نظرسنجی: آیا با مسابقات رقابتی برای مقام نویسندگی موافقید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
✔?
66.67%
24 66.67%
❎❌
33.33%
12 33.33%
در کل 36 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ

(01-07-2017، 23:53)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا جوابه طوماره اژدهای منو بده Undecided Wink
سوال کردم ازت تو پست قبلیم 
و اینکه انقدر درهم برهم نوشتی نفهمیدم اخرش چی میخوای 
اینا اومد تو ذهنم 
پارتی بازی کردم 
قوانین و بهتر از من میدونی 
نباید دوست باشم با کسی فقط با تو دوست باشم 
جوگیر شدم|:
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، امیر‌حسین
آگهی
(01-07-2017، 23:54)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:50)HÚñ〒ÈR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:49)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:46)HÚñ〒ÈR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:44)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نميخواي قبول كني كه خودت گفتي فوروارد كن من چيزم؟:|
قبول كن لامصب:|

من غلط کردم با تو:|
اصن خودت بودی ک گفتی دلم برا امید ی ذره شده:| چرا نمیخای قبول کنی لامصب؟:v
خوبه هنو پي اماش هس:|
من غلط كردم با تو همچين چرندي گفته باشم|:

اصن با خبرچین جماعت ک نمیشه حرف زد:|
ی چیزی بگو ک دو دیقه بعد نزنی زیرش:v
عنقد چرنديات نباف:|
رعايت ادب در گفتگو إلزاميست:|!

همیچن ب من میگه رعایت ادب الزامیست انگار خودش داره بوستان سعدی تلاوت میکنه:||||
از تو بی ادب تر تو دیدم نیس:||
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، IM JUST TIRED ، ÆҐÆŠĦ ، امیر‌حسین
(01-07-2017، 23:54)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:42)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:36)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:29)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:27)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احتمال 2-3 تا جواب مختلف میدادم .. ی چیزی گفتی نزدیک هیچکدوم نبود -.-
مهرداد الان خیلی تحت فشاره شاید بعدا بخونه باز چیزی دستگیرش بشه 
الان انتظار خیلی بالاییه 
مهرداد گُله !
ترجیح میدم باهاش برم جهنم اگ وجود داشته باشه :|

آره لعنتی اگ یاد بگیریم تو بحثا خونسرد باشیم خیلیا سریع تر خفه میشن !
زیلکس بادی Exclamation تو ایرانی الان اوکی؟ موضع مشخص شد Big Grin  حاجی کی تدارکاتو میفرستی؟
تدارکات فرستادم دادم چنتا از بچه ها پیش پای ما رفتن با خودشون بردن : دی
احسنت یا اخی Big Grin Big Grin 

ای که هی  :cool: 

خداییش حال میده ها ببینی کسی پشت گوشیش سرخ شده عینه زغال داغ همینطور انگشتاش باسرعت زیاد صفحه نمایشو مینمایند 

بعد طرفه مقابل خیلی راحت ریلکس  :cool:  پاسخ های دندان شکن  میده  Big Grin
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ 180

سپاس شده توسط RedSparrow
(01-07-2017، 23:54)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:53)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:50)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:48)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:46)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمعنم میفهمی ولی خودتو یه نموره به نفهمیدن میزنی شیوا مثه پدریت حرف زدی خط دومو Exclamation  چه میراث ژنتیکی ای Exclamation

راسش منم نمیفهمم:/

حتما میخوای بگی،ما همه نفهمیم و تو میفهمی :|
چیزه عجیبی نیست که ....

ای شیطون ذهنو میخونیا دیگ هوس نکنیا هارتو پورت کنی یه ذره ادامس ریلکس بجو حله اونوقت Wink  بهت تضمین میکنم
شما با این همه عظمت اینجا حیف دارید میشیدا،بین هزاران کاربر از قبل عضو شده  :/
چه مودب  Exclamation  لاکچری شدیا Wink   نمیدونم واقعا چطور این چیزا رو میفهمی موش بخورتت Wink

لاکچری الا چ ربطی داشت ب این بحث ؟ :| تالا یکی بت گفده چرت میگی :؟ خخ رو هوا حرف میزنی ک شبی شاخا شی :/

+موش بخورتم رو دل میکنه ..
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، Mïņ̃†êR
(01-07-2017، 23:54)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:51)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:39)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:36)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:29)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرداد الان خیلی تحت فشاره شاید بعدا بخونه باز چیزی دستگیرش بشه 
الان انتظار خیلی بالاییه 
مهرداد گُله !
ترجیح میدم باهاش برم جهنم اگ وجود داشته باشه :|

آره لعنتی اگ یاد بگیریم تو بحثا خونسرد باشیم خیلیا سریع تر خفه میشن !
هست هست خدا پشت و پناهت!
میشیم یا میشن؟
چند وقت دیگه اینجا المانی تایپ میکنم باید ج بدی
نیست باور کن همش سیاسته -.-
میشن !
من آب روغن قاطی میکنم بخوام از الان آلمانی یاد بگیرم :دی
بجثارو دوتا یکی کن اینجوری ج دادن سخت میشه :|
سرعتت پایینه !
من مجبورم و بهم گفته شده بخوای فارسی صحبت کنی جواب نمیدیم فعلا ک در حال انگیلسی صحبت کردنیم تو خونه تا دست و پا شکسته المانی یاد بگیریم 
+
نظرمه ک بریم بخوابیم و تاپیک رو ببندم 
پزشکی انگلیسی ک نیازشه .. بهتره یاد بگیری قبل از آلمانی
با فشرده ای ک خودشون میزارن یاد میگیری گفتم بخونی ک نخوای 1 سال تمام وقتت و بزاری پای زبان
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(01-07-2017، 23:57)HÚñ〒ÈR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:54)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:50)HÚñ〒ÈR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:49)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:46)HÚñ〒ÈR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من غلط کردم با تو:|
اصن خودت بودی ک گفتی دلم برا امید ی ذره شده:| چرا نمیخای قبول کنی لامصب؟:v
خوبه هنو پي اماش هس:|
من غلط كردم با تو همچين چرندي گفته باشم|:

اصن با خبرچین جماعت ک نمیشه حرف زد:|
ی چیزی بگو ک دو دیقه بعد نزنی زیرش:v
عنقد چرنديات نباف:|
رعايت ادب در گفتگو إلزاميست:|!

همیچن ب من میگه رعایت ادب الزامیست انگار خودش داره بوستان سعدی تلاوت میکنه:||||
از تو بی ادب تر تو دیدم نیس:||
مودب من خودمو گفتم:|||
من خيلي عم بي ادب نيستم:|
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، Son of anarchy
در ابتدا خدایا بیا منو بخور 
در ادامه چرا مارو اینطوری خلق کردی 
درادامه بیشتر نزار اینطوری بمیریم 
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، _Lσѕт_ ، ÆҐÆŠĦ ، RedSparrow
یا ایها الذین آمنوا
لا اسکیٌ فی الدین!
+آیه ای در وصفِ اسکی رَوَندگان ..
|:
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED
(01-07-2017، 23:55)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:53)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا جوابه طوماره اژدهای منو بده Undecided Wink
سوال کردم ازت تو پست قبلیم 
و اینکه انقدر درهم برهم نوشتی نفهمیدم اخرش چی میخوای 
اینا اومد تو ذهنم 
پارتی بازی کردم 
قوانین و بهتر از من میدونی 
نباید دوست باشم با کسی فقط با تو دوست باشم 
جوگیر شدم|:
شیوا چشات مشکل پیدا کرده فکر کنم 

اولی درست 
دینگ اشتب خودت میدونی ولی...
دینگگ  اشتب زدی باز  اولا خوشم نمیاد حالا شاید بگی چقدر خودشو میگیره حالا به هر حال هرکسی دلایلی داره به کسی هم ربطی نداره که با کی دوستی شیوا

دینگگگ کم اشتب زدی ولی تاحدودی 

جوابه سوال رو ندادی شیوا جان  اونموقع گفتی حرفی که بچه ها میزنن به من ربطی نداره پس دوتا خواسته دارم یکیو معرفی کن حرف زدنه بچه ها بهشون ربط داشته باشه و اگه من محتوای نامناسب داشت حرفام دخالت نکنی واون شخصی که حرفه بچه ها بهش ربط داره اولین اخطارو بده Wink
شیوا بحثو نپیچون فقط جوابه این دوخط پایینو بده والسلام Exclamation

(01-07-2017، 23:59)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پزشکی انگلیسی ک نیازشه .. بهتره یاد بگیری قبل از آلمانی
با فشرده ای ک خودشون میزارن یاد میگیری گفتم بخونی ک نخوای 1 سال تمام وقتت و بزاری پای زبان
انگلیسی رو تدریس دارم !
زبان المانی رو به علت اینکه نسبت ب تمام زبان های دنیا بیشتر فرق و با انگلیسی داره نچسب میدونم وگرنه اکثرا به انگلیسی نزدیکن میشه یاد گرفت 
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، RedSparrow

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان