موضوعها: 190
سپاس ها 1005
سپاس شده 1213 بار در 694 ارسال
حالت من: هیچ کدام
اهریمن و نیروهای بدی، تنها در گستره مینوی هستی می یابند؛ گیتی تنها از آن هرمزد است، اگرچه با زورِ اهریمن آلوده و ناپاک شده؛ که این ناپاکی در عین حال، با این واقعیت تایید می گردد که اهریمن تنها تا آنجا که در ذهن برخی افراد حضور داشته و دارد، در گیتی دارای قلمرو است. با فراخواندن تمامی مردم به انکار اهریمن، می توان او را از این جهان زدود. ایزدان که کل جهان مادی به آنان تعلق دارد، خود اساساً به مثابه کیفیت های انتزاعی هستی دارند و مردمان نیک در زندگی روزانه شان به آن ها واقعیت می بخشند. به نظر می آید که حضور آن ها در این جهان، بر تلاش و کوشش هستنده های گیتوی متکی است. برترین هدف انسان نیک در زندگی اش، یگانه شدن با ایزدان است، هدفی که تنها با پرورش کیفیت ها و نیروهای درونی که ایزدان را در انسان نمایان می کند، دست یافتنی خواهد بود.
گرایش های نهانی در آیین زرتشت – شائول شاکد
سپاس ها 1005
استاد گفت: هرجا حکومت بخواهد به وسیلۀ فرمانها و مجازاتها حکمرانی کند و نظم و آسایش را برقرار سازد، ملّت سرکشی میکند و از نیروی وجدان بیبهره میگردد؛ لیکن اگر حکومت خود را نمونۀ اوامر و فرمانهای خود بسازد و با قدرت فضیلت خود حکمرانی کند، آنوقت آسایش و نظم خودبهخود در مملکت برقرار میشود، و ملت نیز داره قوّۀ وجدان میگردد و خود «راهِ راست» را مییابد.
منتخب مکالمات، کنفوسیوس، ترجمه و تنظیم حسین کاظمزاده ایرانشهر، بنگاه ترجمه و نشر کتاب، تهران، 1359، ص 213.
موضوعها: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
کوری اثر ژوزه ساراماگوfile:///D:/Book_cover_of_Ensaio_sobre_a_Cegueira.jpg
سپاس ها 1005
او معمولاً فکری ندارد اما در مواردی استثنائی افکار بد به ذهنش خطور می کند: این است یک روح سیاه.
فریدریش نیچه، دانش طربناک، کتاب سوم، پاره 203
انسان تنها یا موجودی فروتر از انسان است یا فراتر؛
به عبارتی یا حیوان است یا خدا.
موضوعها: 0
سپاس ها 855
سپاس شده 623 بار در 426 ارسال
هیچ جا زندگی نیست، هیچ جایی در این شهر یا در این مکان یا در این هستی رخوتناک... یک مرد تا وقتی نوشیدنی و سیگار دارد، می تواند از پس ماجرا بربیاید..
ساندوچ ژامبون-بوکفسکی
سپاس ها 1005
ما را عوضی می گیرند: چون ما رشد می کنیم، مرتباً تغییر می کنیم، پوسته های پیر و کهنه را می شکافیم و به دور می اندازیم، هر بهار پوستی نو می اندازیم، بی وقفه جوان تر، بالنده تر، بلندتر و قوی تر می شویم و ریشه های خود را قوی تر در اعماق - اعماق بدی و شرارت - فرو می کنیم، در حالی که آسمان را عاشقانه تر و گسترده تر در آغوش می کشیم و در روشنایی آن را با همه شاخ و برگ های خود حریصانه تر استنشاق می کنیم.
همان، همان، همان، پاره 371
انسان تنها یا موجودی فروتر از انسان است یا فراتر؛
به عبارتی یا حیوان است یا خدا.
موضوعها: 299
سپاس ها 15960
سپاس شده 12010 بار در 4389 ارسال
- احساس خوشبختی میکنم!
+ خوشبختی؟
- آره! چون زندگی رو دوست دارم! چون تو زندگی آفتاب هست، باد هست، لذتِ غذا خوردن هست، لذتِ بوسیدن و گریه کردن هست، لذتِ فرار کردن از سختیا هست... تو زندگی همه چی هست! دوستت دارم.
+ منم دوستت دارم.
از کتابِ "یک مرد"
#اوریانا_فالاچی
موضوعها: 1,159
سپاس ها 27309
سپاس شده 20167 بار در 8029 ارسال
میفهمید چقدر سخت است که سکوت کنید و هیچی نگویید، در حالی که ذره ذره وجودتان میخواهد منفجر شود؟ تمام راه فرودگاه تا آنجا را داشتم با خودم تمرین میکردم که چیزی نگویم. اما واقعا داشتم میمردم. ویل سر تکان داد. سرانجام وقتی توانستم حرفی بزنم صدایم بریده بریده و بی رمق بود جملهای که به زبان آوردم تنها حرف خوبی بود که میتوانستم بزنم: دلم برایت تنگ شده بود
#جوجو_مویز