگه کم میام ._. نقل قول: خیلی دوست دارم مرسیD: نقل قول: حال و احوال چطوره خوبه._.
30-08-2021، 18:20
اگہ قرار باشہ با امیرحسام الرشید ملعون یعنی مھلک بری ماہ عسل کجا رو انتخاب میکنی؟
میخوام با عشقم بریم سواحل هاوایی با آیفون دوازدهمون براتون عکس بگیریم بفرستیم(:
30-08-2021، 20:26
نقل قول: چرا انقد خوبی؟ قربان شوما :/ نقل قول: کم عکس شدی آره دیگه :/ نقل قول: اگہ قرار باشہ خودکشی کنی چجوری خودکشی میکنی؟ (امکان فرار وجود ندارد) نمیدونم ولی خب قطعا یه راهی رو انتخاب میکنم ک با درد کمتری بمیرم ._. نقل قول: خیلی دوست دارم باشه دوست عزیز فهمیدم ._.
30-08-2021، 21:35
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/2021-08-30-23-02-10-چالش-حرف-ناشناس-پیام-ناشناس-نمایش-پیام.png اهمیتی نداره چی فکر میکنی دربارم
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|