سلام ._.
اینجا خبر های کی پاپی رو میزاریم
خبر هایی که ارزش تاپیک جدید نداشته باشه ینی متنش کم باشه از این چیزا :|
کی پاپ که میدونید چیه؟ :|
در آخر اســــپـــــم ندید
مرسی (:
-------------------------------------------------------------------
عضو سابق گروه EXO يعني Tao درباره جداييش از كمپاني SM حرف زد..
[rtl]در برنامه چيني كه اخيراً در حالِ پخش هست به نام 'Ke Fan Ting Qing' او راجب ترك كردنِ كره حرف زد و با اين جمله شروع كرد : [/rtl]
[rtl] [/rtl]
[rtl]?من نميخواستم خسته و درمانده زندگي كنم. [/rtl]
[rtl] [/rtl]
[rtl]وقتي ازش پرسيدن كه كِي بيشترين آسيب را ديد او جواب داد :[/rtl]
[rtl]?وقتي كه كمپاني منو مجبور به ترك كردن كرد. [/rtl]
[rtl] [/rtl]
[rtl]او ادامه داد : [/rtl]
[rtl] [/rtl]
[rtl]?در طولِ برنامه اي كه داشتم بسكتبال بازي ميكردم ، رباطِ زانوم اسيب ديد . اون موقع من بخاطر طرفدارهاييم كه اونجا بودن سخت كار كردم ولي كمپاني بهم فشار ميورد كه با وجود اسيب ديدگي بايد به برنامه هايِ كاري ام ادامه بدم .[/rtl]
[rtl]من واقعاً مشتاق بودم كه براي تيم ام فداكاري بكنم اما محدوديت هايي كه بوجود اومد بيش از حد بودند "[/rtl]
-----------------------------------------------------------------------------------------
سونهوا رسما گروه SECRET و کمپانی رو ترک کرد ☑
[rtl]به نظر میرسه شایعات حقیقت داشتند و سونهوا گروه Secret رو ترک کرد..[/rtl]
[rtl]کمپانی TS Entertainment در بیانیه ای گفت:[/rtl]
[rtl]سلام TS Entertainment صحبت میکنه،سونهوا که هفت سال به عنوان عضو Secret و بازیگر فعالیت داشته از 13 اکتبر دیگر با گروه همراه نخواهد بود. قرار داد او با کمپانی نیز به پایان خواهد رسید[/rtl]
[rtl]گروه با سه عضو هیوسونگ،جی ایون و هانا که قرار داد را تمدید کردند ادامه خواهد داد . و ما برنامه داریم که اونهارو مثل همیشه با فعالیت های محتلف حمایت کنیم?[/rtl]
[rtl]از حمایت های گرمتون که به #Secret نشون دادین متشکریم ، و ازتون میخواهیم که به حمایتتون از SECRET و سونهوا ادامه بدین .[/rtl]
---------------------------------------------------------------------
عکسهای پخش شده از چن کنار يه دختر دردسرساز شد
وات ت فاک چن :|
بیشور:/
[rtl]عکسهايي که روز پیش از چن و دوست احتمالیش پخش شد باعث دردسر شد![/rtl]
[rtl] [/rtl]
[rtl]گفته میشه این عکس ها رو یکی از بستگان دختره پخش کرده بین دوستاش تا کلاس بذاره و ازونجاهم تو اینترنت قرار گرفته![/rtl]
[rtl]يه داستانیم هست که خود دختره عکسارو برا دوستش فرستاده و اونم از روی حسادت پخششون کرده! (?)[/rtl]
[rtl]البته این رابطه زیاد طولانی نبوده، مدتش بعضی جاها دو ماه و بعضی جاها دو هفته گفته شده! و الان حدود يه ساله که بهم خورده![/rtl]
[rtl] [/rtl]
[rtl]تا الان نتیزنا واکنش زیادی بدی به این خبر نشون ندادن و کامنت ها بیشتر در حمایت از چن بوده![/rtl]
[rtl] [/rtl]
[rtl]سعی کنید عکسهای اصلی رو پخش نکنید.(برو باو)[/rtl]
------------------------------------------------------------------------
[rtl]در پنج سپتامبر کریستال(fx)[/rtl]
[rtl]بخاطر هفتمین سالگرد اغاز کار گروه نامه ای نوشت و در سایت اصلی گروه منتشر کرد.[/rtl]
[rtl]” میو، حالتون خوبه؟خیلی گذشته نه؟نمیدونم چقدر این رو نوشتم و پاک کردم. من احساس شرمندگی و خجالت میکنم چون هفت سال متوالی دارم همینا رو میگم اما میخوام بدونید که من همیشه از شما ممنونم که عشق و حمایتتون رو به من دادید با تمام کارایی که در هفت ساله گذشته کردم.”[/rtl]
[rtl]اون در ادامه نامه نوشت:[/rtl]
[rtl]” من قول میدم که این عشق و حمایت شما رو جبران کنم و بی جوابش نذارم.”[/rtl]
[rtl]---------------------------------------------------------------------------[/rtl]
30 شخصیت تاثیرگذار از گروههای کیپاپ و بازیگران سال 2016 معرفی شدند
[rtl]30 شخصیت تاثیرگذار از گروههای کیپاپ و بازیگران سال 2016 باتوجه به رای نتزین ها معرفی شدند[/rtl]
[rtl]1. Song Joong Ki[/rtl]
[rtl]2. Kim Eun Sok[/rtl]
[rtl]3. Yoo Jae Suk[/rtl]
[rtl]4. Na Young Suk PD[/rtl]
[rtl]5. Son Suk Hee[/rtl]
[rtl]6. Kim Tae Ho PD[/rtl]
[rtl]7. Lee Soo Man[/rtl]
[rtl]8. Kim Eun Hee[/rtl]
[rtl]9. G-Dragon[/rtl]
[rtl]10. Kim Woo Taek[/rtl]
[rtl]11. Gong Yoo[/rtl]
[rtl]12. Shin Won Ho PD[/rtl]
[rtl]13. Yang Hyun Suk[/rtl]
[rtl]14. Big Bang[/rtl]
[rtl]15. Kim Gura[/rtl]
[rtl]16. IOI[/rtl]
[rtl]17. Na Hong Jin[/rtl]
[rtl]18. Yeon Sang Ho[/rtl]
[rtl]19. Kim Won Suk PD[/rtl]
[rtl]20. Lee Kyung Kyu[/rtl]
[rtl]21. Girlfriend[/rtl]
[rtl]22. Yoo Ah in[/rtl]
[rtl]23. Song Kang Ho[/rtl]
[rtl]24. Hwang Jung Min[/rtl]
[rtl]25. Kim Sung Soo[/rtl]
[rtl]26. Song Hye Gyo[/rtl]
[rtl]27. Park Chan Wook[/rtl]
[rtl]28. Twice[/rtl]
[rtl]29. Lee Woo Jung[/rtl]
[rtl]30. Baek Jong Won[/rtl]
----------------------------------------------------------------------------
[rtl]سوهو ،جی وو و شین هیون سو به لیست بازیگران سریال The Universe's Star ملحق شدن ?[/rtl]
[rtl]طبق اخباری که از سوهو عضو گروه Exo مبنی بر ملحق شدنش به تیم سریال جدید ذکر شده بازیگران جی وو و شین هیون سو هم همکاریشون رو در این سریال تائید کردن . ?[/rtl]
[rtl]تمرکز این سریال برو روی یه دختر دانش آموز نوزده ساله اس که بعد از مرگش در اثر تصادف شوم میشه . اون تلاش میکنه تا جلوی مرگ ستاره های محبوبش رو بگیره? جی وو این نقش رو عهده داره و سوهو قراره در نقش یک ستاره معروف باشه ✌ شین هیون سو در نقش یک آتش بازه که به خاطر گناهش تو تصادفی که داشته درگیر شده. ?[/rtl]
[rtl]جی وو قبلا تو فیلم Cart هم بازی دی او بوده و اخیرا با جینیونگ گروه Got7 در A stray goat همکاری داشته .? [/rtl]
[rtl]شین هیون سو نیز به خاطر بازیش تو Age of youth توجه همه رو جلب کرده . [/rtl]
[rtl]این سریال که بخشی از سریال های نه فصلیه شبکه MBC قراره روی سه تا موضوع خیالی مانور بده و این سه نفر تو فصل اول ایفای نقش خواهند کرد . [/rtl]
[rtl]بسه دیگه :|[/rtl]
[rtl]خودتونم فعالیت کنید [/rtl]
همتون که کی پاپر شدید D:
هر روز آپ میشه.....