15-08-2012، 14:27
خیلی جاها رفتم اگه همه رو بگم یه رمان بزرگ باید بنویسم
|
ایا تا به حال به به مکان تاریخی سفر کرده اید؟؟ کجا؟؟ |
|||||||||||
15-08-2012، 14:27
خیلی جاها رفتم اگه همه رو بگم یه رمان بزرگ باید بنویسم
من تو ایران:تو شیراز به حمام و مسجد و بازار وکیل و باغ عفیف اباد و ارم وکاخ کریم خان زند و سعدیه و حافظیه و ... تو اصفهان هم سی و سه پل و پل خواجو باغ پرندگان و باغ وحش و چهل ستون و منار جنبان و میدان نقش جهان و عالی قاپو و ... تو لاهیجان به شیطان کوه و دور استخر و تل کابین و ... به سرعین و تهران و کرج و بندر انزلی و به مشهد و قم هم رفتم و تو استان های اذر بایجان غربی وشرقی اکثر جاها رو دیدم و ... به خارج از ایران هم رفتم ولی اونجایی که من رفتم جای خیلی خاص و مشهوری نداشت و ...
![]()
27-10-2012، 4:16
باسلام كاخ اردشير بابكان تخت جمشيد پاسارگاد قلعه دختر منارجنبون اصفهان مقبره سعدي وحافظ خدايشان بيامرزد
10-12-2012، 10:11
ابیانه.ارا مگاه کوروش . تخت جمشید.
![]()
10-12-2012، 12:10
اذربایجان شرقی لچاق مسجد ایل گلی برج ساعت سنگ بسم اله قلعه بابک محراب مسجد جامع مرند مسجد جامع تبریز مسجد حجت الاسلام مسجد خاله اوغلی مسجد خونی مسجد سنگی ترک مسجد سیدحمزه مسجد (قاریچی) مسجد شیرلو مسجد قدم گاه مسجد کبود مسجد مقبره مسچد مهرآباد مقبره مادر هلاکوخان
اسیاب خرابه از همه بهتر قلعه بابک اذربایجان غربی :کلیسای ننه مریم .تخت سلیمان.سه تخته سنگ زیبای ماکو ! اردبیل :شیخ صفی الدین اردبیلی خوزستان :اپادانا.پیشه وران. کردستان عمارت مشیر.موزه سنندج اصفهان:سجد بابا سوخته.چهل ستون .چاهار باغ .منارجنبان و.... ترکیه: آیاصوفیه .مترو پولیس.آیزانویی هند:تاج محل.موزه منسوجات كاليكو گوپرام
10-12-2012، 14:27
از ایران اصفهان و شیراز
از خارج فرانسه
mer30
ایران یزد و اصفهان و کیش و شمال و خارج آلمان و ترکیه و آذربایجان بازم هست ولی یادم نمیاد
01-01-2013، 22:05
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-01-2013، 22:05، توسط rezakhannn.)
جالب باحال
بله سوسنگرد
میل قابوس و میل رادکان و حمام فین و خانه امیر لطفی وامامزاده هاو جاهایی که اسمشون یادم نیست زیاده...........
![]()
20-02-2013، 17:13
در ايران مشهد تبريز أصفهان شيراز
و در خارج تركيه : أيا صوفيه - مسجد سلطان احمد - كاخ توپكاپي - ديوار قسطنطنيه- در تايلند : معبد طلائي بودا - كاخ پادشاهي | |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|