موضوعها: 4,022
سپاس ها 4693
سپاس شده 13240 بار در 6379 ارسال

حالت من: هیچ کدام
•قدرت فكر ♡
#ژوزف مورفی
برای قدرت روحی و باطنی خود ارزش قائل شويد و آن را دست كم نگيريد.
يقين داشته باشيد كه اين عنصر درونی قادر است پاسخ همهی مشكلات را بيابد. چون تصوير ذهنی شماست كه در بيرون انعكاس میيابد.
پس تصوير وفور و غنا و شادى و تندرستی را به ذهن بسپاريد و مطمئن باشد فرايند آن را به چشم خواهيد ديد.
سپاس ها 4693

•مثل خون در رگهای من ♡
#احمد شاملو
دستت را به من بده، ای تصویر شادمانۀ همه امیدها ! فردا از آن ماست. چرا که نباشد؟ این شایستگی را روح ما به ما میدهد. روح ما و معرفت ما.
من با یاری دستان تو همۀ سپیدهدمها را فتح خواهم کرد. زیرا که به عشق ایمان دارم. به تو فکر میکنم و وجود دوگانۀ خود را احساس میکنم. تو را دوست میدارم و پیروز میشوم. تو را در بر میگیرم، و این پیوندی است که میوهاش پیروزی است.
پیروزی به زندگی و بدی.
سپاس ها 4693

•یادداشتهای روزانه یک هنرمند ♡
#آن ترویت
پذیرش تفاوتهای زنان و مردان کاملا معقول است. اینکه زنانگی برای من "خانه" است، به این معنا نیست که من میخواهم همیشه در خانه بمانم. اگر من هرگز از خانه بیرون نروم راکد میشوم.
من بیش از آن انرژی، کنجکاوی و نیرو دارم که اینقدر محدود بمانم. در محدودیت، کل حوزههای وجودم یا ناقص میماند یا صدمه میبیند و اگر بخواهم نسبت به خودم مسئول باشم -که میخواهم- باید بتوانم آمال و آرزوهای خود را دنبال کنم.
سپاس ها 4693

•راز ♡
#راندا برن
گاهی وقتها به دیگران فرصت میدهی که شادی تو را فراهم کنند و گاهی نیز آنها اینکار را آنچنان که تو میخواهی نمیکنند، چرا؟ زیرا فقط یک نفر مسئول شادی و سعادتمندی تو است و آن کسی نیست جز خود تو.
بنابراین والدین، فرزندان یا همسرت بر شادمانی و سعادت تو کنترلی ندارند. آنها خیلی ساده فرصت این را دارند که در خوشیهای تو سهیم باشند. شادی تو در درونت قرار دارد. تمام شادی تو در فرکانس عشق، بلندترین و قدرتمندترین فرکانس جهان قرار دارد.
موضوعها: 211
سپاس ها 8504
سپاس شده 6613 بار در 2661 ارسال
همه در جهان آدم های خوبی بودیم فقط می خواستیم آن خوبی را در لحظات نامناسبی به هم عرضه کنیم و به همین دلیل بود که هرگز به هم نمی رسیدیم!
#از_طرف_او
#آلبا_دسس_پدس
موضوعها: 1,159
سپاس ها 27309
سپاس شده 20165 بار در 8029 ارسال
چرا بایستی علیه عشق دم زد؟ مگر یگانه و زیباترین چیزی که روی زمین یافت میشود عشق نیست؟ عشق سرچشمهی تمام شجاعتهای انسانی است، منشا تمام وجد و هیجانات، شعر و موسیقی و هنر و بالاخره منشا همه چیز عشق است!
گوستاو فلوبر_مادام بوواری
سپاس ها 8504
انسان هرگز نمیتواند از رویاهای خود دست بکشد. رویا خوراک روح است.
همانطور که غذا خوراک تن است.
در زندگی بارها رویاهامان را فرو ریخته، و تمناهامان را ناکام می بینیم،
اما باید به دیدن رویا بپردازیم.
اگرنه، روحمان میمیرد ...
خاطرات یک مغ
#پائولو_کوئلیو
سپاس ها 4693

•گریزان ♡
#الیف شافاک
«ما آدمها دنبال عشقی هستیم که ما را از این دایرهی ابدی بیرون بکشد؛ عشقی متفاوت و غیرمعمولی. اما ما نه فرهاد کوهکن هستیم و نه سیمرغ که در آسمان پرواز کنیم. هم دنبال عشقی افسانهای هستیم، هم قصهها و افسانهها را سطربهسطر از زندگیمان پاک میکنیم.»
سپاس ها 8504
بهترین چیز برای آدم همین است :
اعتقاد داشتن به حرفی که میزند و دوست داشتنِ کاری که میکند.
گفتگو_در_کاتدرال
ماریو بارگاسیوسا
سپاس ها 4693

•قهوه سرد آقای نویسنده ♡
#روزبه معین
دفترچه تلفن من پُر از اسمهای جور واجوره؛ اما وقتی دنبال کسی میگردم که باهاش چند کلمه بتونم حرف بزنم، میبینم که به صورت مفتضحانهای هیچکس رو ندارم!
و اون اعدادی که جلوی اسمها نوشته شده، مثل اعدادی که روی یه چک بیمحل نوشته شده، بیارزش و مسخره هستن .