موضوعها: 31
سپاس ها 363
سپاس شده 303 بار در 90 ارسال
حالت من: هیچ کدام
دوستیهای شما عمیق و واقعی است
دیدی بعضیا خیلی میخندن هر چی شدن میزنن زیرخنده
همیشه بقیه رو میخندونن بعد یهو میرن تو فکر
اینارو اذیت نکنین
اینا نابود شدن
موضوعها: 12
سپاس ها 46
سپاس شده 93 بار در 28 ارسال
از داشتن دوستان متعدد لذت میبرم
اجازه می دم لبخندم دنیا را عوض کنه
ولی اجازه نمی دم دنیا لبخندما عوض کنه
موضوعها: 15
سپاس ها 31
سپاس شده 44 بار در 28 ارسال
دوستیهای شما عمیق و واقعی است
ارتقای شغلی، تولد بچهها، جشن عروسیها و خیلی از بهترین اتفاقات زندگیتان را در كنار بهترین دوستانتان جشن گرفتهاید. دوستیهای شما یكشبه و اتفاقی پیش نیامده و برای ایجاد این صمیمت تلاش كرده اید. دوستان صمیمی شما میدانند كه در هر لحظه و هر كجا كه باشند میتوانند روی كمكهای شما حساب كنند و هر كاری كه از دستتان بر بیاید برای دوستان صمیمی تان انجام میدهید و به آنها نه نمیگویید.
دوستیهای شما عمر طولانی دارند، با این وجود تضمیمی نیست كه همیشه این دوستیهای قدیمی خوب از آب در بیایند. گاهی اوقات پیش میآید كه از یك دوست نا امید میشوید و شاید لازم باشد قدمت دوستیتان را فراموش كنید و بعضی از روابط سمی را به یك باره قطع كنید. بعضی وقتها هم لازم است كه حتی برای دوستیهای قدیمی بیشتر وقت بگذارید تا آنها را حفظ كنید. به هر حال این دوستیهای قدیمی هم به مدیریت نیاز دارند.
موضوعها: 2
سپاس ها 1764
سپاس شده 294 بار در 190 ارسال
[size=large]دوستیهای شما عمیق و واقعی است[/size]
in my dream, life is enjoyable (: but...
موضوعها: 5
سپاس ها 982
سپاس شده 146 بار در 57 ارسال
دوستیهای شما عمر طولانی دارند، با این وجود تضمیمی نیست كه همیشه این دوستیهای قدیمی خوب از آب در بیایند. گاهی اوقات پیش میآید كه از یك دوست نا امید میشوید و شاید لازم باشد قدمت دوستیتان را فراموش كنید و بعضی از روابط سمی را به یك باره قطع كنید. بعضی وقتها هم لازم است كه حتی برای دوستیهای قدیمی بیشتر وقت بگذارید تا آنها را حفظ كنید. به هر حال این دوستیهای قدیمی هم به مدیریت نیاز دارند
موضوعها: 564
سپاس ها 4562
سپاس شده 4434 بار در 2544 ارسال
واسم نیومد بعدشم رفیق وجودنداره