28-10-2020، 11:23
BTS
?IRBANGTAN?:
✴️ وضعیت سینگل "Dynamite" در چارتهای بیلبورد این هفته:
• 1. Digital Song Sales
• 7. Hot 100
• 11. Pop Songs (+1) *new peak*
• 16. On-demand Streaming Songs
• 16. Streaming Songs (+2)
• 19. Adult Pop Songs (+2) *new peak*
• 21. Adult Contemporary Songs
• 20. Radio Songs (+2) *new peak*
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" با کسب ۹۷۵۳ هزار اسپین و ۳۹.۹۴۳ میلیون شنونده ، با ۱ پله صعود در رتبهی ۱۰ رادیو پاپ آمریکا قرار گرفت ، این اولین آهنگ بیتیاسه که در Top10 رادیو پاپ آمریکا قرار میگیره???
.•°●════┅┄
وضعیت سینگل "Dynamite" در Top200 چارتهای روزانهی اسپاتیفای ، این سینگل به مدت ۶۱ روزه که در Top5 و ۶۷ روز متوالیه که در Top10 اسپاتیفای جهانی حضور داره ، پسرا اولین اکت کرهایی هستن که به این موفقیت دست پیدا میکنن
• ? Global: 4 (+1) — 3,496,437
• ?? US: 22 (+1) — 515,331
.•°●════┅┄
طبق دادههای به دست آمده از نظرسنجیِ " چه کسی باعث جهش و پیشرفت کره شده؟" از Sisa Journal ، بیتیاس در رتبهی نهم قرار گرفته .. این نظرسنجی براساس افرادی که به طور کل بیشترین تاثیر رو بر کشور در سال ۲۰۲۰ داشتن ، انجام شده?
- این دومین سال متوالیه که پسرا در Top10 این لیست حضور دارن و همچنین تنها موزیسین موجود در Top10 میباشند
.•°●════┅
آلبوم ' AgustD' به بیش از ۱۲۵ میلیون استریم در اسپاتیفای رسید ، این دومین آلبوم شوگاست که به این میزان استریم در این پلتفرم دست پیدا میکنه?
.•°●════┅
? ? پست کارت ویژه از طرف بیتیاس
آرمی عزیز
- از طرف وی
" یه وقتایی موقع کارکردن روی موسیقی بوده که حس میکردم گیر کردم و هر وقت این اتفاق میفتاد میرفتم آرمی رو ببینم..آرمی عزیز ، کی حس میکنید خیلیی خوشحالید؟؟ چه وقتایی اینجوری میشید که پاشید بگید ، " واااای من الان خیلیییی خوشحااالمم"؟ (به جز آهنگای ما) "
.•°●════┅
?? پست کارت ویژه از طرف بیتیاس
آرمی عزیز
- از طرف جیمین
" خیلی خیلییی دلتنگ تک تک کسایی هستم که همونجوری که هستم دوستم دارم .. آرمی عزیز ، چه چیزی شمارو تو زندگی روزمرتون و وقتایی که کنار ما هستین ، از همه بیشتر خوشحال میکنه ؟ "
.•°●════┅
آرمی عزیز
- از طرف آر ام
" شادترین لحظه برای من یه چیز خیلی خاص و باشکوه نیست بلکه همون لحظاتیه که صبح چشمام رو به روی آسمون زیبا باز میکنم ، وقتی بوی زمستون به مشامم میخوره و سوار دوچرخمم و نسیمی که میوزه حس خوبی بهم میده..آرمی عزیز ، چه زمانی تو زندگی روزمرتون احساس خوشحالی میکنید ؟ "
.•°●════┅
?? وضعیت بیتیاس در چارتهای بیلبورد در هفتهی منتهی به سی و یکم اکتبر به این صورت میباشد :
➺ Hot 100
- 7 Dynamite (9 weeks)
[-2] (3 weeks at 1)
➺ Billboard Global 200
- 1 Dynamite (7 weeks)
[=] (3 weeks at 1)
➺ Billboard Global 200 Excl. US
- 1 Dynamite (7 weeks)
[=] (5 weeks at 1)
➺ Digital Song Sales
- 1 Dynamite (9 weeks) [=]
➺ Artist 100
- 1 BTS (211 weeks)
[=] (12 weeks at 1)
➺ Social 50
- 1 BTS (211 weeks)
[=] (202 weeks at 1)
➺ Billboard 200
- 12 Skool Luv Affair *NEW*
- 54 MOTS:7 (35 weeks) [+1]
- 121 LY: Answer (94 weeks) [+12]
➺ World Albums Chart
- 3 Skool Luv Affair
- 4 MOTS: 7
- 6 LY: Answer
- 10 MOTS: Persona
- 11 LY: Tear
- 12 LY: Her
- 13 MOTS: 7 ~ The Journey
➺ World Digital Song Sales
- 3 Boy In Luv
- 5 Just One Day
- 6 Jump
- 7 Tomorrow
- 9 Intro: SLA
- 10 Where You From
- 13 Outro: Propose
- 14 Miss Right
- 15 Spine Breaker
- 16 Like
- 17 Cypher Pt. 2
- 23 Stay Gold
- 24 Filter
- 25 My Time
.•°●════┅┄
?IRBANGTAN?:
✴️ وضعیت سینگل "Dynamite" در چارتهای بیلبورد این هفته:
• 1. Digital Song Sales
• 7. Hot 100
• 11. Pop Songs (+1) *new peak*
• 16. On-demand Streaming Songs
• 16. Streaming Songs (+2)
• 19. Adult Pop Songs (+2) *new peak*
• 21. Adult Contemporary Songs
• 20. Radio Songs (+2) *new peak*
.•°●════┅┄
سینگل "Dynamite" با کسب ۹۷۵۳ هزار اسپین و ۳۹.۹۴۳ میلیون شنونده ، با ۱ پله صعود در رتبهی ۱۰ رادیو پاپ آمریکا قرار گرفت ، این اولین آهنگ بیتیاسه که در Top10 رادیو پاپ آمریکا قرار میگیره???
.•°●════┅┄
وضعیت سینگل "Dynamite" در Top200 چارتهای روزانهی اسپاتیفای ، این سینگل به مدت ۶۱ روزه که در Top5 و ۶۷ روز متوالیه که در Top10 اسپاتیفای جهانی حضور داره ، پسرا اولین اکت کرهایی هستن که به این موفقیت دست پیدا میکنن
• ? Global: 4 (+1) — 3,496,437
• ?? US: 22 (+1) — 515,331
.•°●════┅┄
طبق دادههای به دست آمده از نظرسنجیِ " چه کسی باعث جهش و پیشرفت کره شده؟" از Sisa Journal ، بیتیاس در رتبهی نهم قرار گرفته .. این نظرسنجی براساس افرادی که به طور کل بیشترین تاثیر رو بر کشور در سال ۲۰۲۰ داشتن ، انجام شده?
- این دومین سال متوالیه که پسرا در Top10 این لیست حضور دارن و همچنین تنها موزیسین موجود در Top10 میباشند
.•°●════┅
آلبوم ' AgustD' به بیش از ۱۲۵ میلیون استریم در اسپاتیفای رسید ، این دومین آلبوم شوگاست که به این میزان استریم در این پلتفرم دست پیدا میکنه?
.•°●════┅
? ? پست کارت ویژه از طرف بیتیاس
آرمی عزیز
- از طرف وی
" یه وقتایی موقع کارکردن روی موسیقی بوده که حس میکردم گیر کردم و هر وقت این اتفاق میفتاد میرفتم آرمی رو ببینم..آرمی عزیز ، کی حس میکنید خیلیی خوشحالید؟؟ چه وقتایی اینجوری میشید که پاشید بگید ، " واااای من الان خیلیییی خوشحااالمم"؟ (به جز آهنگای ما) "
.•°●════┅
آرمی عزیز
- از طرف جیمین
" خیلی خیلییی دلتنگ تک تک کسایی هستم که همونجوری که هستم دوستم دارم .. آرمی عزیز ، چه چیزی شمارو تو زندگی روزمرتون و وقتایی که کنار ما هستین ، از همه بیشتر خوشحال میکنه ؟ "
.•°●════┅
آرمی عزیز
- از طرف آر ام
" شادترین لحظه برای من یه چیز خیلی خاص و باشکوه نیست بلکه همون لحظاتیه که صبح چشمام رو به روی آسمون زیبا باز میکنم ، وقتی بوی زمستون به مشامم میخوره و سوار دوچرخمم و نسیمی که میوزه حس خوبی بهم میده..آرمی عزیز ، چه زمانی تو زندگی روزمرتون احساس خوشحالی میکنید ؟ "
.•°●════┅
?? وضعیت بیتیاس در چارتهای بیلبورد در هفتهی منتهی به سی و یکم اکتبر به این صورت میباشد :
➺ Hot 100
- 7 Dynamite (9 weeks)
[-2] (3 weeks at 1)
➺ Billboard Global 200
- 1 Dynamite (7 weeks)
[=] (3 weeks at 1)
➺ Billboard Global 200 Excl. US
- 1 Dynamite (7 weeks)
[=] (5 weeks at 1)
➺ Digital Song Sales
- 1 Dynamite (9 weeks) [=]
➺ Artist 100