دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حتمــــا پـــای شمـــام میمونـــــه ..
|
تاپیک تخصصی متنفرین تتلو D: |
||||||||||||||||||||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
08-09-2017، 22:52
(07-09-2017، 17:47)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. راستش وقت نکردم گوش کنم الان گوش کردم ^_^ تتلو ام رئیس جمهوره ؟!!!! همچین واسه مملکت داره تعیین تکلیف میکنه انگار رئیس جمهوره ! تو بپا پیشرو بهت تجاوز نکنه توتول مردونه زنونه کردن خیابونا پیشکش! فکر کرده ما یادمون نیس خودش چه غلطایی کرده ! مرتیکه بزمجه !
22-09-2017، 13:25
اثرات مصرف سنتی ، صنعتی ، پلیمر ، مواد فاسد ، مواد تازه ، نفت ، کاغذ ، چسب ، پلاستیک ، سنگ ، آجر ، و چوب
29-02-2020، 17:24
عجب تاپیکی من به خاطر حمایتش از رییسی باهاش دشمن نیستم کلا ازش متنفرم خوشبختانه ---شو زد زندان XD
من اصلا کاری با این بشر ندارم ولی بنظرم درست نیس حالا یه تایپک بزنید و هجمه وارد کنید بهش
چه بساد انقدر ملت پریدن بهش اینم روانی شد، شایدم بود، فقط خودشو نشون داد. فالوئراش رو نگاه کنید میفهمید آدمای خُل تر از اونم وجود دارن!! + صلاح در اینه تایپک بسته بمونه واقعا
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|