10-01-2020، 4:08
من از جن میترسم بمیرمم احضار نمیکنم
الانم ساعت چهار و چهل دقیقه شبه...وحشت کردم بابا
ولی بازم مرسی
الانم ساعت چهار و چهل دقیقه شبه...وحشت کردم بابا
ولی بازم مرسی
|
اگه نترسی بیا تو... همه چیز درباره جن و چگونگی احضار جن...! |
||
10-01-2020، 4:08
من از جن میترسم بمیرمم احضار نمیکنم
الانم ساعت چهار و چهل دقیقه شبه...وحشت کردم بابا ولی بازم مرسی
31-05-2020، 17:02
عالی بود?
(24-10-2016، 20:11)گیسو جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیلی ممنونم من خیلی وقته که دنبال احضار جن می گشتم خیلی ممنونم فقط نحوه ی احضار جن و من یک جا خواندم که باید یک شیشه مربع 20*20 یک کاسه ی کوچک داخلش اب میریزیم و با ماژیک بالای کاسه یک فلش میکشیم و یک سمت مینویسیم بله و یک سمت مینویسیم خیر و بالا ی فلش حروف الف با مینویسیم و صدر شیشه یک دعای مخصوص ودو شمع می گذاریم و البته باید 12:00 شب برای احضار اجنه است ولی بعضی ها میگیند2:00 شب است درسته ایا؟؟؟ من یک بار کردم نیومد . ولی راست میگی خطرناکه من یک جا خواندم که چند نفر چراق رو خاموش میکند و میگند ابنبات چی رو یادم نمیاد ولی ابنبات داشتبعد یک جفت چشم قرمز پشت سرتون قرار نیگره که باید زود چراقارو روشن کنی مگرنه میمیری خیلی ها اینکارو کردن پ دیر چراقارو رشن کردن و مردن ![]()
27-06-2020، 17:19
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-06-2020، 17:20، توسط amir mahdi 1383.)
من احضار روح کردم ولی برای احضار جن رو باید فقهای دین احضار کنند و گرنه باعث دردسر فرد احضار کننده میشه
(27-06-2020، 16:20)Shiniva نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این روش احضار روحه نه جن
27-06-2020، 17:21
(27-06-2020، 16:20)Shiniva نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون قضیه مرد ابناتی هستش که تو ایینه و اینا باس یه چیزایی بگی من چندبار با روش صحیح امتحان کردم(و در ساعت های مختلف) ولی جواب نداد.فک کنم یا الکیه و یا تلقین!!
جن شاید همین میکربها و ویروسها باشند که آدمی رو اذیت میکنند . خیلیاشونم مفید اند
ویروس کرونا شاید یک دسته ای از آنها باشه باید به خدا پناه برد از شر جن و همچنین شر انس یعنی شر انسان که بد تر از شر جن است . انسانهائی که کلاه سر جن میذارند .
04-12-2020، 17:55
چرا نباید بهش نگاه کنم?
بعدشم.. 40 بار چی بخونم? سوره جن?
04-12-2020، 19:44
مفید بود.....ما سه چهار بار احضار کردیم.البته نه با این روشا ما بشون اعتماد کردیم ولی خوب نمیدونم ما الکی ترسیدیم از تو غار تا پایین کوه رو دویدیم یا اونا قصد بدی داشتن...تو اون سرما هوا گرم گرم بود
. . اوووووه یبار ماه محرم سینه زنیشون رو دیدیم :-| الان دوساله تقریبا ارتباطمون باشون قطع شده... هارمانم بابا نرده چاف چافم :-| مرگ بر ضد ولایت فقیه :-) | ||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|